Къде в Бургас? (57)

• 54 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Знаете ли физически магазин в Бургас, където да продават френски легла....В интернет ми излизат фирми в София , Пловдив, но не и в Бургас.....

В ИКЕА, но са само мостри.

# 301
  • Бургас
Взимала съм и от вет.клиника в Братя Миладинови, отстрани на Военна Болница.Едни пакетчета за малки котета.

# 302
  • Бургас
Знаете ли физически магазин в Бургас, където да продават френски легла....В интернет ми излизат фирми в София , Пловдив, но не и в Бургас.....

В ИКЕА, но са само мостри.

В Тед има изложени легла в шоу рум, но е извън града /излизат ми от гугъл такива легла, като техните, не знам дали за такова точно питаш/.Преди продаваха в Парадайз матраци, но затвориха магазина и не знам дали имат сега в Бургас нещо.Взимали сме матраци и топ матрак от Парадайз преди, доволна съм.

# 303
Магазин на Тед има на ул.Христо Ботев 50, точно срещу бившата Валентина има голям избор на френски легла- от няколко месеца е магазина, до Бижумания.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 08:00 от Natt***

# 304
  • Бургас

Аз съм виждала в JYSK, но ми се сториха скъпи като за такъв тип легло.

# 305
  • Бургас / UK
За подмяна на лична карта в 1–во РПУ ли се ходи или по местоживеене,че изобщо нямам спомен .

# 306
Когато сменях моята ходих в Първо, но не знам дали не се водим там като район. Няма ли телефон на който да попитате.

# 307
  • Бургас
В Айко също има френски или както им казват континентални легла.

# 308
  • Пловдив
За подмяна на лична карта в 1–во РПУ ли се ходи или по местоживеене,че изобщо нямам спомен .

И на двете места може, само в Първо обаче има експресни поръчки мисля.

# 309
  • Бургас
Благодаря за отговорите за леглата, ще проверя в посочените магазини.

# 310
  • Бургас
Благодаря за бързите отговори - относно маските за многократна употреба (извинявам се, че не съм уточнила, за какъв вид питам), не знам дали е чак толкова задължително да са от аптека.
А някой има ли опит с купуването на защитни шлемове? Сега се замислих, че може и това да опитам за целта, за която ми трябва защитно средство за утре...
Шлемове продават в аптеки Фрамар обаче са много неприятни. Мен ме заболява главата, ако гледам през шлем. Има едни от някакъв мек материал като щорите на външните градини на заведенията - от такъв ми се вие свят, като погледнах през него. Така че не препоръчвам. Ако искаш мога да ти продам моя за 2 лв. Но по-добре с маски си карай.

Предпазни маски за многократна употреба има и в един магазин в началото на ул. "Гладстон", близко до кръстовището с бул. "Сан Стефано". Пада се от лявата страна в посока към Младежкия дом. Там също има много богат асортимент на почистващи и дезинфекциращи материали /има и един по-малък в съседство/.

Храна за  котки на Ройал Канин има в повечето магазини, ако уточните в кой комплекс търсите. Например за центъра - на ул. "Гурко" има едно магазинче, мисля, че "Вики" се казваше, пада се малко след кръстовището на паркинга на трета поликлиника, от дясната страна в посока към съда; има един в уличката на "Бакарди", навътре една вътрешна улична, на гърба на бившето кино "Септември", там има и храна на Аплаус. Има още много магазини, но зависи за къде търсите.
Здравейте!
Има ли в Бургас физически магазин, в който предлагат храна за котета на ROYAL CANIN? Знам само един зоомагазин, който е до ДНА, но почти винаги нямат асортимент и се налага да поръчвам от нета.
Благодаря предварително на отговорилите Simple Smile Heart
Има асортимент в зоомагазините на ул. "Левски" - единият е в отсечката между "Хр. Ботев" - светофара на училището, и главната - в стария блок, а другият е срещу паркинга до съда в партера на една от високите кооперации. Ако търсите храна за малки котенца, мисля, че ще намерите там. Моите са големи, но британката яде само ексиджен, а персиецът ми яде всичко.
Храна за котета на Оксиджен от къде купувате в Бургас? Отдавна търся.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:47 от AnMary

# 311
  • Бургас
Знаете ли да има в града някой добре зареден гурме магазин

# 312
Знаете ли да има в града някой добре зареден гурме магазин
La Porchetta - ул. "Антим I" 45. Големи вкусотии им там Simple Smile

# 313
  • Бургас
Здравейте! От месеци имам проблем с един прищипан нерв на гърба, то не бяха невролози, инжекции, рехабилитации, хапове и нищо....Може ли да ми препоръчате на лични координати на добър невролог, рехабилитатор, масажист...чекръкчия, ако щете, каквото и да е , само резултат да има, че се не трае...

# 314
Rosi81, Ани Колева https://m.facebook.com/MC1Burgas/photos/ани-колева-кинезитерапевт/288613634603745/, няколко мои близки са ходили при нея и са много доволни. Мой съученик след счупена ключица и операция не можеше да си движи ръката. Лекарите му казали, че нищо не могат да направят. Тази жена за 3-4 месеца му раздвижи ръката и сега е добре.

Общи условия

Активация на акаунт