Къде в Бургас? (57)

• 54 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

Може ли препоръка за човек, който се занимава с бойлери ?

бойлерът на баба ми тече много и искам някой да го погледне , за да знам дали да купуваме нов .

# 361
  • Бургас
Къде продават дюшеци обикновени , от едновремешните....

# 362
  • Бургас
В склада на Зодиак до Черноморка.

# 363
  • Бургас / UK
Здравейте! Около Флората лесно ли се намират места за паркиране,че ще ходя в района и да знам с какво да отида ?Има ли зелена зона все още или тя си е целогодишно ?

# 364
  • Бургас
Здравейте! Около Флората лесно ли се намират места за паркиране,че ще ходя в района и да знам с какво да отида ?Има ли зелена зона все още или тя си е целогодишно ?

от 11:00 до 20:00 часа от понеделник до неделя

Зелена Зона е активна в периода 01.05 до 30.09 ежегодно.

# 365
  • Бургас
И места има ,и зелена зона има. Зелената зона е до края на месеца.

# 366
  • Бургас / UK
Супер ,Благодаря ви! Надявах се да има зона,за да паркирам спокойно Smile

# 367
  • Бургас / UK
Пак съм аз Smile
Къде в Бургас има аптека Санита?
Благодаря

# 368
Здравейте. Някой знае ли къде в Меден рудник сменят машинки на ципове, освен двете бараки на първата спирка?
Благодаря.

# 369
  • Бургас
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча фитнес инструктор, който да работи с хора с гръбначни изкривявания? Вчера във фитнеса на Триа ми казаха, че преди време един инструктор е водил тренировки на детенце с такъв проблем, но не можаха да ми кажат името му Sad

# 370
  • Бургас
Къде мога да се обадя, за да дойдат да подкастрят дърво, което засенчва прозорците ?

# 371
  • в морето до колене
Аз първо мислех, че трябва да е в РИОСВ, обаче се оказа, че трябва да се обърна в районното кметство.
Или както сега ги наричат - ДЦАУ (Дирекция "Център за административни услуги ..." - накрая се вписва съответния район / нашият е Зора). Молба от всички собственици на имота / или Етажната собственост, ако е регистриран като такава. Няма значение, че дървото стига само до третия етаж, примерно. Съответно живущите на четвърти етаж този въпрос не ги касае пряко... Но пък нашите се оказаха "природозащитници" и даже единият отказа да подпише...
На нашата молба отговориха след седмица-две. Отговорът беше положителен - в смисъл, ще дойдем... Обаче реално дойдоха след повече от година. Така че след като Ви отговорят, трябва И да си проследите изпълнението. Т.е. да проверявате периодично и да настоявате да ви "включат в графика".
При нас поне беше така. Може Вие да имате повече късмет.
Успех!

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:27 от мячик

# 372
  • Бургас
Благодаря! Сега се сетих, че те по принцип кастрят дърветата преди зимата заради стари клони, дали няма да си дойдат сами?

# 373
  • в морето до колене
Някъде го правят наистина по техен си график. Но нашите са две под прозорците - и на цялата улица / поне на видимия участък / няма други. И не са идвали да ги кастрят никога по мои спомени. Ние сами си бяхме отрязали два клона, които буквално влизаха в прозорците преди около 15 години... и ни треснаха глоба! Imp
Затова вече не правим такива самодейности.

# 374
  • Бургас
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча фитнес инструктор, който да работи с хора с гръбначни изкривявания? Вчера във фитнеса на Триа ми казаха, че преди време един инструктор е водил тренировки на детенце с такъв проблем, но не можаха да ми кажат името му Sad

Моето дете е родено с гръбначно изкривяване. След преглед с ортопед той ни насочи към медицинска гимнастика. Тогава имаше на две места в Бургас - в Окръжна болница, в едно подземие и до дом майка и дете. С рентгеновата снимка, бележка от ортопеда и направление от личната лекарка се отива в един от тези центрове и там ти назначават програма, в зависимост от това колко курса са нужни. Специалистите, занимаващи се с гръбначни изкривявания при деца са специалисти рехабилитатори, завършили медицински колеж. Аз не бих се доверила на незнайно какъв фитнес инструктор.

Общи условия

Активация на акаунт