Консултирайте се със специалист и спечелете страхотни награди от MindHub

• 7 559
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
все още не защото е малко.

# 76
Детето е още малко, за да посещава летни занимания, но като започне да разбира малко повече бих го водила в различни музеи, зоологическата градина, фабрики и други образователни места за деца.

# 77
Не, не посещава такива занимания.

# 78
  • Велико Търново
Сина ми е малък още, но племенниците ми посещават. Като цяло обаче са развлекателни, не толкова образователни.

# 79
  • Пловдив
Не, не посещават такива занимания. Имаме си баби на разположение, за тази цел Simple Smile Иначе четат книжки, решават задачи, попълват тестове и много, много игри на открито и закрито Simple Smile

# 80
Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?
Тези места са голямо блаженство за децата, особено когато има разнообразие от игри и неща за изработване, нещо което да ги потопи извън виртуалната реалност. Най е любима дейността свързана с излети, ходене на места, където има възможности за игри и за наблюдаване на природа

# 81
  • София
До момента, синовете ми не са посещавали летни занимания, в момента се интересувам от такива и разучавам какво има на пазара. Предпочитани от мен са образователни занимания поднесени по интересен начин на децата.

# 82
  • Пазарджик
Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
 Подкрепям изучаването на програмиране от най-ранна детска възраст.Живеем в динамично време в което компютрите със своите функции  приложения са неизменна част от ежедневието.
Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?
Детето ми е малко и не посещава летни занимания,но за другото лято със сигурност ще измисля нещо.

# 83
Малки са и още непосещават

# 84
Миналата година ходеше на лятно училище в чужбина. Водеха ги на басейн 2 пъти в седмицата, а през останалото време се наслаждаваха на природата. Училището имаше 10 декара зелена площ с овошки, спортни кортове, животни обикаляши на свобода. Децата бяха постоянно навън, дори когато се хранят. За съжаление лятното училище нямаше много добра обучителна програма. Акцентът беше поставен децата да бъдат навън забавлявайки се сред природата

# 85
Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?

Да, детето ми посещава лятна занималня. Предпочитани от него са активностите сред природата или игри в парка.

# 86
До миналата година посещаваше летни занимания. Сега вече няма подходящи за неговата възраст -12г. Бих се радвала, ако има занимания( не целодневни) и за по-големите ученици. Разходка из природата, запознаване с културните забележителности на родния край, различни активности- тенис, басейн, музеи.

# 87
Засега не посещава, но очаквам лятната програма на общината и ще го запиша на баскетбол и още няколко активности по негов избор.

# 88
През лятото наблягаме на спорта и игрите на открито. Евентуално някой курс по език/компютри, но не много дълъг.

# 89
Посещавал е съобразени с неговите интереси.

Общи условия

Активация на акаунт