Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 333
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Марио нали е под карантина в болницата. Няма как да е попаднал в ситуация с ния.

# 61
  • София
Ключов детайл - костюм!!!

# 62
Като гледам снимките на Диана във ФБ, Кръстева и Поли също са официални. Ще има някаквосъбитие на болницата явно и там нещо ще се случи. Ще има пострадал/и може би, Марио ще помага.
Фотев ще сложи бомба на събитието. Той заплаши Тасев на финала на миналия сезон, може да е свързано с това.

А Зорница сигурно си лежи просто за задържане, не е рядкост в началните месеци. И Марио идва да й каже, че е добре Simple Smile

Извъртях си го както ми е удобно Simple Smile

# 63
И аз изгледах сега репортажа, много обещаващо звучи, изглеждат заредени и имащи хъс за работа. Дано историята им е добра!!!
Зорница явно ще си е пациент в болницата, за да я дават, иначе лесно се отказа от работата в иметото на бебето.
Марио предполагам, че има драма покрай пациент или отстояване на принципите си. Знаем, че освен за близките си, е готов да гази правила, за да помогне.
Започват ударно и това много, много ми харесва ☺.

# 64
Само да вметна, че Велислав специално каза, че в събитията има много страст и някак си не мога да си представя, че Зорница не е замесена поне индиректно.

Роси, Марио е с раздърпана риза, ранени ръце, ранено лице, на мен ми прилича точно като на бой, ама да са го метали някъде и да се е надрал в остри предмети  😄

# 65
Здравейте, сладурани! Радвам се на настъпилото оживление в темата, откога го чакам 😍 Стоплиха ми душичката с този репортаж. Надявам се на сезон, изпълнен с много медицински случаи и интересни истории и...в очакване на Чудото, разбира се 💖

# 66
Моски, на мен на втори прочит Марио ми изглежда като човек, който е вадил пострадали и самия е леко пострадал.

Само тази страст не ми пасва с тезата. Драма на събитието, причинена от Фотев и страст не се връзват в едно изречение 🤔.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 15:26 от _Dreamy_

# 67
На мен раните ми приличат на прорезни и бих се съгласила с Дрийми, че са в последствие на нещо, да помага, а не от бой.
Велислав беше доволен, каза, че ще е интересно и да имаме търпение, много добре звучи!!!
Споменаха, че снимат нощна сцена, нищо чудно Марио да минава да види Зорница и да й се покаже в цялата си прелест ☺

# 68
Извинявам се за повторния пост, ноооо

# 69
  • София
Извинявам се за повторния пост, ноооо

Спря ми сърцето 💞💞💞
Страхотни са.

# 70
Явно са имали фотосесия 📸📸📸

# 71
Ооооо, и моето сърце спря ❤.
Прекрасни, толкова да си отиват!

Дани, откъде са снимките?

# 72
От НОВА ☺

ВЕЛИСЛАВ днес са го съсипали от снимки 😂😂😂😂😂

# 73
  • София
Хее, хванали са го натясно и няма мърдане JoyHug

# 74
Лелеее, колко са хубави 😍😍😍

Ако приемем, че Велислав говореше за страстта към професията, може и да е геройствал, не вандалствал. Но аз оставам с едно наум, много му е раздърпана ризата нещо, а и друго - случайно ли според вас техните снимки са точно в тази конфигурация - Зорница в болнични дрехи, а Марио с рани по себе си?

Общи условия

Активация на акаунт