Консултирайте се със специалист и спечелете страхотни награди от MindHub

• 7 562
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
Съчетаване на групови игри, езикови и училищни занимания, и посещения сред природата.

# 91
  • на последния етаж
Не, децата ми не посещават летни занимални. Предпочитам да играят на въздух цяло лято.

# 92
Детето ми посещава детски 🏀 баскетбол. През лятната ваканция наблягаме на спортните дейности.

# 93
  • Sofia, Bulgaria
Организирани летни занимания не посещават, но при всяка възможност ги водим на различни места и мероприятия. Разходки по екопътеки, градски и извънградски събития, Музейко, зоопарк, различни центрове и др.

# 94
Посещава спортни занимания. Не редовно, но винаги когато има възможност. Преди посещаваше и летни занимални, но вече е въпрос на лични предпочитания и не настоявам.

# 95
  • Велико Търново
Да, посещава. Занималнята е със засилено изучаване на английски. Харесват ми занимални, които са насочени в някакво обучение, което да е интересно за децата.

# 96
Не е посещавал специализирани летни занимални.

# 97
Посещава лятна занималня,активно спортуват и по 2-3ч.  затвърждават знанията от у-ще.

# 98
  • София
Детето ми още не е посещавало лятна занималня, но на есен ще бъде в първи клас, така че вероятно следващото лято ще се насочим вече и към лятна занималня.
На този етап ми се струва важно в занималнята да има както физически активности, така и да се помага на децата да не забравят учебния материал, но това да става в ненатрапчива форма, за да може все пак да усетят, че са в лятна ваканция. Четенето на задължителна литература също е плюс.

Знам, че в Зоопарка в София има лятна занималня. Тя е по-различна от това, което описах по-горе, но също е вариант, който с удоволствие бих включила в избора си, защото дъщеря ми много обича животните и жадно попива всяка нова информация, свързана с тях.

# 99
  • При децата ми
Не са посещавали летни занимални. Играят и спортуват на воля през лятото.

# 100
  • София; Дружбето
Децата ми не посещават летни занимални, но харесват организираното летуване за по 10на дена - скаутски лагери например.

# 101
Не посещават летни занимални, но се интересуват от лагеруване с връстници и щяха да ходят , но заради Ковида се разпадна групата.

# 102
С голямата се учим на карате ,дядо и на колело ,надявам се скоро и на плуване да я водим ,вируса ни пообърка плановете .
Като цяло понеже това съм учил ,все към спортни дейности я карам .Иска ми се да я започне с изучаване на езици .
Бебето е на 7 месеца и тепърва ще мислим какво и кога Blush

# 103
Тази година е малко странна ситуацията и първокласничката си е вкъщи с нас в момента или ваканция при баба си.
Но, миналата година ходеше и важните за мен неща са:
- поддържане на знания
- интерактивност и иновация в занималнята
- възможност за външни мероприятия
- чуждестранен език

# 104
Езикови курсове са идеални за запълване на свободното време и лятната почивка.
Детето не посещава школи и курсове към днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт