Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 284
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Копченце, ще пишеш задълже! Похвалих го, защото за мен е много женствен този парфюм. Първият от линията, който ми хареса. Не се плаши от солта, не е изсипвана с кофата. Grinning
При мен има доста прилична трайност за ЕДТ. Подновявам си го от кеф.Simple Smile)

# 331
Здравейте Simple Smile Днес се сдобих с Rochas Couture - Благодаря на Денси отново за страхотното ревю Simple Smile  което прочетох в блога и. Макар и с проблемно обоняние (много ми е слабо) го усещам 😍. така да се каже. Точно моят аромат.
Остава и да е оригиналният продукт 😅.Закупих го от Бургас-ул "Патриарх Евтимий 51"- по препоръка Simple Smile Читав ми се видя магазина Simple Smile   
П.с : от кой сайт проверявате bach code? Аз отворих един,но там беше с много малко зададени  марки Simple Smile Благодаря
Тук например:
http://www.checkfresh.com/rochas.html
Да си призная, не проверявам защото не намирам смисъл. Не е трудно да се фалшифицира код според мен и това не би могло да е критерий.

# 332
  • София
Момичета, този аромат няма убийствена трайност! 2-3 часа при мен, но пък е много красив! 🌺

От толкова цитати, изгубих нишката и не мога да навържа - за кой парфюм става въпрос: за Еликсира или за Туилито? 🤗
Ами, който не внимава в час е така! Smile
Аз си бая за това https://www.parfimo.bg/christian-dior-j-adore-in-joy-eau-de-toil … _campaign=product -продукт 50мл EDT, за 75,70лв, а който иска друго да чете.

Сега само не ми вкарвайте мухата с това Туили, моля! Помня преди време, че никак не го харесах, като излезе още. Нека нещата помежду ни си останат така.Sweat Smile

sunattraction, мерси, че писа! Flowers Hibiscus
Непременно ще се отчета!

# 333
Здравейте Simple Smile Днес се сдобих с Rochas Couture - Благодаря на Денси отново за страхотното ревю Simple Smile  което прочетох в блога и. Макар и с проблемно обоняние (много ми е слабо) го усещам 😍. така да се каже. Точно моят аромат.
Остава и да е оригиналният продукт 😅.Закупих го от Бургас-ул "Патриарх Евтимий 51"- по препоръка Simple Smile Читав ми се видя магазина Simple Smile   
П.с : от кой сайт проверявате bach code? Аз отворих един,но там беше с много малко зададени  марки Simple Smile Благодаря
Тук например:
http://www.checkfresh.com/rochas.html
Да си призная, не проверявам защото не намирам смисъл. Не е трудно да се фалшифицира код според мен и това не би могло да е критерий.

Благодаря ще погледна.  Търсех назад в темите една дама беше дала инфо за един сайт GEPIR , където  се проверяват продукти. Ще се разровя  още и ще прочета с точност 😀😁.

# 334
Здравейте дами,
Някой пробвай ли е сайта beautyland.bg и има ли впечатления от него

https://www.beautyland.bg/home.html

# 335
Момичета, в Парфимо са заредили няколко нови артикула на Viktor&Rolf, включително тестер на новият Flowerbomb Dew 100мл и с код излиза 120лв, което е супер цена. Relaxed
https://www.parfimo.bg/viktor-rolf-flowerbomb-dew-eau-de-parfum- … ni-100-ml-tester/

# 336
Здравейте дами,
Някой пробвай ли е сайта beautyland.bg и има ли впечатления от него

https://www.beautyland.bg/home.html

И аз питах, но никой не се обади с впечатления
Имаха най-добрата цена за Floriental, но в крайна сметка го поръчах от другаде, за всеки случай...
Изглеждат ок, но и същевременно сайта е страшен пенкилер

# 337
  • Франция
След поредната успешна покупка от Sens Unique Paris крайно време е да ги похваля малко.
От тях поръчвам редовно пробички на извънредно трудни за намиране марки парфюми. Пълноразмерен продукт поръчвам за втори път. При поръчка над 15 евро доставката за Европа е безплатна. Плащала съм с виртуална Виза от ДСК, при по-големи суми плащането минава през PayPal.
Към поръчката винаги има от 1 до 4 пробички подарък, дори когато поръчвам само пробички. Освен това предлагат и абонамент за избрани пробички всеки месец по зададена тема (не съм се възползвала, защото предпочитам сама да си подбирам кои са ми интересни).
При мен доставят с пощенски куриер, не знам каква услуга биха ползвали до България.

