Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 315
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Elizabet 2013, изглежда абсолютно ок!
kameliatsoncheva, ясно, но е издадена в България, Revolute не се издават тук.. Ако искаш проучи.

Парфимо полудяха. Очаквайте "големи намаления"...
Преди два дни купих Boss Alive 30мл за 65лв , следя цената от доста време и никога не е бил над 75 ... в момента е 117 Confounded
Днес имам известие за отново наличен подаръчен комплект Mon Guerlain Florale, купих го скоро за 80 лв. и го цъкнах за известяване, защото цената беше страхотна, обаче се завръща на 132 (всъщност тогава първо беше 90 и на толкова щях да го взема, но докато разглеждах падна на 80 и вече не се замислих въобще, но 132..)! Dizzy Face Иначе същият, но Mon Guerlain е 98. Въобще не мога да им схвана политиката на цените, но явно разчитат и на будали..

# 286
  • София
Благодаря, Сиси ♥♥. Започнах вече да ги проучвам.

# 287
Ех, сега с този Coco noir ми пуснахте мухата Bowtie Имам спомен, че съм го виждала и за по-малко. Мисля в елинор стотицата излизаше доста изгодно с кода.

Да, проверих и там, обаче в елинор не ми дава да добавя 50-цата в коша, само 100мл ми даде, пък аз не ща 100. Може би не е наличен 50мл...Иначе с кода, щеше да е чудно

# 288
А с формата за бърза поръчка?

# 289
Ех, сега с този Coco noir ми пуснахте мухата Bowtie Имам спомен, че съм го виждала и за по-малко. Мисля в елинор стотицата излизаше доста изгодно с кода.
Да, проверих и там, обаче в елинор не ми дава да добавя 50-цата в коша, само 100мл ми даде. Може би не е наличен 50мл...Иначе с кода, щеше да е чудно
Както писах и по-горе, при мен също е така, но позволява да се поръча с "бърза поръчка". Wink Някой ако иска да пробва, макар и без код, пак е хубава цената. Simple Smile Другият вариант е да им се звънне и ще кажат наличен ли е.

П.П. Азалия е дала същото предложение. Wink

# 290

Качвам снимка на моя тестер, получихме ги почти едновременно с Biskvitka.
Нахален мускус в драйдауна е много точно... 😀 Силните му начални фази обаче са вълшебни.

Благодаря за снимката. Аз имам един единствен пълноразмерен Bois Dore от Дъглас, който съм преотдала на ММ, поради нещо леко бръснарско, леко мъжко, което много ме дразни, а ми е подарък. Разлика намирам само в две неща. Първо, при моята бутилка след Eau de Parfum няма надпис на арабски. Второ, под Eau de Parfum има само бач код, а на вашия има надпис тестер. Може и да е истински, но да е за друг пазар.

Да, сигурно е тестер за друг пазар. Бач кода от кутията иначе съвпада с този на бутилката.
Азалия, не съм пробвала с бърза поръчка, да не вземе да стане пък сега 😀 Вече поръчах от конкуренцията, барабар с още един, Floriental
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 19:11 от tuali

# 291
Elizabeth 2013, аз получих моят Bloom of Rose миналата седмица. Наред си е. По принцип е по-нетраен, но пък много свеж. Аз го харесвам.
Рекордьорът по трайност от Мон Герлен серията при мен е Флорал, след него Интенз и трети - Мон.
Само едп версията на Bloom of Rose не съм тествала още. Мотае ми се една мостричка, но не съм стигнала до нея.
Утре си чакам пипереното Туили от Парфимо, чиято доставка отложих по грешка с 2 дни Grin
Вече мисля да спра, че се позатрупах, а и напоследък нямам парфюмно вдъхновение. Сутрин цяла седмица посягам само към елегантното, но бледно и ненатрапчиво Jimmy Choo Signature.

# 292
  • Пловдив
В Емаг има ли някакъв код? Доставката беше безплатна за продукти предлагани от тях, а сега не е така. За последния черен петък включваха куриерските услуги към наложения платеж, иначе плащаха доставката 😁 Тарикати.
Ами няма да поръчам Le parfum in white от там. Пращам им поздрави. В Make up е дори по - изгоден.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 21:57 от Unforgiven*

# 293
  • Стара Загора
Сега ли се казва... Тюх, как не се сетих да проверя! Беше 78 лв преди дни и въобще не отворих. Поръчах го днес, но нямаше какво друго да добавя. Пак се набутах, ама здраве да е. Grinning

# 294
Да, оригинална е 50-тачката. Понеже сега показа тестер и реших, че пак. Wink Тестерът е 100 мл за 218 лв. (цена без въведен код).
Тестерът в Елинор /100 мл/ е 200 лв. С кода за отстъпка 15% става 170 лв. Мисля, че тук е най-изгоден и единствената причина да не го заприходя до сега е трайността - доста негативни коментари прочетох по този повод, включително и от съфорумки, чието мнение ми е важно и ценя. Hands Plus1

# 295
  • София
В Емаг има ли някакъв код? Доставката беше безплатна за продукти предлагани от тях, а сега не е така. За последния черен петък включваха куриерските услуги към наложения платеж, иначе плащаха доставката 😁 Тарикати.
Ами няма да поръчам Le parfum in white от там. Пращам им поздрави. В Make up е дори по - изгоден.
В Eмаг има пак намаления на техни парфюми, но е факт, че доставката не им е ниска. Струва ми се изгодно предложението им на еликсира на Мервей.

# 296
Цитат
Здравейте Simple Smile Не е Бг сайт,но някой ако иска да прави подарък  тук в този има безплатен сак 😀.
https://www.theperfumeshop.com/freegifts/gwp-rl-red-dffle-bag/gwp/6898

П.С: Не знам как правите опцията(скрит текст)  Simple Smile
Поръчвала ли сте скоро от сайта? Интересува ме дали приема плащане с български карти. Преди няколко дена пробвах да направя поръчка от all beauty и ми отказаха по горепосочената причина. Пазарувала съм от физически магазин на theperfumeshop и бих се радвала ако мога да ползвам и електронната им версия.

Да. Нямах проблеми с картата.Използвам виза виртуал на ДСК

# 297
https://parfium.bg/narciso-rodriguez-for-her-fleur-musc-florale- … paign=lowerfunnel

Това как ви се струва като цена,  някой срещал ли е по-изгодна оферта? Че ме засърбяха ръцете да го купя.

# 298
Чудесен избор като аромат и най-добрата цена към момента ....

# 299
  • виртуално
https://parfium.bg/narciso-rodriguez-for-her-fleur-musc-florale- … paign=lowerfunnel

Това как ви се струва като цена,  някой срещал ли е по-изгодна оферта? Че ме засърбяха ръцете да го купя.

https://dolce.bg/Narciso-Rodriguez/narciso-rodriguez-for-her-fle … -edt-50-ml-164994

Общи условия

Активация на акаунт