Къде в Бургас? (57)

• 54 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
В Първо може да се подадат документите САМО ако книжката не е изтекла. Май трябваше да ѝ остава месец валидност или нещо такова беше, вече не помня.

# 286
Да, аз подадох там, но моята не беше изтекла, просто смених всичко месец-два по-рано, защото ми предстоеше пътуване.

# 287
Здравейте!
Има ли в Бургас физически магазин, в който предлагат храна за котета на ROYAL CANIN? Знам само един зоомагазин, който е до ДНА, но почти винаги нямат асортимент и се налага да поръчвам от нета.
Благодаря предварително на отговорилите Simple Smile Heart

# 288
  • в морето до колене
Къде мога да намеря - във физически магазин / аптека ??? - защитна маска?
Ако поръчам по интернет, ще я получа след 3-5 дни, а ми трябва за утре!

# 289

Преди седмица (10 дни) имаше маски в Калогера на центъра.

# 290
  • Бургас

Преди седмица (10 дни) имаше маски в Калогера на центъра.
Освен в него, няколко магазинчета по-надолу, в последния преди Валентината, също имаше изложен голям избор на витрината.

# 291
Маски има в аптеките и за еднократна употреба, и за многократна. Всъщност не бих била сигурна в качествата на маската като защитно средство ако не съм я закупила от аптека.

# 292
  • в морето до колене
Благодаря за бързите отговори - относно маските за многократна употреба (извинявам се, че не съм уточнила, за какъв вид питам), не знам дали е чак толкова задължително да са от аптека.
А някой има ли опит с купуването на защитни шлемове? Сега се замислих, че може и това да опитам за целта, за която ми трябва защитно средство за утре...

# 293
  • Бургас
освен книжарничката в страничната улична до Трията, къде могат да се намерят учебници втора употреба

# 294
Здравейте!
Има ли в Бургас физически магазин, в който предлагат храна за котета на ROYAL CANIN? Знам само един зоомагазин, който е до ДНА, но почти винаги нямат асортимент и се налага да поръчвам от нета.
Има асортимент в зоомагазините на ул. "Левски" - единият е в отсечката между "Хр. Ботев" - светофара на училището, и главната - в стария блок, а другият е срещу паркинга до съда в партера на една от високите кооперации. Ако търсите храна за малки котенца, мисля, че ще намерите там. Моите са големи, но британката яде само ексиджен, а персиецът ми яде всичко.

# 295
Здравейте!
Има асортимент в зоомагазините на ул. "Левски" - единият е в отсечката между "Хр. Ботев" - светофара на училището, и главната - в стария блок, а другият е срещу паркинга до съда в партера на една от високите кооперации. Ако търсите храна за малки котенца, мисля, че ще намерите там. Моите са големи, но британката яде само ексиджен, а персиецът ми яде всичко.

Благодаря много за информацията. Ще ги проверя и двата магазина. Става въпрос за тримесечно клепоухо зверче Simple Smile

# 296
  • Бургас
А някой има ли опит с купуването на защитни шлемове? Сега се замислих, че може и това да опитам за целта, за която ми трябва защитно средство за утре...

И в "Кауфланд" съм виждала шлемове. Сега не знам дали има. Взех от магазин за работно облекло, намира се на ул. "Македония", след детската градина на Ботева, на 100 м по улицата вдясно. Има голям и добре зареден магазин за перилни препарати, на долния етаж е магазин за работно облекло. Шлемовете са по 7.90

# 297
  • в морето до колене
И в "Кауфланд" съм виждала шлемове. Сега не знам дали има. Взех от магазин за работно облекло, намира се на ул. "Македония", след детската градина на Ботева, на 100 м по улицата вдясно. Има голям и добре зареден магазин за перилни препарати, на долния етаж е магазин за работно облекло. Шлемовете са по 7.90
Благодаря, видях го на картата. Близо ми е до офиса и след работа ще отида.

# 298
  • Бургас
Знаете ли физически магазин в Бургас, където да продават френски легла....В интернет ми излизат фирми в София , Пловдив, но не и в Бургас.....

# 299
Здравейте!

Благодаря много за информацията. Ще ги проверя и двата магазина. Става въпрос за тримесечно клепоухо зверче Simple Smile
В Сарафово също има магазин - на улицата, по която се влиза. Не съм влизала в магазина, защото не ми е трябвало, но има големи реклами отпред.

Общи условия

Активация на акаунт