Къде в Бургас? (57)

• 54 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
ММ отказа да минем на Комнет, не му харесаха каналите, каза, че са набухали куп спортни и музикални, които ние не гледаме. В нашия квартал това е единствената опция за оптика. Доволни сме от Виваком, но вече ми идва доста скъпо, HBO и Синемакс бяха пет лева на месец, сега са по 12 и вече мисля да ги махам, отделно плащам за пакет с много канали, иначе качеството е добро.

# 346
  • Бургас
И от мен +за Комнет, вече 4,5 години сме на тази кабелна и ни е идИална

# 347
Здравейте ,
Разбрах за някакъв  учебен център в Зорница за подготовка  за кандидатстване след 7 клас , но не мога да открия инфо . ..
Някой с повече информация ?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 22:36 от This_season

# 348
"Образователни технологии" се нарича учебният център в Зорница, част от национална верига школи.
В сайта има телефон и адрес на бургаския офис - https://www.edutech.bg/contacts/regional-offices/

# 349
  • Бургас
Майка ми бяха до този месец на Комнет. Изобщо не бяха доволни, нито от скоростта на Интернет, нито от качеството на телевизията. Оптика това. Нямаше до този момент друг вариант при тях, затова бяха на Комнет. От една седмица са на А1. Изключително доволни са и от ТВ и Нет-а им. Казват и двамата, че изобщо няма база за сравнение. Като сума е кажи-речи еднакво. Да има разлика максимум лев-два.
У нас Интернет ползвам от 2 месеца на Комнет. Досега бях на ADSL на Vivacom. От Комнет съм по-доволна.
ТВ ми е на Vivacom. Нямам забележки.

# 350
Ние сме от доста години с интернет и ТВ на Комнет, но в последно време не сме въобще доволни от качестово на ТВ и смятаме да преминаваме към Виваком. Много често, когато се гледа на запис картината насича, а някой път дори нямат запис (например преди 1 седмица нямаха запис на Нова ТВ за няколко дена). Много ме дразнят Комнет, че когато има проблем с телевизията и си изключват телефона и дори не можеш да се свържеш с тях и не знаеш до кога ще си без ТВ. Изключително некоректно към потребителите и много дразнещо. В 3 апартамента на хора от семейството сме на Комнет в различни комплекси и в 1 сме на Виваком... за всички години на Виваком нито веднъж не сме имали проблем и не ни се е налагало да им се обаждаме. Смятаме да преминаваме навсякъде на Виваком.

# 351
В Н&М приемат ли стари дрехи все още?
И още един въпрос: къде приемат стари телевизори и изобщо техника? Изключвам пунктовете на общината.

# 352
  • Бургас
Има фирма, която прибира стари уреди, даваш заявка и до седмица идват и взимат уреда от адреса

# 353
  • Бургас
Бяха спрели за няколко месеца, но в момента вече приемат Wink

# 354
  • Бургас / UK
И още един въпрос: къде приемат стари телевизори и изобщо техника? Изключвам пунктовете на общината.

Ето на тези съм се обаждала

# 355
  • Бургас
e-mail: order@ makmetal.eu

на този мейл писах за електроуредите, давате адрес и телефон и ви се обаждат като дойдат на адреса, мисля, че след около седмица дойдоха

# 356
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя боя за рисуване върху дрехи ( на достъпна цена )

# 357
Здравейте, знаете ли от къде мога да купя боя за рисуване върху дрехи ( на достъпна цена )
Магазин "Армстронг" до църквата "Св.Св. Кирил и Методий", малко по-нататък по Славянска след магазин "Корнер" също има магазин за художници, и третият е в началото на площада до църквата - "М-арт". В Армстронг и М-арт продават различни марки - има за всякакви тъкани, за тъмни и светли дрехи, контурни маркери, бои с гланц ефект, маркери за релеф, с брокат и т.н.

# 358
Магазин "Армстронг" до църквата "Св.Св. Кирил и Методий", малко по-нататък по Славянска след магазин "Корнер" също има магазин за художници, и третият е в началото на площада до църквата - "М-арт". В Армстронг и М-арт продават различни марки - има за всякакви тъкани, за тъмни и светли дрехи, контурни маркери, бои с гланц ефект, маркери за релеф, с брокат и т.н.

В "Пепко" също има някакви бои за дрехи, но са пастелни цветовете. Не съм взимала и не знам как са като качество. Бяха евтини, в порядъка на 8-10 лева.

# 359
Здравейте, можете ли да ми кажете къде има златар в Меден рудник, става въпрос за ремонт на гривна?

Общи условия

Активация на акаунт