Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 319
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Рапунцел, благодаря, със златен пръстен е Blush
Сиси, мерси и за твоето мнение, аз затова споделих, така научих нещо.
И за мен празния ход не е кой знае от какво значение, парфюма е голям, има да се фъскам, затова и казвам, че към сайта нямам забележки, всичко е точно.
Честито на всички за прекрасните придобивки!

# 271
И аз вчера си получих Lanvin eclat от гет.бг тестер, няма капачка, мисля имяше празен ход, поръчан на 10.06
Относно самото парфюмче, при пръс на китка идва много силин спиртен аромят, доста след това отшумява, и при вас ли е така, че кято кязах това на продавачката едва не ми скочи, за мен му трябва време за да покаже красотата си и истинската си същност Simple Smile
Ех, така да ме сърбят ръцете за едно вушеронче, но си взех няколко 10 мл версаче ноар, и не смея, пък започнах и аз дя ги свързвам с неприятен човек и се чудя ще ги ползвам ли....
Дали да не метна едно Rihanna nude, john Galliano, karl Lagerfeld, ей тъй за спорта...
Галианото много ли е лек, нетраен и обикновен...

# 272
  • София
Пристигна ми тестера на Бадема Ван Клийф от parfumite.eu. Добре опакована пратка, с виалче на Обувката на КХ, тестерът на Ван Клийф нямаше празен ход - дали е истински или не, не знам, раздвоена съм - хареса ми ароматът, някак много бързо се разсея, което е нетипично, поне при мен, за тази Колекция.

По мое скромно мнение, този аромат си е супер блед. В началото започва по-изразено с аромат на цъфтящо дърво, не мога да го определя какво точно е, но отминава много бързо и трайно се настанява на кожата един леко нахален мускус. Ароматът е по-подходящ за зима, отколкото за пролет, а във влага може дори мускуса да вкисва.
Ако имате съмнения относно тестера, може да качите снимка на дъното, за да я погледнем.

# 273
Здравейте Simple Smile Не е Бг сайт,но някой ако иска да прави подарък  тук в този има безплатен сак 😀.
https://www.theperfumeshop.com/freegifts/gwp-rl-red-dffle-bag/gwp/6898

П.С: Не знам как правите опцията(скрит текст)  Simple Smile

# 274
Пристигна ми тестера на Бадема Ван Клийф от parfumite.eu. Добре опакована пратка, с виалче на Обувката на КХ, тестерът на Ван Клийф нямаше празен ход - дали е истински или не, не знам, раздвоена съм - хареса ми ароматът, някак много бързо се разсея, което е нетипично, поне при мен, за тази Колекция.

По мое скромно мнение, този аромат си е супер блед. В началото започва по-изразено с аромат на цъфтящо дърво, не мога да го определя какво точно е, но отминава много бързо и трайно се настанява на кожата един леко нахален мускус. Ароматът е по-подходящ за зима, отколкото за пролет, а във влага може дори мускуса да вкисва.
Ако имате съмнения относно тестера, може да качите снимка на дъното, за да я погледнем.

Качвам снимка на моя тестер, получихме ги почти едновременно с Biskvitka.
Нахален мускус в драйдауна е много точно... 😀 Силните му начални фази обаче са вълшебни.
Има код за 6% в parfumi-shop.
Мисля да приютя едно Coco Noir по този повод. 🙈🙉🙊 Надявам се да е както го помня и да има от Мадмоазелското, без да е Mademoiselle...

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:57 от tuali

# 275
За съмненията veka май имаше предвид по-скоро тези на Elizabet 2013 за Bloom of rose..

tuali, тестера ли ще вземеш? Да се похвалиш после! Мисля, че parfumi-shop държат едни от най-ниските цени за Chanel и винаги имат кодче.

# 276
За съмненията veka май имаше предвид по-скоро тези на Elizabet 2013 за Bloom of rose..

tuali, тестера ли ще вземеш? Да се похвалиш после! Мисля, че parfumi-shop държат едни от най-ниските цени за Chanel и винаги имат кодче.

Май не е тестер, пише в оригинална опаковка. 50мл поръчах... И на мен ми се видя най-добрата цена от наличните в "проверените" сайтове.

# 277
Да, оригинална е 50-тачката. Понеже сега показа тестер и реших, че пак. Wink Тестерът е 100 мл за 218 лв. (цена без въведен код).

# 278
  • София
Ех, сега с този Coco noir ми пуснахте мухата Bowtie Имам спомен, че съм го виждала и за по-малко. Мисля в елинор стотицата излизаше доста изгодно с кода.

# 279
Ех, сега с този Coco noir ми пуснахте мухата Bowtie Имам спомен, че съм го виждала и за по-малко. Мисля в елинор стотицата излизаше доста изгодно с кода.
Мда, 200 лв. без код, но е тестер. А има и 50 мл тестер за 121 лв. пак без код, обаче не ми дава да го сложа в кошницата.. И по-добре! Smile Пише, че има 1 бр., но аз поне не успявам, ето, ако някой друг реши да се пробва. С кутия са съответно са 230 и 181 лв., така че в parfumi.shop е по-добре.

# 280
  • София
Цитат
Здравейте Simple Smile Не е Бг сайт,но някой ако иска да прави подарък  тук в този има безплатен сак 😀.
https://www.theperfumeshop.com/freegifts/gwp-rl-red-dffle-bag/gwp/6898

П.С: Не знам как правите опцията(скрит текст)  Simple Smile
Поръчвала ли сте скоро от сайта? Интересува ме дали приема плащане с български карти. Преди няколко дена пробвах да направя поръчка от all beauty и ми отказаха по горепосочената причина. Пазарувала съм от физически магазин на theperfumeshop и бих се радвала ако мога да ползвам и електронната им версия.

# 281
kameliatsoncheva, а дали не би станало с Revolute? Ако имате, де, те не са български.. Препоръчвам!

# 282
И аз съм пазарувала но в uk, сайта май е американския, иначе да има интересни неща!
Ето и тестера, не знам как да го проверя
Скрит текст:

# 283
  • София
Сиси ♥♥ пробвах да платя с карта Viza на ПИБ, с която плащам в Amazon.de/co.uk, Notino.de .Отказаха ми плащане, писахме си в чата и ми отговориха това, което вече написах.

# 284
  • София

Качвам снимка на моя тестер, получихме ги почти едновременно с Biskvitka.
Нахален мускус в драйдауна е много точно... 😀 Силните му начални фази обаче са вълшебни.

Благодаря за снимката. Аз имам един единствен пълноразмерен Bois Dore от Дъглас, който съм преотдала на ММ, поради нещо леко бръснарско, леко мъжко, което много ме дразни, а ми е подарък. Разлика намирам само в две неща. Първо, при моята бутилка след Eau de Parfum няма надпис на арабски. Второ, под Eau de Parfum има само бач код, а на вашия има надпис тестер. Може и да е истински, но да е за друг пазар.

Общи условия

Активация на акаунт