Къде в Бургас? (57)

• 54 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Галчудо, да, магазинът на Андрюс лейдис е още е Мол Плаза, където си беше в дънто.

# 241
Къде се сменя постоянен /настоящ адрес?

# 242
  • Пловдив
Къде се сменя постоянен /настоящ адрес?

Зад Общината, има център за административни услуги.

# 243
Знам, че питането ми не е за тук, но ми е важно. От половин час се опитвам да се свържа с регистратурата на ДКЦ 2 /трета поликлиника/ и никой не вдига и на двата телефона. Да не би да са сменени и да не са верни в сайта им? /съмнявам се, но.../

# 244
Здравейте, къде има сервиз за кафемашини и по - точно Krups ?

# 245
  • Burgas
Здравейте, къде има сервиз за кафемашини и по - точно Krups ?

Има такъв на ул.Цариградска,в участъка между ул.Гладстон и Ивайло,точно срещу магазин "Чичо Сам".До сервиза има хубав магазин за кафе.

# 246
Здравейте има ли магазин, в който да има избор на ученически раници. И да не започват от 70лв., а да има и по евтини, за да мога да направя сравнение.

# 247
  • Бургас
Имате ли впечатления от Томатекс за щори и пердета? Добре ли работят?

# 248
  • Бургас
Имате ли впечатления от Томатекс за щори и пердета? Добре ли работят?
От пердетата съм много доволна. Имам и тънки, и дебели. Имат много голям избор, ушиха ми ги добре. Ползвам ги вече 7 години, пера слагам, нищо не е мръднало или избеляло (плътните са ми бордо в едната стая и лилави в другата).
За щорите им нямам впечатления.

# 249
Препоръчайте ми добър кожен лекар за дете, който да бъде добър диагностик и да има опит в лечението на деца.

# 250
Знам, че питането ми не е за тук, но ми е важно. От половин час се опитвам да се свържа с регистратурата на ДКЦ 2 /трета поликлиника/ и никой не вдига и на двата телефона. Да не би да са сменени и да не са верни в сайта им? /съмнявам се, но.../
Същите са им телефоните, просто няма кой да ви отговори. И аз не знам защо. Аз успях да се свържа с тях след едноседмични опити, като когато ми вдигнаха бях звънял около 3-4 минути непрекъснато.

# 251
Момичета, има ли студио в Бургас където се предлага процедурата електроепилация с игла ?
Моля за актуална информация .

Повдигам си въпроса, знаете ли дали някой практикува този метод все още?

# 252
За родители на бъдещи рожденници!
Ако ви трябва торта за рожден ден на дете НЕ си поръчвайте торта от сладкарница Роза.
За рождения ден на моето дете майка ми решила да го изненада с торта от Роза. Когато я избирала в каталога тортата била върху някаква голяма грозна основа и поискала да не слагат тази основа, а да ползват обикновените основи/тарелки за всички торти. Отказали, защото били ползвали такива основи само, но се съгласили да е в друг цвят. Още като видях основата изпитах разочарование, защото личеше, че не е както трябва. Когато тортата свърши разгледах основата и се оказа, че от кашон са отрязани две парчета картон, сложени са едно върху друго и са увити с цветен целуфан от тези с които правят букетите и отдолу целуфана е залепен с тиксо върху картона. А кашона използван за основа не изглежда да е бил чисто нов. Стана ми гадно че съм дала на детето от тази торта, както и че съм почерпила други хора с нея, защото основата създава усещане за липса на хигиена на направа на тортата.

# 253
Здравейте има ли магазин, в който да има избор на ученически раници. И да не започват от 70лв., а да има и по евтини, за да мога да направя сравнение.

В Джъмбо има огромен избор от евтини раници, които са доста издържливи и не изглеждат зле.

# 254
Здравейте, от къде да си пазаруваме вкусни плодове и зеленчуци? Омръзна ни да ядем пластмасови без никакъв вкус.

Общи условия

Активация на акаунт