# 338
И аз прекалих последните дни, но последно ще си поръчам един Шанел и спирам, колебая се между Габриел и Кристал. Вие кой Шанел харесвате най-много?

# 339
Оффтопик е но От същият доставчик (beautyland) поръчах тонери за принтер сайтовете им са визуално идентични. Като опит мога да споделя, че съм повече от доволна от комуникацията с тях (разговарях с едно много вежливо момиче) и получената стока.

# 340
И аз прекалих последните дни, но последно ще си поръчам един Шанел и спирам, колебая се между Габриел и Кристал. Вие кой Шанел харесвате най-много?
Познаваш ли ги? Въобще какво харесваш на марката? Аз лично сега предпочитам да пробвам и да се сдобивам с по-новите им (Cristalle е от '93-та), разбира се, ако ми харесат. Конкретно Gabrielle не ми допада толкова колкото Gabrielle Essence, който ми пасва идеално. Иначе за лятото много харесвам Chance Eau Vive, Chance Eau Fraîche и Chance Eau Tendre не е лош, но пробвай най-добре. А като избереш, ще ти помогнем с насоки откъде да поръчаш най-изгодно в момента. Wink

# 341
Познавам само Алюр, и ми харесва много. В малък град съм, където няма възможност да тествам, в повечето случаи поръчвам на сляпо. Някакъв Шанс също ми хареса, но беше на малка мостра и дори не разбрах кой от всичките.
Последно се спрях на Габриел, в Парфимо е 167лв 100мл тестер, добре ли е?

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 12:55 от Ая

# 342
Момичета, разчитам на вас. Свърши ми любимия парфюм на Нарцисо Родригез, по-скоро тоалетна вода. Черната, for her. Търся сега да закупя на възможно най-добра цена, че тая криза удари през кръста. Попаднах на сайт testeri-bg.com дали може да се разчита? Прекалено евтини ми се струват да саморигинални парфюмите, макар и тестери. Но пък не знам да правят ментета на Нарцисо, и си викам да питам...

# 343
Последно се спрях на Габриел, в Парфимо е 167лв 100мл тестер, добре ли е?
Да, хубава е цената, използвай и код Parfimo10, който ще ти махне -10 лв., така ще ти стане 161,40 лв. с доставката. Няма в момента по-добра цена, в makeup е 165 лв. и безплатна доставка, но пише, че е без капачка, а в parfimo мисля, че на 99% ще има капачка.

П. П. Bandulu Dawta 617341, ментета са, при това скъпи ментета!! На всичко правят вече, не се изненадвай.. Сега ще ти потърся..

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 13:53 от Сиси ♥♥

# 344
Момичета, разчитам на вас. Свърши ми любимия парфюм на Нарцисо Родригез, по-скоро тоалетна вода. Черната, for her. Търся сега да закупя на възможно най-добра цена, че тая криза удари през кръста. Попаднах на сайт testeri-bg.com дали може да се разчита? Прекалено евтини ми се струват да саморигинални парфюмите, макар и тестери. Но пък не знам да правят ментета на Нарцисо, и си викам да питам...
Bandulu Dawta 617341, ментета са, при това скъпи ментета!! На всичко правят вече, не се изненадвай.. Сега ще ти потърся..
Заповядай:
- 100 мл тестер за 85 лв. в http://-spam292-, но трябва да си от София или да има кой да ти го купи и прати
- 100 мл тестер за 91,20 в get.bg, но няма гаранция дали го има, напоследък се оплакахме от анулирани поръчки, все пак пробвай (доставката е безплатна над 99 лв.)
- 100 мл тестер за 100 лв. в parfumite.eu (доставка 5 лв.)

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 13:58 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт