Къде в Бургас? (57)

• 54 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да, казвали са ми, че не знаят кога и дали изобщо ще зареждат отново. Или му сменят опаковката или го спират от производство нацяло.

# 556
Продава ли се някъде в Бургас пътечка за прощапултик или само онлайн се поръчва?

# 557
Продава ли се някъде в Бургас пътечка за прощапултик или само онлайн се поръчва?

Вижте във Фейсбук Маркетплейс. Има петима от Бургас, които предлагат. 15лв. е.

# 558
бг-леля благодаря но нямам Фейсбук 😖

# 559
Здравейте, някой използвал ли е фирма за почистване на дома? Бях чела положителни отзиви за Broom Sisters. Имате ли опит с тях?

# 560
  • Бургас
една приятелка ги беше ползвала и беше доволна

# 561
Здравейте,
къде мога да намеря магнитен конструктор. В Лидл МР до Резвая свършиха.
Благодаря !

# 562
Къде мога да си поправя кожен панталон естествена кожа...трябва ми добър шивач.

# 563
  • Бургас / UK
Къде мога да си поправя кожен панталон естествена кожа...трябва ми добър шивач.
Здравей!

Това е твоето място . Жената се казва Живка. От нищо прави нещо. От 10 години ползваме услугите и никога не бих отишла при друг/а.

# 564
  • Бургас
За поправка на дрехи и аз съм доволна от Живка

# 565
  • Бургас
Може ли да ми предложите магазин с добър избор на ПРЕЖДИ и да са на добри цени

# 566
Може ли да ми предложите магазин с добър избор на ПРЕЖДИ и да са на добри цени

Те не са чак толкова много магазините. Галантерия Бургас се премести в блока, който е в пресечката към магазин Чар, другия е при тоалетните на Кирил и Методий, в кооперацията. Открих и едно магазинче уличката отстрани на ДНА.

# 567
Момичета, може ли да ми препоръчате зъболекар в района на Изгрев, който да прави коронки и мостове на сносни цени. Може и другаде, но засега гледам да отбягвам честото пътуване с градския транспорт.

# 568
Д-р Александър Партенов, специалност: Протетична дентална медицина.
 Много внимателен и прецизен, но не е в Изгрев, на ул. Македония 24 е кабинетът му.

# 569
Прежди има и в едно магазинче в кооперацията, която се намира на улицата,  която води от съда към тубдиспансера,вляво, след магазина за велосипведи и бельо. Не знам дали обясних ясно.

Общи условия

Активация на акаунт