На море в Турция - тема 68

• 84 294
  • 899
  •   1
Отговори
# 615
И ние днес платихме окончателно. Пътуваме  на 04.09 за Алания. Това с евентуално премахване на карантината от турция ще зарадва много хора и ще ни спести едни пари който моментално ще се изхарчат за други неща. Дано да е по скоро.
[/quote

И ние трябва да пътуваме на 04.09 за Алания с автобус и имаме още два дни да решим да доплащаме ли дано падне карантината

# 616
Не знам за съжаление или радост ние се пренасочихме към Джакаранда в Сиде. Не можахме  да дочакаме Селин да отвори. Знам, че хотела е много добър, но много ще ме е яд , ако Селин отвори на 01.09 , а ние сме от 28.08. Логиката сочи, че няма да отвори- за 2 месеца ли   и при капацитет наполовина заетост на хотела имам предвид.  Очевидно финансовите интереси са първи. Здраве да е, вече платих и след 15 дни ще приготвям багажа .

# 617
  • Варна
Днес агенцията ми отговори, че програмата е потвърдена. Ние сме с автобус.

БРАВО , дано стане щото ние сме след вас и пак с Емералд Simple Smile

# 618
Днес агенцията ми отговори, че програмата е потвърдена. Ние сме с автобус.

БРАВО , дано стане щото ние сме след вас и пак с Емералд Simple Smile

Надявам се и аз. Живот и здраве, ще пиша Simple Smile

# 619
Здравейте, пътуваме със собствен транспорт и самостоятелна резервация на 23.08 за Сиде. Надявам се докато се върнем къмто 7.09 Simple Smile ще се разходим и из Бурса да е отпаднала и карантината.
Желая на всички пълноценна почивка!

# 620
  • Стара Загора
Здравейте, пътуваме със собствен транспорт и самостоятелна резервация на 23.08 за Сиде. Надявам се докато се върнем къмто 7.09 Simple Smile ще се разходим и из Бурса да е отпаднала и карантината.

Здравейте, в кой хотел ще сте?

# 621
  • София
И ние доплатихме цялата сума с уверението,че ще пътуваме на 28.08 с автобус до Кушадасъ 9 нощувки.Хотела e SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE 5* (ex. Amara Sealight) - с Албена холидейз.Тестовете ще се правят в хотела безплатно,ако до тогава не отпадне това изискване.

# 622
И ние днес платихме окончателно. Пътуваме  на 04.09 за Алания. Това с евентуално премахване на карантината от турция ще зарадва много хора и ще ни спести едни пари който моментално ще се изхарчат за други неща. Дано да е по скоро.

И ние трябва да пътуваме на 04,09 за Алания с кола, но още се чудим.Вие с какъв транспорт сте и за кой хотел?

# 623

Здравейте, в кой хотел ще сте?
SIde La Grande Resort and Spa

# 624
Ние за съжаление отложихме почивката си за Мармарис, след като от Емералд отказаха да ни сменят датата или да ни прихванат сумата за друга дестинация!
Резервацията беше на ранни записвания и бях внесла почти половината сума! След поредица от мейли и опитите от моя страна не стигнахме до консенсус и така с последния си мейл посочих банкова сметка по която желая да ми възстановят надвнесената над изискано то от тях 30 % капаро сума! Много бързо реагираха и на следващия ден вече имах сумата по сметката си! Не очаквах, че толкова бързо ще стане! Дори се озадачих! Успех на всички с преговорите!
И все пак Короната ме изгори с 1100 лева  и ме остани без дългоочаквната почивка в Мармарис!

# 625
  • Варна
kisssa, не се разбира дали отложихте или канселирахте почивката си. Защо сте се отказали да отидете, сега положението е спокойно ,няма карантина при връщане, няма и непреодолими сили?

# 626
И ние днес платихме окончателно. Пътуваме  на 04.09 за Алания. Това с евентуално премахване на карантината от турция ще зарадва много хора и ще ни спести едни пари който моментално ще се изхарчат за други неща. Дано да е по скоро.

И ние трябва да пътуваме на 04,09 за Алания с кола, но още се чудим.Вие с какъв транспорт сте и за кой хотел?

С кола сме даже две за Eftalia Marin

# 627
  • Пловдив
Краси888 ние бяхме в този хотел за Нова Година.
Хотела е прекрасен, обслужване, чистота всичко!
Тази година сме платили за Алхамбра, но е под въпрос от 26.9
МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА МАХНАТ КАРАНТИНАТА И ДА ИЗКАРАМЕ ЕДНА ЧУДЕСНА ПОЧИВКА!

# 628
Хайде чакам с нетърпение първите които ще почиват в Турция.
Някой за Сиде в хотел Алхамбра да има резервация?

jb66, и на нас ни предстои почивка там...по-скоро предстоеше. Ние сме с Емералд, като отбелязвам, че почти всяка от последните 10 години сме в Турция, организирайки си хотелите сами, и това е последният път, в който използвам агенция. Тотална липса на комуникация!
От chat-a на страницата на хотела ми казаха, че той ще отвори април 2021. След два разговора днес, никой от агенцията не може нищо да ми предложи като вариант.
Та питането ми е някой да се е сблъсквал с подобен казус на платено капаро и затворен хотел?

# 629
Днес във фейса четох за друга агенция точно такъв казус - хотелът няма да отвори тази година - и са им дали 3 варианта - ваучер за догодина, избор на друг хотел и възстановяване на сумата.
Не знам но от Емералд много оплаквания и лично не се учудвам.
След срещата вчера на Министъра на туризма и турския посланник се надявам на хубави новини, руснаците вече са много активни.
А Джакаранда е моята мечта!
Слънчеви и весели почивки на тези, които ще пътуват!

Общи условия

Активация на акаунт