Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 313
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Абе, къде изчезна Кунка?

# 691
Абе, къде изчезна Кунка?
В писане на сценарии за Откраднат живот няма време и да участва😁

# 692
Ми ние тука в тази тема Кунка не я водим на отчет Joy
Виж, ако някой знае докога ще са изчезнали Марио и Зорница, би било чудесно Joy

# 693
  • София
Извинявам се, това не трябваше да е тук 😂

# 694
  • София
Брех, реших, че някоя новина около нашите се е появила.

Изслушах разговорът на Зорница и Кая, за другото нямам нерви и сила. Радвам се, че поне на този етап съм на едно мнение със сценаристите относно породите мъже.
Само малко ме подразни това с точката в сърцето, но няма да издребнявам.

# 695
Поне чухме че точките са поставени. На мен ми омръзна все едно и също да дъвчат, но да кажем че беше поносимо 😁.

# 696
А на мен ми харесаха много думите на Зорница. Това за сърцето - човек винаги оставя място в сърцето си за отминалите любови, поне като скъп спомен. Но след забременяването вече няма място дори за това. А това, което каза, че Марио я е намерил и това е най-хубавото нещо в живота й е хем много хубаво, хем много точно преразказва тяхната история как той я намери и направи лутащата се Зорница щастлива и обичана.
Липсват ми много, в сериала е тъжно без тях, ама поне да индикират, че новия сезон са почнали да снимат, щото като я гледам Диана ми изглежда да виси без работа Joy

Тоя михлюзин Велислав дали го засне най-сетне тоя чутовен сериал, някой знае ли? Grinning

# 697
  • София
Моски, май в неделя са приключили със снимките на сериала. И да ти кажа, направо бързо са се справили, имайки предвид думите на Матей Константинов, че са снимали сериала като филм.

Аз съм доволна, че сценаристите се осмелиха да кажат няколко думи за двете връзки и о ужас, съм съгласна с тях. А и както ми написа една приятелка, Банков за Зорница беше гаджето “за бар”, но пък за Виктория беше Марио.

# 698
Днес двете главни актриси ще имат интервю. 11 ч. Предполагам по БНТ.

# 699
Хъмбъл,  мерси, ще им фърлим едно око. Макар, че главните актьори трябва да имат интервю, актьори, кое не разбират, не ми е ясно Joy

Роси, да, аз също съм съгласна и според мен много точно ги определиха двамата и след хиляди сезони и оплитания мисля, че вече окончателно подредиха тази история, всяка фигура си застана на мястото и е ясно кой какво защо и как Grinning

А Банков за Виктория беше Марио, защото я обичаше истински просто.

# 700
Москита, и аз това питам. Не могат да поканят главния и един от второстепенните, знаят кой. Ами тия двете красавици. Залагат пак на лъскавото да хване окото.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:12 от HumbleDrumble

# 701
  • София
Нееее, нищо не разбирате, значи. Въпросните главен и второстепенен са ангажирани със снимките на ОЖ и за това не могат да дават интервюта. В крайна сметка имат далеч по-важни неща да правят Wink

# 702
  • София
Линк към предаванете Simple Smile
https://bnt.bg/news/noviyat-serial-na-bnt-portalat-286884news.html

До началото на декември ще са довършителните снимки, но ще са в много малък състав.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:58 от rosi_ta

# 703
  • София
🥳 Диде е качила снимка с розово екипче и голяяям корем 😍

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:27 от almadji

# 704
  • София
Леле, какъв корем са и сложили.... Как ще стои с това чудо часове наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт