На море в Турция - тема 68

• 84 275
  • 899
  •   1
Отговори
# 660

Това е официалният отговор от Ориент 99 трябва да пътуваме на 04.09 за Алания но ако има положителен резултат от PSR оставаш под карантина в хотела за собствена сметка
А на мен от Ориент ми отговориха, че при болен, престоя в хотела е за сметка на самия хотел, както и че ако искам ваучер, трябва да го заявя 20 дни преди пътуването, но само ако платя и остатъка от сумата, а на Вас са казали седмица преди пътуването, май си пишат Ориент 99 каквото им падне! Просто нямам думи!!!:scream:

Когато отидох в офиса ми казаха това което и на вас, че при нужда от карантина в хотела е за сметка на хотела. И тъй като думи в папка не стоят реших че преди да платя остатъка от сумата трябва да си задам въпросите писменно. И ето това е отговора.

# 661
И при мен отговора е писмен, и по телефона ми казаха същото, ето вижте:

# 662
  • София
Купувам положителен тест, че 7 дни са ми малко, още 14 за сметка на хотела ще ми се отразят добре на стомашно чревния тракт. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 663
Стига вече с всякакви измишльотини казани от разни жени на пазара, точка 11 от настоящата заповед на министъра на здравеопазването гласи, че директорът на РЗИ може да отмени карантината на лицата влезли в страната без отрицателен PCR тест, в случай че предоставят резултат от тест направен до 24 часа от влизането.

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/08/11/zapov … -11082020_g_2.pdf
Аз затова казах, че инфото ми не е официално, но пък като знам колко е тромява бюрокрацията ни, не искам да съм от първите, които се разправят с РЗИ. Аз си мисля, че от 1.09 ще я отменят тази карантина, то сезона в БГ мина, нали затова ги наложиха тези ограничения. Мен поне ме навиха за БГ, да ви кажа супер си изкарвам засега, в повечко ми идваха тези главоболия, заради една почивка. Догодина живот и здраве-Турция.

# 664
  • London, UK
Здравейте, извинявам се че не съм чела темата и може да задам въпрос на който вече е отговаряно, но доста бързам. Интересува ме да ми препоръчате агенция с която да запазя почивка в Турция с чартърен полет, или място от което мога да резервирам едиствено чартърния полет, тъй като ще пътуваме с дете на 1.5 години и не искам да прекачваме полети. Благодаря предварително за отогворите.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 11:08 от Tsveti_T

# 665
И ние днес платихме окончателно. Пътуваме  на 04.09 за Алания. Това с евентуално премахване на карантината от турция ще зарадва много хора и ще ни спести едни пари който моментално ще се изхарчат за други неща. Дано да е по скоро.

И ние трябва да пътуваме на 04,09 за Алания с кола, но още се чудим.Вие с какъв транспорт сте и за кой хотел?

С кола сме даже две за Eftalia Marin

Супер!Ние сме за Eftalia Ocean.Първата нощувка е на 05,09,затова мислим да тръгнем на 04,09.Ние сме от Русе,ако е удобно да направим някаква връзка преди тръгване, за да пътуваме евентуално заедно/досега не сме ходили в Турция /.
P.S, С кой ТА сте резервирали?Турс клуб?

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 12:05 от мария начева 674588

# 666
  • Пловдив
isabella_rs Ние сме с Кариятур от 26.9 ,но ...
Ако получите инфо моля споделете !
Благодаря !

# 667
Това е моят отговор от Ориент 99:

"Тъй като получихме информация от нашите партньори, че хотел Palm Wings Beach е взел решение да не отвори този сезон и предлага на клиентите да бъдат пренасочени техните резервации за хотел Palm Wings Ephesus при същите условия. Ако не желаете да бъде пренасочена вашата резервация, можем да ви издадем ваучер за бъдещо пътуване по дестинация Турция, с валидност 30,06,2021г.,като това е датата до която трябва да направите нова резервация, а дата на престоя по резервацията може да бъде до края на сезон 2021г.

