Къде в Бургас? (57)

• 54 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Скрит текст:
Знаете ли да има в града някой добре зареден гурме магазин
La Porchetta - ул. "Антим I" 45. Големи вкусотии им там Simple Smile

Пък ако собственичката беше малко по-любезна и не пуфтеше с физиономии пред клиентите, цена нямаше да има. След като ми се тросна 2-3 пъти, зачеркнах завинаги този магазин.

Жалко наистина Sad
Аз ви препоръчвам друг подобен магазин,намира се на ул.Оборище 80
https://www.facebook.com/1408866169414791/posts/1803143913320346/

Да, това е "Фраска", редовен клиент съм им, а и цените са по-добри, отколкото при тази на Антим I.

# 331
  • Бургас
Здравейте, някой може ли да ми каже кое се води Острица 1 и кое 2?Опитах се да намеря в googlemaps, но не излиза нищо... И как се стига до тях, в смисъл от коя страна на Банево.

# 332
Здравейте, къде мога да намеря светещи затворени обувки за момиченце? Някой виждал ли е скоро в някой магазин?

# 333
Здравейте, някой може ли да ми каже кое се води Острица 1 и кое 2?Опитах се да намеря в googlemaps, но не излиза нищо... И как се стига до тях, в смисъл от коя страна на Банево.
Влизате в kais.cadastre.bg, отивате на голям зелен бутон "карта", отваря ви картата на България. Зумвате на Бургас, Банево и на запад - северозапад от квартала ще видите двете селищни образувания - по-близкото е Острица 1, а по-далечното по- на запад и по-голямо като територия е Острица 2. Там можете да се ориентирате и по коя улица от кв. Банево да стигнете до Острица 1 и 2. Можете да търсите имот по идентификатор, ако го знаете.
За да ви изглежда като гугъл мапс, на лентата с инструменти цъквате втори бутон отляво надясно. Отваря ви страничен панел и в полето "изберете подложка" кликвате на аерофотоснимка. Зарежда ви екран снимка на земята заедно с кадастъра.
Е, няма как да не се ориентирате оттук нататък. Успех!

# 334
  • Бургас
Влизате в kais.cadastre.bg, отивате на голям зелен бутон "карта", отваря ви картата на България. Зумвате на Бургас, Банево и на запад - северозапад от квартала ще видите двете селищни образувания - по-близкото е Острица 1, а по-далечното по- на запад и по-голямо като територия е Острица 2. Там можете да се ориентирате и по коя улица от кв. Банево да стигнете до Острица 1 и 2. Можете да търсите имот по идентификатор, ако го знаете.
За да ви изглежда като гугъл мапс, на лентата с инструменти цъквате втори бутон отляво надясно. Отваря ви страничен панел и в полето "изберете подложка" кликвате на аерофотоснимка. Зарежда ви екран снимка на земята заедно с кадастъра.
Е, няма как да не се ориентирате оттук нататък. Успех!
Благодаря за подробното обяснение!

# 335
  • Бургас / UK
Здравейте,да попитам потребителите на Виваком Телевизия ,имат ли Канал 1,БТВ и Нова Тв ,че от снощи са пълен мрак .

# 336
За подмяна на лична карта в 1–во РПУ ли се ходи или по местоживеене,че изобщо нямам спомен .

И на двете места може, само в Първо обаче има експресни поръчки мисля.
Лични документи се издават (подменят) САМО в 1-во и 5-то РУП, като в 5-то може само обикновенна поръчка.

# 337
  • Бургас
Здравейте,да попитам потребителите на Виваком Телевизия ,имат ли Канал 1,БТВ и Нова Тв ,че от снощи са пълен мрак .
и аз тази сутрин забелязах, че липсват някои канали

# 338
  • Бургас
Ние сме на Виваком и всичко е наред с тези канали.

# 339
И у нас два от телевизорите нямат споменатите канали, но третия ги има. Много странно!

# 340
И ние сме на Виваком, няма проблеми с тези канали.

# 341
  • Бургас / UK
Благодаря ви момичета! Рестартирахме рутера и се оправиха Stuck Out Tongue

# 342
  • Бургас
Предстои ми да избирам ТВ и интернет.Какво ще препоръчате? Чудя се към мобилен или към другите от типа на Комнет, Булсатком.

# 343
  • Бургас / UK
Предстои ми да избирам ТВ и интернет.Какво ще препоръчате? Чудя се към мобилен или към другите от типа на Комнет, Булсатком.

От години сме на Виваком,доволни сме.Нета и телевизията са с оптични кабели при нас,нямаме чиния и тем подобни.Имат пакети тв+нет+мобилен.То всъщност и А1 имат май подобна телевизия,имам предвид канали,които можете да си връщате назад.На мен това ми харесва ,че мога да гледам нещо ,което съм изтървала ,а и доста често ,ако съм върнала доста назад, пропускам после кошмарните реклами...

# 344
  • Бургас
Аз ти препоръчвам Комнет. Качеството на сигнала е добро и също може да се връща до 7 дни назад.

Общи условия

Активация на акаунт