СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 883
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, на късмет да е всичкият този дъжд, който се изля последните дни!
Оставете вече инструкции, часовници, въпроси...! Правете се на сфинксове пред децата, а зад гърбовете им ако трябва обръщайте по чаша вино! Joy
Време е да ги освободите от напрежението, от очакванията и от строгите погледи! Каквото било, било! Нашите деца, ние ще си ги обичаме, каквито и да са, затова сме майки!
Ще сте горди и щастливи ако се справят, ако не се..., намерете повод да сте горди и щастливи! Всяко дете заслужава да е обичано, независимо от успехите/неуспехите си...

ПП: Ако не намирате в момента повод за гордост, пийнете чаша вино!Използвайте привилегията, докато все още имате черен дроб, както каза Хепи! Joy

# 271
  • София
Да не е посмял никой да обели лоша дума за черните котки!
Любими, носят късмет (т'ва даже го има в англосаксонската традиция, не е като да си го измислям), да не говорим колко архитектурен вид имат (заедно с тези, които са сиви като моята), и въобще видите ли котка - на късмет е! Grinning

# 272
Охо, Red, лисичето излезе на светло:-) Преди само ущшенца се показваха🦊

# 273
  • София
Биси, излязох от засада.
Готвя се за атака.🤣

# 274
  • Някъде в Европа...
Санака, великооо! Живо си го представих 😀..ох, да дойде сряда...

# 275
Като дойде сряда, ще четете част втора. JoyJoyJoy
Скрит текст:
Там даже аз присъствам като герой. С две самоличности. Няма да издавам кои.

# 276
Благодаря за подкрепата на всички майки, които са минали вече през това Heart От позицията на времето сега, когато децата ви са вече в осми или по-горен клас, ми е интересно какво мислите за цялата тази седмокласна дандания, дали отново бихте направили нещата по същия начин, какво бихте променили и изобщо струват ли си всички емоции, усилия, тревоги?

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 23:27 от Анонимен

# 277
  • София
Като дойде сряда, ще четете част втора. JoyJoyJoy
Там даже аз присъствам като герой. С две самоличности. Няма да издавам кои.
Пътната карта за кандидатстване и синХорнизацията? Joy

# 278
Благодаря на всички за хубавото настроение и пожелания
Аз не съм чела миналата година, и не знам какъв е бил проблема с класирането Sad , но ще питам в сряда

# 279
  • София
Благодаря за подкрепата на всички майки, които са минали вече през това Heart От позицията на времето ми е интересно какво мислите за цялата тази седмокласна дандания, дали отново бихте направили нещата по същия начин, какво бихте променили и изобщо струват ли си всички емоции, усилия, тревоги?
Веднага отговарям, че бих повторила нашите стъпки по отношение на БЕЛ - попаднахме на сериозна госпожа в школата и аз дадох едно рамо с преговор и препитване. По МАТ обаче я оставихме без сериозни уроци и се оказа, че се нагърбих отново аз да решавам задачи с детето (някой трябва на мен да плати за обучението, хихихи). Да си призная в нашия случай НВО-то го приемам и като една добра причина за сериозно учене по основен материал по БЕЛ и МАТ, тъй като иначе тя малко неглижираше материала. Заради НВО се постегна. Така че май си заслужават усилията, като имам предвид какъв материал мина през главата й. За крайния резултат - каквото, такова. Знанията, които е натрупала, са най-голямата полза. Бих искала аз да съм малко по-спокойна, но това си е характер, голяма паника съм и все най-лошите сценарии ми се въртят в главата. Добре, че детето е сравнително спокойно.

# 280
  • София
Благодаря за подкрепата на всички майки, които са минали вече през това Heart От позицията на времето ми е интересно какво мислите за цялата тази седмокласна дандания, дали отново бихте направили нещата по същия начин, какво бихте променили и изобщо струват ли си всички емоции, усилия, тревоги?
По отношение на кампанията, щях да се доверя изцяло на подготовката, която им предлагаха в училищната школа по мат, а не да го пращам в Междучасие.
По отношение на избора му, бих вярвала повече в способностите му. Щях да си спестя месеци терзания, ще се справи ли или не.
Не бих променила друго.
Дали си струва? Според мен, да! Емоциите са смесени, има тревоги, очаквания, разочарования, радости...
Но когато нещата са се стекли така, както детето ги е желаело, остава приятен спомен, за нещо, с което е трябвало да се пребори. И, да, чувство за гордост, не от успехите... От това, че е пораснал с още едно стъпало в живота, а аз съм била зад него, готова със спасителни планове! ❤

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 23:50 от Слънчевата

# 281
  • София
Благодаря за подкрепата на всички майки, които са минали вече през това Heart От позицията на времето сега, когато децата ви са вече в осми или по-горен клас, ми е интересно какво мислите за цялата тази седмокласна дандания, дали отново бихте направили нещата по същия начин, какво бихте променили и изобщо струват ли си всички емоции, усилия, тревоги?
Аз не съжалявам за решенията, които съм взела, макар и да имах терзания след като излязоха класиранията. Преди това успях да съм спокойна и това вероятно е повлияло и на моето дете да запази спокойствие и самообладание. Заслужава си, когато виждаш, че детето е щастливо в новата среда, тогава се забравят тревогите и си даваш сметка, че всичко е предначертано Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 01:17 от звездица

# 282
  • София
Пък при мен таз година седмокласник, догодина пак - имам 2 породени SmileSmileSmile
Днес вече обявих, че ако догодина по същото време съм добре с нервите, ще вдигна банкет.

# 283
  • София
За осмокласника - усилията си заслужаваха. В момента е щастлив от училището си, въпреки, че не в желаното от миналата година. За седмокласничката, пак бих минала по същият път, най- вече за нейно успокоение. Не съм притеснена за нея. Дори и да не успее с желаното, ще се справи във всяко друго училище. Трудолюбива и амбициозна е. Само се моля да понесе психически всичко това. Успех и спокойствие на всички наборчета!

# 284
  • София
И аз да благодаря от сърце на момичетата с предните набори! А на Дидева- поклон!

Младежът днес имаше последно занимание в школата и се успа. Rage  Аз бях на работа и ми звънна учителката по математика, че го няма в Зуум. Така или иначе, приключи с ученето и привечер му купих така мечтаната Фифа 2020 за плейстейшъна ( ако някой се интересува, в момента е намалена на 20лв). Подозирам, че утре ще прекара деня в игра. Каза, че няма да ходи и на танци утре и във вторник, а това не се е случвало никога. Аз пък ще изляза да купя черни химикалки и пликове и смятам да играя цял ден настолни игри с дребните.

Общи условия

Активация на акаунт