Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 316
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Еее, Майче, тогава следващата сцена ще бъде - Марио се хвърля от покрива 😂
Няма, нали ще го запазим да е самотен тъжен татко, който в 327ми сезон ще срещне нова любов 😂

Дрийми, споко, всичко ще бъде наред, обещавам ❤️
Е, нали трябва да е драматично, а така ще е много и запомнящо се Grinning
Няма да можем да работим заедно, няма да се разберем и да стигнем до консенсус, ще спираш гранде идеите ми да гърча героите Joy

Нооо, то е ясно, че края ще е хепи, тъй че... Simple Smile

# 31
Нооо, то е ясно, че края ще е хепи, тъй че... Simple Smile
И някъде към средата на ноември ще сме в ужас и ще се чудим заблуждаващо ли е промото 😂.

# 32
  • варна
Моля ви, момичета, недейте такива неща да говорите! Имайте милост! 😀

# 33
  • София
Хайде да питаме врачките:
1. Сезонът ще завърши с раждане на Чудото?
или
2. Чудото ще се роди 2, 3 серии преди края, а ще завърши с поправителен, където Зорница вместо букет ще държи Чудото ( без да го хвърля)? JoyJoyJoy

# 34
Чудото ще се роди малко преди края, защото така ще се чудим дали Зорница няма да се гътне, че после ще ни трябва някой друг епизод за реанимация😂 Нещо като в тоя сезон.
За сватба съм скептична, не очаквам да има такава.

# 35
И аз подкрепям втория сценарий. Както в 9-ти сезон, се надявам да ни дадат 1-2 епизода въздух, след потенциално голямата драма.

Чудя се друго. Дали целия сезон ще е ходене по мъките за нас или ще ни отпуснат малко щастие.

# 36
Е според мен ще се редуват. Grinning
Ще има хубави трогателни моменти. Бебето ритнало, бебето хълца, бебето го гледаме на ехограф, тате се разтапя от ритниците и други подобни лиготийки. И между тях Зорница получила бъбречна криза, Зорница кихнала, Зорница си счупила нокът и Марио откачил 😂

Но очакваме да гледаме Марио доста в операционната и очаквам да поеме на Романова поста. Тя ще прави доцентура.

# 37
  • София
Очаквай неочакваното Stuck Out Tongue Winking Eye
Много зависи дали го замислят като финален сезон или смятат да го доят още. Joy
... и доколко основна ще е драмата с Фотев. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38
Моски, ако периодично има някакви болежки, то човек ще се зачуди защо Захариев не я е накарал да си почива вкъщи на легло, ами работи Grinning

Леле, тази котка сигурно в друг живот е била нечия фараонска, какъв поглед вади Joy

# 39
Е как бе Майче, той ще я праща ама тя е упорито магаре, което твърди, че нищо му няма и къса нервиците на Марио 😂

# 40
  • София
И двете котки направо хипнотизират Flushed ScreamJoy

# 41
  • София
Едно нежно Диде Heart Eyes

# 42
Диана с нова прическа. Много е сладка. За сължаление на Моски е брюнетка Grinning

# 43
Хахахха, ама все пак не е гарваново черна, така че аз съм доволна 😍

# 44
  • София
Момичета, може ли някоя от вас да обясни следната символика:
1. Още в осми сезон ми направи впечатление, че когато седят на пейка, Зорница е отляво на Марио, а Нора - отдясно.
2. Прехвърляйки 6-ти сезон, Зорница спи отдясно на Марио, а сега в 9-ти - отляво.
😆🤔🧐

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 00:01 от almadji

Общи условия

Активация на акаунт