СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 887
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
То децата искат да се видят Simple Smile Нямат търпение
Моят не го свърта, иска да минава Simple Smile
1:1 с мен Simple Smile

# 256
  • София
Здравейте, момичета! Пожелвам успех на всички седмокласници от темата! Предполагам как се чувствате, особенно тези с първи седмокласник.
Влизам с конкретен въпрос. Имат ли право на допълнително листи за преразказа?Моята госпожица сега се сети че никога не и стигало мястото😞 , но не питала госпожата.

# 257
  • София
Мами на седмокласници, минавам за да пожелавам успех на децата ви на НВО! Като минала през седмокласната одисея предходната година мога само да споделя с вас, че всичко минава и заминава, а нещата се нареждат по най-добрия начин, най-важното- спокойствие и късмет на децата!

# 258
  • Велико Търново
Дъщеря ми ще бъде с тениска, дънки и яке, нищо официално, а удобно. Викат ги в 8.15, а пликовете се осигуряват от училището.

# 259
  • София
По темата с часовниците - обикновен ръчен електронен от Декатлон би трябвало да е ОК и да не го сметнат за смарт устройство, нали?

# 260
  • у дома...
В групата на класа на мойто гардже в момента върви лют спор дали златно бижу да купуват или Сваровски на класната. Явно някоя амбициозна майка пак се е намесила. Искат да съберат между триста и петстотин лева.
Ани иска да поднесе по нещо символично на трима учители. Другото според нея било подмазване. Оставила съм я сама да реши какво иска.

# 261
Гледам време за пожелания и благодарности е настанало. А не сме обсъдили още всички суеверия за късмет Joy  В миналогодишната тема имаше жестоки бисери.
Ще ги осмисля по-късно, за да мога да извлека най-важното и приложимо Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес набора ходи за последно при учителката си по БЕЛ. Говорили са си за инструктажа, тя поне е квестор от години и имам вяра.
После се прибра и каза, че иска да прави конфитюр от малини Dizzy Face
Аз никога не съм правила конфитюри и сладка. Стана ми пределно ясно, че напрежението го е обхванало и отидохме до пазара, взехме килограм малини и го оставих да си твори. Резултатът е 4 бурканчета уханен конфитюр. Щял да си прави етикети, и изобщо беше ужасно вдъхновен цял следобед.
Докато си бъркаше малините сподели, че не иска за нищо на света да се пада теза от "Под игото".
Дано му се сбъдне желанието Simple Smile

И да, благодаря ви, момичета! Без вас нищо нямаше да е такова каквото е!
#hubavoe
Пожелавам на всички деца в понеделник да са спокойни, уверени в себе си и да имат много късмет! Да излязат усмихнати от класните стаи. Заслужават го! Heart

# 262
  • Там, където мечтите се сбъдват
Всичко, ще бъде наред! Стискам палци на децата да дадат 110% и да влязат там, където желаят!!!

# 263
Късмет и от мен на всички форумски седмокласници! Утре ги оставете да си починат, а вдругиден ги изпратете спокойни и усмихнати ( макар и със свити сърца); нека да усетят вашата увереност в техните сили и най-вече да знаят, че и най-желаното училище има алтернативи и никога предварително не се знае кое ще е най-доброто за тях!

# 264
Влизам с конкретен въпрос. Имат ли право на допълнително листи за преразказа?Моята госпожица сега се сети че никога не и стигало мястото😞 , но не питала госпожата.
На конкретния Ви въпрос е отговаряно многократно в темата. На белова - не, на чернова - да. Ще изпреваря следващия въпрос. Два листа белова за БЕЛ. Пише се двустранно.

# 265
По темата с часовниците - обикновен ръчен електронен от Декатлон би трябвало да е ОК и да не го сметнат за смарт устройство, нали?
Ако е със стрелки - ОК. Ако е електронен - не /не можели да проверяват дали няма други функции затова не ги приемат/

# 266
Дикси, не трябваше това да го показваш:) Убедена съм, че моето ще си измие косата преди изпита Simple Smile  и ще наруши порядъка от мисли .А това с обидите от роднини много ме развесели. Просто си представих как строявам родата на изпроводяк
Аз си имах едно любимо дънково яке в студентските години, с което винаги се явявах на изпити. Бях си въобразила, че ми носи късмет.

# 267
Това с часовникът ме разби. Нейният е електронен, а, срам не срам, да си призная, че май не може точно да познава по часовник със стрелки. Имаме такъв в хола и мисля, че налучква.

Прочетох за суеверията, ама , ако и кажа, ще ми се присмее. Да споделя за плюенето през лявото рамо(там седи дяволът) когато видите черна котка. Откакто в далечното минало се наплюх точно по рамото като пагон, това не го спазвам.

# 268
  • у дома
Amanda,покажи му това

Обаче за съжаление да ме извини автора от миналотодишната  7кл  тема май,но не съм записала кой е.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 22:29 от svetlaem

# 269

Общи условия

Активация на акаунт