Къде в Бургас? (57)

• 54 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
DolliGi, много благодаря Flowers Hibiscus! Сетих се къде се намира, купувала съм от там.

# 136
  • Бургас
някой да е сменял скоро лична карта, нещо трябва ли да се попълва или плаща предварително или на място става всичко

# 137
На място може да се плаща само с дебитна карта. Кеш не приемат и ще те пратят да плащаш таксите в банка с платежно, а не до всички РПУ-та има удобни банкови офиси. А в КАТ ми искаха дори  лицето, на чието име е картата, лично да плати с нея,  добре че мъжът ми ме чакаше отвън и го извиках.
Иначе всичко друго става на място.

# 138
  • Бургас
В първо районно може да се плаща и кеш. Има си гише каса, но по обяд е цял час в почивка.

# 139
  • Бургас
Момичета, кажете от коя месарница купувате месо, което да е хубаво и да не е инжектирано с вода?
Хубаво месо има на Башев, това е на пазар Краснодар. Винаги е прясно и вкусно:meat_on_bone:.

# 140
Здравейте, търся геолог или фирма , които да намират вода в дворно място за сонда

# 141
  • Бургас
В Ало Бургас имаше обяви непрекъснато преди за такива, но ако около мястото което искате да сондирате  има други  други хора които вече са го правили успешно по-добре питайте и тях

# 142
В Ало Бургас имаше обяви непрекъснато преди за такива, но ако около мястото което искате да сондирате  има други  други хора които вече са го правили успешно по-добре питайте и тях
Да, добре е да се проучи, че едни съседи дадоха към 5000 лв за сондиране, дупчиха на две или три места и се оказа, че вода няма.

# 143
  • Бургас
Преди години ни "откриха вода" на вилата и дойдоха да дупчат за сонда. Но местото е край река, с много камъни, които непрекъснато се разместваха и не можаха да свършат работата. Казаха ни да копаем на ръка до твърда скала и тогава да ги извикаме отново. И не ни взеха никакви пари, защото не свършиха работата. Може от тогава нещата да са се променили, но явно че и такива варианти съществуват.А, иначе, тези които откриват водата /с пръчките/, не са тези, които сондират- това си го знаем.

# 144
Здравейте. Изгубила съм си електронната карта за градски транспорт. Знам, че трябва да отида в Транспортната къща, за да обявя, че е изгубена и да проверя дали не е оставена там, но днес е събота и не работят. Видях, че работят гишета на Автогара Юг и Запад, но там предполагам не мога да получа информация дали някой не я е оставил. Знаете ли какво се плаща, за да се направи нова? Май има нещо като глоба, такса...

# 145
Транспортната къща в събота работи до 17.00 часа, в неделя почива.

# 146
Знаете ли къде правят или някой, който да прави меденки или кексчета, от тези тематичните?

# 147
  • Бургас
Знаете ли къде правят или някой, който да прави меденки или кексчета, от тези тематичните?
Ако не държите на физически магазин, погледнете във ФБ страницата With love: Eli. Поръчвах за края на учебната година тематични кутии за госпожите в училище.

# 148
Здравейте, можете ли да ме насочите  към студио за временна татуировка с къна ?

# 149
Къде мога да намеря боя за дрехи? Продава ли се изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт