Къде в Бургас? (57)

• 54 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, търся частен учител за ученик в 11 клас за подготовка за матурата. Можете ли да ми предложите такъв?

# 256
Препоръчайте ми добър кожен лекар за дете, който да бъде добър диагностик и да има опит в лечението на деца.
Ходих при Паздерова за себе си и съм доволна деца незнам дали преглежда...

# 257
  • Бургас
моят син ще е сега 12 клас и намерихме учителка, при която ще почва частни уроци, като се сетихме лятото да търсим, се оказа, че повечето са заети за тази година, имате ли предпочитания къде да са уроците, тази, която намерихме и се съгласи да го вземе е в Меден рудник, ако е за догодина - мога да ви препоръчам и други учители

# 258
  • Бургас
Здравейте има ли магазин, в който да има избор на ученически раници. И да не започват от 70лв., а да има и по евтини, за да мога да направя сравнение.

В Джъмбо има огромен избор от евтини раници, които са доста издържливи и не изглеждат зле.

Вчера бях в Джъмбо. Имаше много хубави раници. Имаше и по 20 лв и до 40 бяха останалите.

# 259
моят син ще е сега 12 клас и намерихме учителка, при която ще почва частни уроци, като се сетихме лятото да търсим, се оказа, че повечето са заети за тази година, имате ли предпочитания къде да са уроците, тази, която намерихме и се съгласи да го вземе е в Меден рудник, ако е за догодина - мога да ви препоръчам и други учители
Не, просто да е на територията на Бургас.

# 260
Здравейте,
Мой близък е в реанимация УМБАЛ - Бургас. Трябва да му изпратя специализирана храна, лекарства и санитарни материали. В коя онлайн аптека мога да поръчам, и да разчитам до няколко часа да доставят продуктите.

# 261
Къде извършват надписване на клавиатури /кирилизиране/?

..

# 262
Къде извършват надписване на клавиатури /кирилизиране/?

Можеш да си купиш стикери от компютърните магазини, в Office 1също предлагаха. Лепят се в/у клавишите. Преди време бяха с цена около 3 лв.

# 263
Да, знам, но не искам стикери, искам надписване.

# 264
  • Бургас
Не съм чувала някъде да правят такова надписване. Дори и да правят едва ли ще ви струва по-евтино от това да си купите нова клавиатура.

# 265
Мерси за идеята, но клавиатурата е на лаптоп. В София се предлага на много места и струва 25-30 лв.

# 266
Тъй като клавиатурата на лаптопа е с няколко развалени бутона и ни казаха, че е нужна смяна, но май нямало подходящи клавиатури, пък ако се поръча май щяло да е много скъпо и ние си взехме обикновена клавиатура за 6-7 лв. и я включихме към лаптопа както си включихме и мишка, че тази на лаптопа трудно се управлява.

# 267
  • Бургас
Мерси за идеята, но клавиатурата е на лаптоп. В София се предлага на много места и струва 25-30 лв.

В такъв случай можете да разпитате по сервизите за компютри. Сещам се за един такъв до Свободния университет в малката уличка отгоре. В краен случай наистина може да си вържете отделна клавиатура с USB.

# 268
Тъй като клавиатурата на лаптопа е с няколко развалени бутона и ни казаха, че е нужна смяна, но май нямало подходящи клавиатури, пък ако се поръча май щяло да е много скъпо и ние си взехме обикновена клавиатура за 6-7 лв. и я включихме към лаптопа както си включихме и мишка, че тази на лаптопа трудно се управлява.
Ако и тази идея е по повод моето питане - не, благодаря. Не ме устройва да си мъкна лаптопа и към него още една чанта с клавиатури, мишки и други джаджи.

В такъв случай можете да разпитате по сервизите за компютри. Сещам се за един такъв до Свободния университет в малката уличка отгоре.
Irene Adler,  благодаря ти и за тази идея. Не се бях сетила, че в Бургас има сервизи за компютри. Извинявай, обаче най-се дразня в тази тема, като някой напише - "Аз това не го знам" или "Ами провери еди къде си". Или пък "Откъде да си купя червени гащи" - "Ами разпитай в магазините за гащи" .... Тази тема е полезна, само ако може да ни спести обикалянето из магазините/сервизите. Бургас е достатъчно малък град, за да знаем всички къде какви магазини има.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 11:45 от GG_BG

# 269
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча добър адвокат за гражданско дело? Може и на лични:)

Общи условия

Активация на акаунт