Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 261
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Вече и аз имам, всичко е наред.

# 391
  • Sofia
Малко не е по темата мнението ми, та ако решите, затрийте ми поста.

Разочарована съм от Емаг. Не съм купила парфюм, друго е, но това е последната ми покупка оттам. Повече няма да ползвам сайта за каквото и да било, дори и за парфюм, нищо, че Нарцисо Пюр Муск е купен оттам и всичко му е наред.

# 392
Кажи какъв е проблемът с емаг? Аз поръчах от там парфюм, но целофанът беше разлепян и нямаше празен ход.  Вътре картончето, в което влиза бутилката, също бе смачкано, а кутията отвън не - много странно(за еликсира на Ерме става въпрос).Иначе ароматът беше наред, не е менте.

# 393
Я кажете за това "момче" Иво от -spam292-.
Цените са добри, една идея по-ниски от "редовните" на другите сайтове без 10-15% намаления, но сякаш ми се струва, че асортиментът е малък, или греша?
Обновява ли се сайтът редовно, или всичко е "проформа", като най-добре да му се звънне за уточнения и наличности?

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 16:39 от bubanka

# 394
Момичета, купувам парфюм за подарък, най евтино ми е при момчето от -spam292-. Ако беше за мен, нямаше да се замисля, но малко се двоумя за подарък. Моля за мнение, смело ли да поръчвам? Не искам изненади...
здравейте, и аз намерих нещо много търсено в -spam292-, ок ли са и как се поръчва от тях??

# 395
Parfimo са заредили MFK, цените на някои хич не са лоши

# 396
  • София
Не съм поръчвала от него, но всички отзиви тук са отлични.
Ирисът на Бушерон тестер от Елинор с капачка ли е?

Да

# 397
Не съм поръчвала от него, но всички отзиви тук са отлични.
Ирисът на Бушерон тестер от Елинор с капачка ли е?

Така дойде преди година някъде.

# 398
Получих си абсолютно неизвестния за мен https://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-gemma-di-paradiso-eau-de- … um-za-jeni-50-ml/
Топ попадение! Разкошен за моя вкус. ❤️

# 399
  • Sofia
Получих си абсолютно неизвестния за мен https://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-gemma-di-paradiso-eau-de- … um-za-jeni-50-ml/
Топ попадение! Разкошен за моя вкус. ❤️
Да ти е честит! Flowers Hibiscus

Голяма красота звучи по описание, кажи нещо повече, моля.

# 400
Ванилия, дървесина, мандарина и приятни цветни нотки основно усещам, но някак мирише скъпо, качествено! Има нещо хрупкаво в аромата, прилича ми на криспи скъпи бонбонки с мандарина, увити в шумолящо златно фолио. Сега на вятъра се носи прекрасно, приятелките ми го отразиха с "ах, на какво чудно нещо миришеш".

# 401
Азалия, летен ли е и траен ли е?

# 402
Ами още не знам как е трайността. Сложих го малко преди да пиша, до сега - два часа при този вятър (на открито съм), се носи около мен. За тези температури е идеален, за по-топло... не знам.

# 403
Азалия, усещаш ли нещо ментово в това Парадисо? Отдавна беше, като го тествах, може би миналото лято, спомням си само колко много ми напомняше плодова дъвка с лека мента?

# 404
Не е точно ментово, но има една такава хладина. Преди време имаше едни хрускави бонбони с нещо като мастика вътре, такова нещо усещам. Хладно е, но не е от мента. Анатолов нюанс има и точно то придава хрупкавост на парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт