Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 310
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Сега прочетох, че Диана ще снима филма "Чамла" на Виктор Божинов през октомври с Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов и др. Трябвало е през април, ама заради ситуацията са го преместили за есента.

# 46
Диана ще участва в клип на Маргарита Хранова, излизащ на 09.09.2020 🎤

# 47
Дами, снимките на новия сезон започнаха, нашите хора явно са в центъра на събитията, Марио бит, Зорница болна, а вие мълчите, бива ли такова нещо?! Joy

# 48
  • София
Нямам информация, но много ударно са ги почнали нашите 😱

# 49
  • София
Може ли преразказ на репортаца?

# 50
Харесва ми, че почват ударно, хареса ми как точно по отношение на Велислав казаха, че ще стигнат до крайности в актьорското изпълнение Simple Smile По-нататък според мен зависи дали ще имат и други поети ангажименти и доколко интензивно ще успеят да снимат в сериала, но ако имат такива, това също не е лошо. Hай-важното е да успеят да се опазят здрави в тази усложнена обстановка, пожелавам им от сърце на целия екип.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 12:17 от Zlаti

# 51
Роси, Зорница беше с болнична нощница и абокат, Марио беше с костюм, раздърпан и с рани по лицето и ръцете. Диана каза, че тяхната история ще бъде главна в началните епизоди, майтапеше се, че тя е набила Марио. Веснаков каза по повод на раните на Марио, че е свързано с лекарската професия, че ще стигнат до крайности, от които трудно има връщане назад и че тези крайности донякъде вече сме ги видели в предните сезони.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 12:21 от Mosquita

# 52
  • София
Добре звучи, особено в частта със стигането до крайност в актьорско изпълнение.
Хмм, интересно до какви крайности ще стигнат, че и няма да има връщане.
На Зорница личеше ли и корема?

# 53
И на мен ми е любопитно, единствено останах с впечатлението, че не е свързано с отношенията между Марио и Зорница.

# 54
Роси, мен това малко ме смути - Зорница нямаше корем. Също нямаше и драскотина. Така че каквото и да се случва, тя или няма общо или е била наблюдател.

Аз си задавам два въпроса от видяното. Първо - какъв е поводът Марио да облече костюм, предвид че знаем че не е любител на този вид облекло. И второ, какво би могло да го провокира толкова. На прома виста - единственото, което вади Марио от контрол тотално е Зорница. Но пък как това ще се върже с лекарски казус...

# 55
Нямаше корем, явно не сме скочил много във времето, ако са минали 1-2 месеца, е нормално да е така.

Дрийми, освен ако лекарският казус е Зорница. За мен има два варианта - или двамата са били нейде навън и по случайност са попаднали в някаква ситуация и Зорница е била застрашена, или нещо е станало с нея и той в болницата е изпушил. Шестото ми чувство е, че това ще е бой, защото Марио чувства бебето в опасност. В досегашните сезони само нещо, свързано   със Зорница го вадеше от равновесие, сега ще се добави и бебето Grinning
Иначе така като гледам раните, бая млатене ще да е било, така че допускам непознати противници.

# 56
  • София
Диана е постнала снимки 2 и на едната е с коремче

# 57
Моски, подкрепям тезата за млатенето, само ми се губи каква ще е тази граница в случая, от която връщането ще е трудно. В смисъл, като се поступа с непознати, какво толкова хахаха.

Вижте обаче, колко сезона чакахме Марио да прасне някой, сега го обърнаха на бияч хаха.

# 58
  • София
Аз мисля, че няма да се е бил. По скоро очаквам тези рани да са свързани със Спасяването на някого - Зорница или трети човек. Особено ако е медицински случай.

# 59
Сега като се замисля, лицето му изглежда охлузено, не подуто като от бой...

Общи условия

Активация на акаунт