Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 157
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Тя май не търси Intense, или поне не е написала. Simple Smile Иначе е супер цената в parfimo и може да го пробва, би трябвало да е по-хубав даже. Само Simply Jil Sander Poudrée и аз не го откривам на първо четене..

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 18:00 от Сиси ♥♥

# 121
То няма голяма разлика, даже Интенз сякаш е по-хубавичък от двата.

# 122
вярно, не обърнах внимание Blush
интенз е чудесен, но не съм ги сравнявала

# 123
Уф, аз пък се разбих от поводи и нужда от подаръци напоследък, та пак трябва да мисля, а съм си все така на парфюмна вълна и парфюм ще е пак.. Simple Smile Моля за помощ кой от тези подаръчни комплекти да взема на жена 40+ г., нямам представа какво носи, но се спрях на класики - Mon Guerlain, Elie Saab Le Parfum или HUGO BOSS Boss The Scent!? Благодаря!
П.П. Може и друг комплект и/или сайт да ми предложите около тази сума!

# 124
  • Бургас
Сиси, според мен Мон и Сааба, и двата са много хубави парфюми.Вече ти избери на кой да заложиш.Flowers Hibiscus

# 125
имам и двата и разлика има доста, Jil Sander Poudree има много изразена свежест, която отсъства в интенз. Интензът е много сладък. Не бих се ангажирала с мнения кое е по-хубаво, въпрос на вкус и настроение кое ви се носи:) за мен в момента Jil Sander Poudree е по-приятен.

# 126
Кристалче, мерси!:hearts: И аз така си мислех! Wink А и цената е супер и само за 50-тачка! С кода съвсем..

# 127
имам и двата и разлика има доста, Jil Sander Poudree има много изразена свежест, която отсъства в интенз. Интензът е много сладък. Не бих се ангажирала с мнения кое е по-хубаво, въпрос на вкус и настроение кое ви се носи:) за мен в момента Jil Sander Poudree е по-приятен.
Казвам си мнението от личен тест и аз голяма разлика не намирам. Нали имам право да ги усещам така, както ги усещам и да споделя това, което моят нос помирисва?

Какво ви става, хора?! Rolling Eyes

# 128
Ами до толкова мога да чета и аз добавих мостра-изненада, не ми е давало право на избор коя да е мострата. Изборът е между парфюм, бяла козметика или грим. За бялата козметика има избор на мостра от няколко посочени крема, за грим също няма и там е изненада. Показа се това
Скрит текст:
Поне половината от обещаното получих - мостра няма, изненада има! Че няма мостра...
Да не би разликата да идва от това дали имаш карта "лоялен клиент"?
На мен при поръчка винаги ми дава да си избера конкретна мостра или изненада, т.е. имам опция да избера дали да е изненада или конкретен продукт от категорията пярфюми/козметика/грим. Възможно е винаги да съм поръчала в момент, в който има възможност за избор.
Избрах произволен продукт, само за онагледяване как изглежда поръчката преди да финализирам. Избрала съм си една изненада и един конкретен продукт.

След това, в поръчката подаръкът и двете мостри излизат със стойност 0 и си ги получавам. Отделно ми трупат точки по картата, които след това си ползвам. Заради намаленията през ИП пазарувах доста и миналата седмица оползотворих във физически магазин ваучер за 150 лв. Отделно, понеже стойността на продуктите надвишаваше ваучера, ми подариха тези:
Скрит текст:
. Освен мострите, това са подаръци към покупка на стойност около 260 лв. по време на ИП:
Скрит текст:
В Нотино нещата стоят по същия начин. За останалите сайтове не ми е предлагало такива опции, но аз пазарувам предимно от тези 2 сайта.
Надявам се да не звучи като реклама. Споделям лични впечатления като клиент. Просто съм с добри впечатления и от двата и не съм имала проблем до момента.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:09 от Light Beam

# 129
Безплатни мостри и подаръци имам от Notino и Douglas, преди съм получавала и от Parfimo (мостричка и мини душ гел), но не на нещо ново или интересно. Аз бих си купувала мостри на парфюми, които са ми интересни, за да ги пробвам няколко пъти, но няма къде. В douglas винаги получавам 2 мостри, но се е случвало да сменят някоя, както и в Notino последно с мостра на Mon Paris.

# 130
В сайта на нотино много рядко има мостри за подарък към поръчка. Трябва да е някоя тяхна кампания, та да уцелиш нещо такова. Като наскоро пак имаше кутия с мостри. Но доста рядко го правят като цяло. Или евентуално, когато някои поръчани парфюми идват с мостра за тях, за да може да решиш дали да задържиш пълния размер, или не. Но за малко аромати я има тая услуга...

# 131
В сайта на нотино много рядко има мостри за подарък към поръчка. Трябва да е някоя тяхна кампания, та да уцелиш нещо такова. Като наскоро пак имаше кутия с мостри. Но доста рядко го правят като цяло. Или евентуално, когато някои поръчани парфюми идват с мостра за тях, за да може да решиш дали да задържиш пълния размер, или не. Но за малко аромати я има тая услуга...
По-рядко вече, но по-често от другите. Например при последните няколко:  мостри Mon Paris и LVEB (нямаше голям избор), друга - discovery set и мостри на 3 ампули серум, последна - пяна за бръснене - 75 ml

# 132
Казвам си мнението от личен тест и аз голяма разлика не намирам. Нали имам право да ги усещам така, както ги усещам и да споделя това, което моят нос помирисва?

Какво ви става, хора?! Rolling Eyes
нищо не е станало, само всеки споделя, нека има различни носове, споко, не го взимайте навътре:))

# 133
Да, наистина търся обикновената версия на Jil Sander Simply poudree, харесва ми аромата на млечен бадем, който долавям, въпреки че го няма в пирамидата... Може би е от ориза... Съжалявам че не го поръчах, когато беше наличен...

# 134
  • София
Имам въпрос към пазарувалите от parfumite. eu. Тъй като нямам потвърждение на имейла за поръчка, която направих, има ли вероятност да не е получена? Обаждат ли се за потвърждение?

Общи условия

Активация на акаунт