Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 323
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
На мен ми изчезна веднага - и аз го сложих в любими заради ниската цена, но знам че няма да му се накефя като го сравня с едп-имам няколко капки още Simple Smile

# 226
Аз забърсах един О Де Солей Блан ТФ. С тази си поръчка минавам на етап псуване на сайтовете и неспирните им оферти.😄
Ама слагай и линк, или пиши откъде, че евентуално и на нас да ни е гадно, ако ще се почувстваш по-добре! Two Hearts Satisfied

В събота не успях да си взема последната поръчка от Парфимо и днес към обяд имах обаждане от Спиди, че имам пратка. Такова едно автоматично, като на запис.. Не ми се беше случвало досега! Реално е непотърсена само един ден (по-конкретно половин, защото в събота не са цял).. Отивам след малко. Simple Smile

Напоследък и на мен така ми се звъни автоматично. Даже след първия ден, в който пристига пратката, всеки ден след това се звъни някъде по едно и също време. На мен така 3-4 дена ми стоеше пратката, че не бях в София и всеки ден ми се звънеше. Но няма проблеми, в офиса не казват нищо, няма глоби или подобни.

Аз току-що бях да си взема Van Cleef and Arpels - Bois d'Iris, поръчан от Parfimo.bg.. с този код за -10лв нямаше как да не го поръчам. Ако някой не знае как мирише - на мен ми е една идея по-лек от Orchidee Vanille също на Van Cleef & Arpels. Много е хубав, оригинален и се отличава по мое скромно мнение. Като цяло аз май докато не изкупя всички от Collection Extraordinaire, май няма да се спра - всички са толкова хубави и трайни. Сега искам Bois Doré и Moonlight Patchouli, а също и Rose Rouge, но май за по-напред във времето ще са, тъй като съм меко казано разорена. Grinning

# 227
Аз току-що бях да си взема Van Cleef and Arpels - Bois d'Iris, .... Ако някой не знае как мирише - на мен ми е една идея по-лек от Orchidee Vanille също на Van Cleef & Arpels. Много е хубав, оригинален и се отличава по мое скромно мнение.
Ооо, не, Bois d'Iris въобще няма една допирна точка с Orchidee Vanille, за да се сравнява с него! Само бутилките са сравними, защото са еднакви. Да не вземе да реши някой, че парфюмите си приличат.

# 228
  • София
и за капак забърсах Бадема на Ван Клийф /тестер/ от parfumite.eu.
Честити придобивки! 👍
Къде е този бадем? Нищо не открих на този сайт? 🤔

# 229
Аз днес пет пъти слагах в кошницата Soleil Blanc edp в Елинор, edt в сравнение с него е водица/Сън-можеш да се коригираш ако решиш-разликата между двата е огромна/ и накрая забърсах за себе си  едно кожено яке на Гес -цвят праскова и за ЛМ едни дънки, но бръмбара още ми се върти в главата, така че моля ви-купете го този тестер на чичо Томи и ме спасете от изкушението-цената е топ, а тестера само един......
Ако го поръчаш звънни да ги питаш дали е едп,  снимката е на  Eau de Soleil Blanc.

kopche - изчерпан е

# 230
  • виртуално
Парфимо полудяха. Очаквайте "големи намаления"...
Преди два дни купих Boss Alive 30мл за 65лв , следя цената от доста време и никога не е бил над 75 ... в момента е 117 Confounded

# 231
Старите номера...
Вкъщи не гледаме телевизия и съответно реклами, но скоро ми се случи при включен телевизор да чуя реклама на Парфимо! Бях много изненадана! Не знаех..

# 232
и за капак забърсах Бадема на Ван Клийф /тестер/ от parfumite.eu.
Честити придобивки! 👍
Къде е този бадем? Нищо не открих на този сайт? 🤔

Ето го, ама някой е забърсал последните бройки сигурно, на обяд го имаше все още http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=4151

# 233
  • Sofia
Не съм аз, признавам си!!!😃

# 234
  • Стара Загора
От 5 дни медитирам над някои аромати, но съм желязна. По време на пандемията взех само 30-ка от Black perfecto La Petite Robe Noire заради добрата цена. Не знам как устоях на всички тези намаления, но съм много доволна. Blush

Доста се чудех и на белия Е. Сааб, бяха намалили на 61 лв 30 мл, обаче не го познавам и не посмях.

Някой сподели че си е поръчал Daisy, в parfimo го следях и мислех, но нямам нужда и пасувах. Беше паднал до 55 лв сет от 50 мл с лосион и душ гел.

Харесах много Vanitas EDP и в Елинор с кода излиза добра цената, но 100 мл са ми множко. Та засега съм пас. Sunglasses

И Dolce Garden гледам, обаче 75 мл не ща. Подозирам че ще ми писне бързо.

# 235
Плюсче за Елинор-днес поръчката ми беше отразена, утре е при мен-ще си отдъхна -може ли да се живее само с 35 милилитрово бутилче Coco Mademoiselle edp Intense, друго си е 100 мл.бутиляк в резерв....feeling happy 😃.Утре си очаквам и Narciso-то с мега дългото име...Мисля Денси спомена, че при влажно време се държи супер....ами точно в подходящото време ще дойде.....еххххх влага ли бе да го опишеш....

# 236
  • София
Днес от parfumite.eu ми потвърдиха поръчката на Ликьорения Ангел. Утре ще го получа. Heart Eyes

# 237
Днес от parfumite.eu ми потвърдиха поръчката на Ликьорения Ангел. Утре ще го получа. Heart Eyes
Честит! Освен, че не се намира, е много хубав.

# 238
  • Пловдив
Честит! Освен, че не се намира, е много хубав.
Може ли линк?

# 239
  • София
Благодаря! Hug Не го познавам, но съм изчела всички мнения за него, както и изгледала всички видеа. Ще споделя мнение, след като го получа.
Сега видях, че е изчерпан вече - .https://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1670

Общи условия

Активация на акаунт