Консултирайте се със специалист и спечелете страхотни награди от MindHub

• 7 553
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи?

Мисля, че има деца, на които това би било много оинтересно,, биха посещавали с  интерес и желание и биха надминали очакванията. Мисля, че е като талант , който се развива и курсовете по прогамиране са начин.

Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?
Детето ми е на 11г. Предните лета посещаваше тренировки по боен спорт. Тази година поради обстановката и дезорганизация в спортния клуб не посещава нищо.

# 121
  • София
Децата ми посещават летни занимания, но са свързани със спорт и танци. Особено след последни 3мес заседяване, смятам, че е важно да се раздвижат. Иначе у дома се занимават малко с учебен материал.

# 122
Децата ми посещават ОДК, но всяко занимание, което включва нови знания е добре дошло.

# 123
Голямото ми дете е на 8 год. и посещава летни занимания. Не е целодневно. Стремя се да има разнообразие и да е интересно и атрактивно за него. Всеки ден е различно- на моделиране в галерията,  на рисуване в изложбената зала, на куклен театър в зоопарка, юли ще бъде в една програма еко лято- образователна, изследователска и в групи по 10 деца. Покрай бебчето сега съм по свободна да му разнообразявам и да го водя на различни занимания.

# 124
До сега не е , но го обмисляме сериозно.

# 125
Вторият ни въпрос към вас е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?

Очакваме отговорите ви с интерес до 28 юни, а на 29 юни ще разберете кои са късметлиите, които печелят награди от MindHub.

Не посещават специални летни занимания, сами си намират и създават активности. От към обрзование гледат в youtube различни видеа свързани с интересите им.

# 126
Не посещават, сами си намират летни занимания.

# 127
Не, понеже е малък и все още само на детска градина ходи.

# 128
Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи? 
Мисля,че е изключително полезно за децата от най-ранна детска възраст да се насочат към програмирането и ако имат усет и талант за това да го развият благодарение на тези школи за ранно развитие.

Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции? Посещава повече спортни активности,но бих искала да развива образователни активности,но нямам достатъчно информация за подробностите около цялостното обучение в различните школи.

# 129
Вторият ни въпрос към вас е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции? 
Моето е още мъничко.  Но задължителна ще ходи. Аз амятам че е много полезно.

# 130
Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции?
Това лято все още нищо не посещаваме.

# 131
Синът ми посещава курс по карате, но много обича и да измисля и конструира разни неща, трябва да намеря нещо в тази посока.

# 132
Първият ни въпрос е: Какво мислите за ползите от изучаване на програмиране от деца и младежи? - мисля,че е важно децата да бъдат компютърно грамотни, все пак сме в 21век, трябва да усвояват умения и компетенции, които ще са им необходими за бъдещето им развитие.
Вторият ни въпрос е: Посещава ли детето ви летни занимания и какви са предпочитаните от вас образователни активности през летните ваканции? - предстои ни да избираме лятна занималня, разглеждам различни варианти, за мен най-важна е спокойната обстановка, децата да са спокойни и щастливи, на спортни дейности на открито планирам да го запиша.

# 133
Осем умения, които се развиват с програмиране

Детето ви притежава ли уменията на 21 век?
Програмирането развива силно 8 от 12-те умения, необходими на всеки, за да бъде успешен в 21-ви век.

Осемте умения, които развиваме у децата с програмирането, са:
критично мислене
креативност
колаборация
информационна грамотност
технологична грамотност
гъвкавост и адаптивност
инициативност
продуктивност и отговорност

В MindHub се стремим да създаваме успешни бъдещи членове на едно високоефективно общество. Вярваме, че въоръжени с всички тези умения, децата са готови да посрещат предизвикателствата, пред които ще ги изправи бъдещата им кариера.

“Умението да се пишат програми развива ума и помага да мислим по-добре. Създава начин на мислене, който би бил полезен във всички области.” - Бил Гейтс

# 134
Това лято  още нищо не посещава. Предпочитам някакви занимания , свързани с логическо мислене и групови занимания.

Общи условия

Активация на акаунт