Ако желаете да пътувате ще можем да ви дадем повече информация относно тестовете към дата 01,09,2021г. когато ще има яснота те дали ще е необходимо да се правят тестове или ще отпадне тази заповед.

По принцип при необходимост от болнично лечение може да активирате вашата медицинска застраховка, а ако е необходимо да бъдете поставени под карантина с леки симптоми това се случва в определено място във всеки хотел. При необходимост от болнично лечение и оставане в Турция, ние ще съдействаме на туристите за тяхното прибиране след това като то бъде заплатено от туриста."

# 668
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Някой има ли резервация за пътуване с Аква тур? А някаква информация от тях?

# 669
isabella_rs Ние сме с Кариятур от 26.9 ,но ...
Ако получите инфо моля споделете !
Благодаря !

Здравейте! От агенцията ни издадоха ваучер, който е от името на хотела, на цената на депозита, който сме дали. Валидността на ваучера е 31.05.2022.
Вие свързахте ли се с Вашата агенция?

# 670
Ние утре си тръгваме от Аквасис, Дидим имаме си отрицателни тестове, дано всичко мине нормално на границата че са ни само принтирани. От агенцията ни увериха, че миналата седмица техен служител е пътувал по същия начин. Тук се по напълни с чужденци, но турците са си преобладаващи. За първи път ги виждам от тази светлина, но са изключително нахални и груби. Мислех си че ние българите показваме селяния, но пред тези ряпа да ядем. Честно казано не искам да почивам повече редом с тях Август. Не мога да понасям такова поведение, не възпитани, несдържани. Мислят си че служителите им са роби и работят само за тях. Няма други само те. И на англичаните им писна. Вчера един до мен вдигна скандал,. Предния ден Аз пък на една  жена, дето ми блъска детето на 7 г, докато се изкачвахме по стълбите на пързалките. Хич не мисли че може да полети. Не съм очарована  и от обслужването и на служителите, как  си позволяват да пренебрегват туристи. Всеки си плаща своята цена и трябва взаимно уважение. Очаквах малко повече от обслужване от толкова хвален хотел. Иначе като база и храна е ок., но храната никога не е била водеща за  нас. Анимация слаба, за толкова вечери 1 шоу ме впечатли само. Тъй  че ковид може и на тях да не се отразява добре. Но ние повече  в Аквасис не мислим да повтаряме. Има и др причини, като ЛОКАЦИЯ. Обичаме да се разхождаме по крайбрежни улички, магазини и тн. В момента ако си мръднеш колата от паркинга ще паркираш извън територия на хотела. Никакви парко места.
За  маршрутка не можаха да ни кажат.

# 671
здравейте, с моята жена имаме също Аквасис и след това което прочетох се притесних.
Тъй като съм нов имам няколко въпроса ;
Ние пътуваме 13 октомври , как е времето в Дидим там и става ли за плаж  море ?
Самия хотел има ли хубав плаж  конкретно
Как стои въпроса с допълнителните екскрузии за Дидим , визирам Памукале, Ефес и тн .
Има ли някакъв сайт местен , защото в getyourguide не откривам Дидим.
Благодаря предварително

# 672
  • Русе
Ние пък сега пътуваме за Aquasis и въобще не се притеснявам от прочетеното.

# 673
Ние пък сега пътуваме за Aquasis и въобще не се притеснявам от прочетеното.

пожелавам ви хубаво искарване и ще чакаме отзиви.
допълнителните Ефес и Памукале вие ли си ги организирате или ще платите на агенцията .

# 674
Е че да не е задължително да ползваш подобни екскурзии? Ако имате желание, направете си ги сами - в нета е пълно с информация за обектите, агенциите оскъпява неоправдано нещата, но всеки си знае.
Приятна и спокойна почивка на всички!

Общи условия

Активация на акаунт