Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Здравейте. Сигурно питането ми не е за тази тема, но понеже ви следя и сте парфюмни гурута, съм сигурна че ще ме насочите. Днес в един мол докато обикалях да пазарувам и ме лъхна един страхотен аромат, нещо от типа на Ерба Пура на Соспиро, но не беше той. Попитах дамата и ми каза, че се казва Ориент, бил италиански. Разрових се в гугъл, но те излизат много. Сигурно няма да го открия, но поне да опитам:)
Попитайте в парфюмната тема. Там може и да го разконспирират. Има дами и господа с много познания и опит.

# 482
Привет, разписвам се с успешна поръчка на сляпо от parfumi-shop.net.
Става дума за тестерния вариант на Gianfranco Ferre Bianco Assoluto.
[s
Скрит текст:
poiler]
Notes: bergamot, aldehydes, apple sorbet, freesia, jasmine, cotton flower, patchouli, amber, musk.
[/spoiler]
Здравейте Deetron, аз също загледах този тестер. Може ли една две думи за парфюма?

# 483
Момичета, случайно да сте забелязали тестера на Pure XS в парфимо за 69лв? Излезна ми, но е изчерпан веднага май?
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-pure-xs-eau-de-parfum-za-jen … house-retargeting

# 484
Здравейте. Сигурно питането ми не е за тази тема, но понеже ви следя и сте парфюмни гурута, съм сигурна че ще ме насочите. Днес в един мол докато обикалях да пазарувам и ме лъхна един страхотен аромат, нещо от типа на Ерба Пура на Соспиро, но не беше той. Попитах дамата и ми каза, че се казва Ориент, бил италиански. Разрових се в гугъл, но те излизат много. Сигурно няма да го открия, но поне да опитам:)

Може би става въпрос за Tesori d'oriente.

# 485

Може би става въпрос за Tesori d'oriente.
И аз си го помислих, в Дм ли ги имаше?

# 486
Да, Дм, Лили и други дрогерии.

# 487
Момичета, случайно да сте забелязали тестера на Pure XS в парфимо за 69лв? Излезна ми, но е изчерпан веднага май?
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-pure-xs-eau-de-parfum-za-jen … house-retargeting

Наличен е 80мл - 69.50лв.https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-pure-xs-eau-de-parfum-za-jeni-80-ml-tester/
 Някакъв проблем има с линковете от Парфимо...

# 488
Скрит текст:

Наличен е 80мл - 69.50лв.https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-pure-xs-eau-de-parfum-za-jeni-80-ml-tester/
 Някакъв проблем има с линковете от Парфимо...
Да, получих мейл, че отново е наличен Hug

# 489
  • Стара Загора
Хм, не се отваря при мен линка.

# 490
Ех, и моят линк се прецака. Наличен си е тестера, явно трябва да се влезе в сайта.

# 491
Не знам на кой онлайн сайт мога да се доверя за качество и за това разчитам на Beauty Zone и Douglas. Nature Fire

# 492
Ама как добре ми се отразява на джоба да не чета известно време тук! 😀
Но днес имам една добра и една лоша новина, и двете в един ден...
Добрата от parfumi-shop е на снимката, и двете са ❤️❤️❤️
А лошата новина е, че Елинор са ми объркали поръчката и вместо дълго чаканата кожена Bottega Veneta (поръчана на 3ти юни!!!), погрешка са ми пратили нечия друга поръчка на два броя Guess Seductive Sunkissed. 😕😕😕 Който нито го знам какъв е, нито ме интересува, още по-малко 2 броя от него. Звъннах на Елинор да ги информирам и поискам съдействие да се разменят поръчките ни с господинa, за когото са Guess-овете и ми върнаха обаждане, че той пък не искал да връща Ботегата, също така не искал вече Гесовете и въобще държал се грубо и нямал намерение да оправи нещата. Казах на момичето от Елинор, че това си е малко като кражба, как така задържаш нещо, което не е за теб, на всичкото отгоре е и доста по-скъпо? ! 😕😕😕 Какви хора, значи! Лошото е, че сега нямали налична Ботега да ми пратят веднага и пак чакане... Да видим дали ще се появи или ще ми връщат парите.А толкова я търсих и чаках. Междувременно ще връщам грешните парфюми. 😭😭😭

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 19:26 от tuali

# 493
  • София
Е, това е направо скандално! Егати! Rage

Иначе честито за придобивките!

# 494
Ужас!! Тъпото е, че това е грешка на Елинор и май в такъв случай трябва да разчитат единствено на
самосъзнанието на получателя. А той очевидно е голям тарикат. Sad Явно Bottega-та веднага е разпечатана и се ползва.. Не знам какъв човек трябва да си да го направиш, виждайки ясно, че поръчката е сгрешена..

Аз съм решила да се въздържам от покупки до есента поне, но да видим дали ще ми се получи.. Направо си е зависимост. Simple Smile Засега мога да се похваля, че вече стоически пренебрегнах 2-3 добри оферти..  Bowtie Но май и тук трябва да спра да влизам за по-сигурно.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт