Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 301
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Това на Батко тилът ли е? Много тъжен/ тревожен тил 😉
Аз го познах веднага 😁 иначе, за по-сигурно, топ режисьорът го е отбелязал. 😁

# 736
Това е Батко ни, който се е прибрал сам у дома и страда, щото жена му бере душа в болницата, а бебето е в кувьоз Joy

# 737
  • София
Еха, снимка на Велислав, това е чудо Simple Smile
Батко ни нямаше ли подобно фото от 6-ти сезон, от епизода с езерото?

# 738
Роси, да, и също така от пети сезон на снега на покрива на болницата

# 739
  • София
О, Моски, разкошна е тази снимка. Бях я забравила.

Иначе за сериала аз бях убедена, че Зорница ще роди в средата на сезона, а те май ще я мъчат с големия корем до края.

# 740
Aз правя асоциация с тая (може би, защото е със същото яке):
Скрит текст:
Това е просто Велислав. Вие какви драми завъртяхте пак от една снимка Joy

# 741
Ми, Злати, скучно ни ееееее Cry Joy

Те не пускат нищо, не казват нищо и ние си фантазираме. Я от едни рани миналият сезон какви хубави теории изкарахме, а то накрая се оказа обикновена пиянска история Joy
В тоя ред на мисли това вероятно е снимка на Марио, който се е прибрал вкъщи пиян като казак, след като цяла вечер е черпил Наков и Захариев за бебето, и не може да долази до леглото,  затова седи на стол Joy

# 742
Москита, надявам се, че не се е отрязал чак толкова, че после да пита Наков случило ли се нещо "онази" нощ. 😁

# 743
Някой случайно да е видял промото? Нашите в него ли са?

# 744
  • София
Някой случайно да е видял промото? Нашите в него ли са?

За половин секунда дават Зорница.

# 745
Предвид че е последен сезон и че бебето го търсеха за последните епизоди, не очаквам нищо друго, освен цял сезон мъки и страдания и щастливи с бебето за около три минути в последния епизод 😆

# 746
За мен бебето ще се роди по-рано и ще има проблем, ще висят в болницата и накрая вкъщи с бебето, за да ги видим и като родители 🥰
(Щом търсят бебе определено ще има повече от 1 епизод и време за снимки).

# 747
Моооже, одобрявам 🙃

А новата докторка ще хвърли ли око на Марио или да 😄
Аз си я представям както я описват, че се чуди там ли й е мястото, как Марио я успокоява, че е добър лекар, специалист, хирург, етс. и докато се усети, тя вече се влюбила, щото не знае, че той просто е добряк киселяк 😆

# 748
Всичко е възможно, щом е за драмата, но Марио има очи само за Зорница Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Нали била  и добро момиче, така че да се върти около неженените - хаххахахаха, има на хоризонта, не е като да няма. А и май просто я виждам като да създава проблеми без да иска, отколкото да и завъртят сериозна връзка.

# 749
  • София
Гледах Диана в На кафе.
Каза няколко думи за сериала - че Зорница ще има проблеми с бременността, ще има много и различни женски настроения. Било и е трудно, защото трябвало да играе голям диапазон от емоции. На въпроса дали бебето ще се роди в този сезон отговори, че ще има много хубави моменти Simple Smile
Между другото въртяха много хубави снимки на Марио и Зорница Simple Smile

Разказа и за Чамла, и за снимките на Божоле. А вчера е снимала в нов клип с "много хубава кауза", но не може да издаде каква.
Имаше и някаква странна игра на въпроси и отговори. Въпросите ми баха глупави, основно за секс, изневери..., Диана определено се чувстваше неудобно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт