Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 129
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Чета аз всичко, но пропуснах да уточня че искам 30 мл. Grinning
Значи единственият вариант е makeup.bg с безплатна доставка. В brasty.bg има 10 мл.

# 92
Дъглас бързо доставиха, за два дни пристигна парфюма, но пишеше, че ще има две мостри (виалчета). А даже има опция за избор при поръчването, дали да е парфюмна проба, на продукт за лице и още една трета възмоност, забравих каква. Е,... няма нито едно! Излагат се! Парфюм за почти 140 лв и без нито една мостра.

# 93
Няколко поръчки имам по време на ИП от Дъглас и нито една мостра.

# 94
И аз имах две поръчки онлайн, за над 100 лв и нямаше нито една мостра, въпреки обявеното в сайта на Дъглас. Не се обадих да се разправям, за да разбера причината.

# 95
https://www.parfimo.bg/burberry-mr-burberry-podarachen-komplekt- … 100-ml-edt-30-ml/ мисля добра оферта е комплекта, 37,80лв 100мл + 30 мл

# 96
Здравейте, на добра оферта ли са според Вас Nina Ricci L'extase 30мл.-28лв.
Boucheron Quatre Absolu De Nuit 50 мл. - 32 лв., трябват ми за подарък, дали ще се харесат или да не рискувам? Благодаря предварително! Simple Smile

# 97
Здравейте, на добра оферта ли са според Вас Nina Ricci L'extase 30мл.-28лв.
Boucheron Quatre Absolu De Nuit 50 мл. - 32 лв., трябват ми за подарък, дали ще се харесат или да не рискувам? Благодаря предварително! Simple Smile

В кой сайт? Благодаря?

# 98
vardolova, ок са цените, но имай предвид, че и двата парфюма са за по-студено време, не са съвсем подходящи за лятото.

# 99
Парфимо Simple Smile

Гледах и във fragrantica, знам че са за по-студено време, но ме интересува има ли шанс да не се харесат?

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 14:47 от vardolova

# 100
Разбира се, че има шанс да не се харесат! Аз не харесвам никак Boucheron Quatre Absolu De Nuit.

# 101
  • Бургас
Не рискувай според мен с тези два парфюма, има шанс и то доста голям да не се харесат.Аз например не харесвам и двата, не гледай, че са евтини.

# 102
Аз винаги досега съм си получавала мострите от Дъглас. Един единствен път - в началото на ИП нямаше, но тогава си го и пишеше на сайта, и не излизаше опицията за избор на мостра. Иначе, веднага щом се изберат, те си се добавят като безплатен артикул в поръчката, и точно избраните си пристигат с нея. Даже по-скоро повече подаръци са ми пристигали с покупка. При една от поръчките на козметика по това време, системата им ми качи и подарък дамска чанта с 6 продукта - беше за конкретна линия, и несесер с продукти - за покупка над 200 лв. Явно бъг някакъв стана, но дори тогава ми изпратиха и двете.
В Нотино - също винаги си получавам мострите.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 14:45 от Light Beam

# 103
При поръчки онлайн от Дъглас съм виждала надпис, който информира, че въпреки избора на мостри не е сигурно, че ще получите точно избраните. Аз съм получавала, но поръчките ми от там са 2-3 максимум...
Взех си Тиули-то от Емаг. Пиша им червена точка за бърза доставка ( поръчка от 10.06), нямаше бъбъл фолио, нито някаква специална обезопасителна опаковка. Слава Богу цял целеничък е вътре.

# 104
Първо и последно (засега) от Дъглас съм правила поръчка покрай намаленията на черния петък през ноември. Получих парфюма след повече от месец - чак след коледните празници- на 30.12. За справка, бях избрала опция за получаване от магазин. Там бяха много любезни, но посочените две мостри не получих. Дори не съм питала, после видях, че не са сложили в торбичката. За сметка на това се забавлявах как се опитваха да отговарят смислено на една безумна заявка на клиентка - жената искаше парфюм като на колежката си, без да го знае кой е, те трябваше да познаят Grinning Моят парфюм, който бях поръчала беше с "изтекъл срок на годност", произведен преди 5 г. и доста месеци. Не че ми пука, той затова беше много намален според мен, ама нали това са магазин с претенции за точност, аз такава не получих. Иначе парфюмчето си е абсолютно читаво откъм аромат и си беше с целофана - Carven L'eau de Toilette. Оставих си го и си го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт