На море в Турция - тема 68

• 84 225
  • 899
  •   1
Отговори
# 750
  • Русе
eli_r за кой хотел се отнася отзива?
Благодаря!
Aquasis de luxe resort&spa Дидим.

# 751
Здравейте,
Има ли никои, които има запазена почивка за чартърните полети на Тез тур за 04.09.? С мъжа ми се чудим дали да плащаме, защото не е потвърден полета.

# 752
  • Някъде в Европа...
valerko, и аз...похарчих парите за почивка в България..не исках, но пък много ми се ходеше на море и от немай-къде....

# 753
  • Sofia
Air, Да не би твоите хора (Караджъ турс) да излязоха човеци и да ти прехвърлиха парите за почивка в България?

# 754
  • Някъде в Европа...
Air, Да не би твоите хора (Караджъ турс) да излязоха човеци и да ти прехвърлиха парите за почивка в България?
Де тоз късмет 🤣🤣🤣..Ми не..платих си  почивката, естествено не през агенция 🤣🤣
От Караджъ само кредитно известие и си чакам да дойде май 2021, току виж ми превели и по-рано парите 🤣

# 755
  • Пловдив
Здравейте! Утре пътуваме за Lonicera resort and spa. Дано всичко е наред и се върнем "negative" 😊😊😊. Бихте ли споделили в района има ли магазинчета,аптеки и дрогерии? Много приятели ми поръчаха лекарства,а сега прочетох,че около хотела били на двойни цени 🤔 Досега само в Кушадасъ съм била и не съм попадала на аптеки фантом 😅 До Алания лесно ли сте стига от хотела? Всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря предварително!

# 756
  • Sofia
Air, дано го направят по-бързо. 😀 😀  Стискам палци. 😀 Ние вече нищо не чакаме, прехвърлихме капарото от Турция за почивка в България. Почивката не беше като Анталийската, но поне оползотворихме парите. 😀

# 757
  • Някъде в Европа...
Air, дано го направят по-бързо. 😀 😀  Стискам палци. 😀 Ние вече нищо не чакаме, прехвърлихме капарото от Турция за почивка в България. Почивката не беше като Анталийската, но поне оползотворихме парите. 😀
Супер, Исе! То ако беше капаро и аз това щях да направя или ваучер, но пълно платена сума за трима, не бих я "ограничила" само с една агенция, още по-малко да "похарча" толкова пари в България за почивка...
Остава да се надявам да не обявят изкуствен фалит!

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 07:51 от AIR

# 758
  • Sofia
Съгласна Air, 😀 при теб сумата не беше малка. Такива агенции, като твоята, които не са реализирали на 100% предплатена почивка са за "убиване", независимо от причината! Дано по-бързо ти върнат парите. Добавям си ги в черния списък, да си правят "компания" с Абакс. 😀

# 759
  • Варна
Утре пътуваме за Lonicera resort and spa. Дано всичко е наред и се върнем "negative" 😊😊😊. Бихте ли споделили в района има ли магазинчета,аптеки и дрогерии?

Има нещо като търговски център и магазинчета като разбираемо цените са  по високи там където има много хотели с чужденци. Може да хванете долмуш до близкото село , има голям пазар. Долмуша може да ви закара и до Алания , има Уайкики(точно от него си взех на някаква промоция мн.хубаво кожено яке за 68 лв.) и други подобни магазини и разбира се бол аптеки - специално за аптеките разликите в цените из цяла Турция са по малки отколкото у нас - буквално по 1-2 лири. В Алания има улични пазари два дни от седмицата , дните ги уточнете на рецепцията да не съм объркал. В сряда пазара е на изхода на града  посока обратна на Анталия , а в петък (за този съм сигурен ) е в центъра , но основно плодове , зеленчуци , маслини , зехтини(намирал съм прекрасен домашен зехтин студено пресован , натурален за 3 - 4 Е./л. ,макар че най вкусния и изгоден зехтин КАЛАМАТА ГОЛД екстра върджин намерих за 30 лв. /тенекия/5л. на една зеленчукова борса във Варна/Трошево  Simple Smile  ) , но има и малко дрехи , обувки , домакински дреболии ...................

# 760
  • Пловдив
Peterky , благодаря! Тръгвам по-спокойна вече 🤗

# 761
  • София
Има ли в близост до Amara sealight Kusadasi места за пазаруване? Като супермаркет (от типа на Мигрос) LCWikiki и подобни? До центъра на града само с автомобил ли се стига, или може и пеш?

# 762
Krems, приятна и слънчева почивка!
Сега видях във фейса, че Мигрос отварят магазин във Варна, Петерки и другите варненци моля да дадат подробности, обичам да пазарувам в мигрос, липсва миии!

# 763
  • София
Има ли в близост до Amara sealight Kusadasi места за пазаруване? Като супермаркет (от типа на Мигрос) LCWikiki и подобни? До центъра на града само с автомобил ли се стига, или може и пеш?

На първа страница виж мое мнение от 2018, точно Амара и точно места за пазар.

# 764
Krems, приятна и слънчева почивка!
Сега видях във фейса, че Мигрос отварят магазин във Варна, Петерки и другите варненци моля да дадат подробности, обичам да пазарувам в мигрос, липсва миии!
Много се зарадвах, но не успявам да намеря информация. Може ли някакъв линк?

Общи условия

Активация на акаунт