Консултирайте се със специалист и спечелете страхотни награди от MindHub

• 7 552
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
  • у нас
Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Твърдо съм "за". Необходимост в днешно време.

Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?

Не, през лятото не посещава. Лятото е време за почивка и релакс.

# 106
През лятото децата ми не ходят на никакви активности.

# 107
Да , и двете ми деца посещават всяко лято  школи (програмиране и разработка на игри) и езикови занимални.( Тази година - неприсъствено , а дистанционно , но важното е , че продължават)

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 19:28 от denyil

# 108
Тази година ще пропуснем всякакви занимални и школи

# 109
  • Горна Оряховица
Акробатика
Предпочитам спорт, за да се изразходва енергията.

# 110
Да, детето ми към момента ходи на плуване. Ако нещо друго ни грабне интереса, може да го запишем и на него.

# 111
През лятото не посещава, програмата е свободна.

# 112
Смятах от това лято да започне да посещава гимнастика и креативни игри, но предвид ситуацията ще отложим във времето.

# 113
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Детето ми посещава общински активности,безплатни.

# 114
Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?
Изучаването на програмиране от ранна детска възраст е необходимост поради бързоразвиващите се технологий.
Дъщеря ми е все още малка, но я влечат всякакви нови машинки.
Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?
Детето ми е малко и не посещава летни занимания,но следващото лято ще ни се наложи да я запишем на някакви занимания. Плуване и може би някакъв вид танци.

# 115
Да посещава, предимно свързани със спорт - за нас той е важен.

# 116
Детето ми е още мъничко за летни лагери, но с удоволствие посещава детската си градинка.
След време със сигурност ще участва в летни активности.

# 117
още не, но скоро навършва 5 и се замисляме какво би било подходящо за развитие на мисленето. Обмисляме програмиране след някоя годинка.

# 118
Всяко знание и умение е полезно и разширява кръгозора.

Посещавало е летни занимания, в момента не посещава и определено му липсва. През лятото предпочитам по-забавни и свързани със спорт занимания или занимания свързани с някакъв негов интерес.

# 119
  • София
Детето е на 6 год. И е на градина. Ако ходи на занималня бих избрала такава, с която посредством игра и да научава нови неща.

Общи условия

Активация на акаунт