Къде в Бургас? (57)

• 54 819
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • в морето до колене
Благодаря за бързите отговори - относно маските за многократна употреба (извинявам се, че не съм уточнила, за какъв вид питам), не знам дали е чак толкова задължително да са от аптека.
А някой има ли опит с купуването на защитни шлемове? Сега се замислих, че може и това да опитам за целта, за която ми трябва защитно средство за утре...
Шлемове продават в аптеки Фрамар обаче са много неприятни. Мен ме заболява главата, ако гледам през шлем. Има едни от някакъв мек материал като щорите на външните градини на заведенията - от такъв ми се вие свят, като погледнах през него. Така че не препоръчвам. Ако искаш мога да ти продам моя за 2 лв. Но по-добре с маски си карай.

Предпазни маски за многократна употреба има и в един магазин в началото на ул. "Гладстон", близко до кръстовището с бул. "Сан Стефано". Пада се от лявата страна в посока към Младежкия дом. Там също има много богат асортимент на почистващи и дезинфекциращи материали /има и един по-малък в съседство/.

Благодаря за разясненията.
Купих шлем от магазина, който препоръча Tintina. Изглежда ми добре, но още не е ползван за по-дълго време. Аз самата ще го изпробвам в събота. Но поне на пръв поглед би трябвало да свърши работа.
(А маски ми дадоха приятели, които се снабдили с повечко преди време.)
Още веднъж благодаря на отзовалите се на моето питане. Hug

# 316
  • Бургас
Знаете ли да има в града някой добре зареден гурме магазин
La Porchetta - ул. "Антим I" 45. Големи вкусотии им там Simple Smile

Пък ако собственичката беше малко по-любезна и не пуфтеше с физиономии пред клиентите, цена нямаше да има. След като ми се тросна 2-3 пъти, зачеркнах завинаги този магазин.

# 317
Здравейте ,
някой има ли идея къде могат да отида за пробиване на допълнителни дупки на колан ?

# 318
  • Бургас / UK
Здравейте ,
някой има ли идея къде могат да отида за пробиване на допълнителни дупки на колан ?

Мисля,че обущарите имат такъв инструмент.

# 319
  • Бургас

Пък ако собственичката беше малко по-любезна и не пуфтеше с физиономии пред клиентите, цена нямаше да има. След като ми се тросна 2-3 пъти, зачеркнах завинаги този магазин.

Ей това винаги съм се чудила защо се получава.Да е работник- бих разбрала, но собственик.И  не е единствената такава.

# 320
Здравейте! От месеци имам проблем с един прищипан нерв на гърба, то не бяха невролози, инжекции, рехабилитации, хапове и нищо....Може ли да ми препоръчате на лични координати на добър невролог, рехабилитатор, масажист...чекръкчия, ако щете, каквото и да е , само резултат да има, че се не трае...
Роси, аз съм много доволна от д-р Млъзева във Военна болница, това за физиотерапията, при нея ме изпрати д-р Вангелов, невролог, работи в поликлиниката срещу хотел "Космос". Бях с прищипан нерв и се оказа, че имам и дискова херния, три месеца ревях от болки и се влачех, те ми помогнаха, след като Гоцев от Военна болница замалко да ме умори. Но за физиотерапия не трябва да си с болки, а на чакръкчия направо си е опасно.

# 321
  • Бургас
Допълнителни дупки на колан направихме сега в събота в един магазин за кинкалерия. Намира се на разбитата улица до тоалетните на Тройката/успоредна на Александровска в ляво/.

# 322
  • Бургас
Допълнителни дупки на колан направихме сега в събота в един магазин за кинкалерия. Намира се на разбитата улица до тоалетните на Тройката/успоредна на Александровска в ляво/.
Тази дама в кинкалерията е много скопосна. Аз ходя редовно при нея, ако ми се развали машинката  на цип, който се отваря отдолу. Слага новата машинка за 2 лева. А ето, че и "дупки пробива всякакви".

# 323
Здравейте, къде в Бургас пробиват уши на дете?

# 324
  • Бургас / UK
Тази дама в кинкалерията е много скопосна. Аз ходя редовно при нея, ако ми се развали машинката  на цип, който се отваря отдолу. Слага новата машинка за 2 лева. А ето, че и "дупки пробива всякакви".

Днес точно ми се прецака ципа на панталона,но не знаех ,че и такова нещо поправяли Rolling Eyes...занесох си го на шивачката ми .

# 325
  • Бургас
В жк.Изгрев знам поне два козметични салона, в които предлагат услугата, предполагам и в други е така.

# 326
  • Burgas

Жалко наистина Sad
Аз ви препоръчвам друг подобен магазин,намира се на ул.Оборище 80
https://www.facebook.com/1408866169414791/posts/1803143913320346/

# 327
В жк.Изгрев знам поне два козметични салона, в които предлагат услугата, предполагам и в други е така.
В златарското ателие до старата поща и зията - много е внимателна жената.

# 328
  • Бургас
Къде продават учебни помагала на издателство Анубис? (освен в новата книжарница в новата сграда отстрани на Хеликона)

# 329
В книжарница Апис на ул." Васил Левски " 7. За кой клас и какви учебници ви трябват?

Общи условия

Активация на акаунт