Къде в Бургас? (57)

• 54 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
GG-BG
Вместо да се дразните - ползвайте гугъл. Аз поне така правя първо... Последно питам във форумите за майки. Има специализирани форуми за компютри и софтуер - напр. kaldata.bg и hardwarebg.com. Там шансът да получите отговор е по-голям.

# 271
А ти по какво прецени, че не съм проверявала в Гугъл или специализираните форуми? Макар че, ако ще си говорим така, по-добре да затваряме темата - щом за всичко може да се пита Гугъл, какво сме седнали тука да си губим времето и да се питаме разни работи ...
Представи си, преди да питам тук, не само съм проверила в Гугъл, но и съм се обадила по телефона на Дигитал и още едно-две места, които предлагат лазерно надписване,  защото от компютърните фирми, с които също говорих, ми казаха, че такава услуга се извършва от някои специализирани печатници. А си спомням, че в темата имаше хора, които бяха запознати какво къде се предлага по печатниците.
Както и да е, въпросът вече е уреден, благодаря на отзовалите се.

# 272
  • Burgas
Здравейте!
Виждали ли сте в реален магазин раници от този модел:

Има много в олх,но тъй като са копия,ми се иска да ги видя на живо.Ако сте ги засичали някъде,моля споделете.
Благодаря!

# 273
  • Бургас
Аз видях в Приморско по сергиите и после ги потърсих-на мен също ми излезе от ОЛХ, че има в Бургас, което значи, че има магазин някъде, може да питаш продавача.

# 274
  • Burgas
Аз видях в Приморско по сергиите и после ги потърсих-на мен също ми излезе от ОЛХ, че има в Бургас, което значи, че има магазин някъде, може да питаш продавача.
Не бях видяла продавача от Бургас,писах му,да видим...Благодаря ,Галчудо:smile:

# 275
  • Бургас
Аз съм виждала подобни раници в един магазин за чанти, който се намира на уличката, дето навремето я знаехме като Детски свят - от дупките в посока Първо районно. Не зная дали са същите обаче.

# 276
  • Бургас
Двете ми деца са с такива, но оригинални, от магазина им в The Mall в София. Нямат друг магазин в България. Изключително здрави и удобни.

# 277
  • Бургас / UK
Здравейте!
Мнения за добър дерматолог в Бургас.
Благодаря!

PS:Такъв ,който се занимава  с естетични процедури.

# 278
Др Диляна Кенолова Дермасенс

Др Антония Йорданова Скинконсулт

# 279
Здравейте, знаете ли от къде да си купя чай праскова на пакетчета?

# 280
  • Бургас
Средата на месец октомври ми изтича валидността на шофьорската книжка.
Мога ли да подам заявление за нова книжка в 1-во Районно или това се случва само в КАТ? Медицинското от личния лекар ли се вади или от къде? Друго не ми трябва, нали?

# 281
  • Пловдив
Мога ли да подам заявление за нова книжка в 1-во Районно или това се случва само в КАТ? Медицинското от личния лекар ли се вади или от къде? Друго не ми трябва, нали?

Само в КАТ, бейби😘 Личните лекари издават медицинското и друго не ти трябва.

# 282
  • Бургас

Само в КАТ, бейби😘 Личните лекари издават медицинското и друго не ти трябва.

Не бъркайте жената. Разбира се, че може да се подаде в 1во районно. Само после при вземането се ходи в КАТ. Някои лични лекари не издават такова медицинско, защото трябва да се посети очен лекар. Аз моето си го извадих от Света София. Пак излиза толкова като пари.

# 283
  • Пловдив
Изобщо даже не бъркам жената.Скоро сменях моята книжка.Личните лекари не само издават, а и ценоразпис имат за тази услуга, естествено може да се изкара и другаде - но отнема много повече време в размотаване.

# 284
Ако няма промяна на адрес или на име, документи могат да се подадат и в Първо или Пето РУ. Ако има, тогава задължително в КАТ. Ако сте сменили адреса и са минали повече от 30 дни, без да сте сменили лични документи, се изисква някаква декларация, която не може да се подаде в Пето РУ, трябва в Първо, за КАТ не знам. Почти всички лични лекари издават медицинско за шоф. книжка, но не е задължително да е при ЛЛ, може и другаде.

Общи условия

Активация на акаунт