СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 924
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз благодаря на осмокласните майки за думите, съветите и подкрепата!
Много се надявам, обаче, да не ни се случва тяхната одисея с класиранията. Миналата година голямото приключение наистина започна след изпитите и с трепет съм следила развръзката.

# 241
  • София
И нашата одисея с класиранията не е за пожелаване. Joy Но на вас ви се случи ДО, така че оттук нататък всичко ще е екстра. Hands Plus1

# 242
Чудя се дали да не пусна някоя графика. Joy

# 243
  • София
И аз благодаря на всички за подкрепата! Чета ви повече, не пиша много много, но бг-мама си е бг-мама! Grinning
Моя синковец приключи с ученето. За утре имах големи планове, но времето ги осуети, така че ще импровизираме.

# 244
  • София
Чудя се дали да не пусна някоя графика. Joy
Изчакай малко да се поуспокоят и тогава. Joy

# 245
Поредния "глупав" въпрос...Simple Smile Как мислите да са облечени децата? В смисъл с униформа или не. Аз съм раздвоена, от една страна съм на мнение, че щом е в училище е редно да е с униформа и с панталон. От друга искам да му е максимално удобно. Обаче, той ще се притисни ако има деца с униформа, а той не е...

# 246
Дънки, тениска, суитчер и яке за дъжд. Якето ще прибере в прозрачния цип. Ако случайно му стане топло може да свали суитчера.

# 247
  • Някъде в Европа...
И моето приключи с ученето по БЕЛ; утре само има урок по МАТ..иначе от 2 часа е навън с колелото. Изгледахме инструктажите..Добре, че му хрумна въпрос: "мога ли да си рисувам или драскам по черновата, докато мисля?" 😵😵😵. Обясних му, че това ще се приеме като специален знак и му казах "в никакъв случай"...Другото, което живо го интересуваше, бе дали ако свърши с втора част бързо ще може да си излезе...Според инструктажа, който прочетохме заедно, излиза че не, чак след 60 мин...Набавих прозрачен плик, нови химикали са купени 😀...И аз смятам вода и шоколад да пратя, а сутринта ще му направя принцеси или филийки с кашкавал...
При нас - неговите желания (5 са, в по-малките градове сме облагодетелствани от тази гледна точка) съвпадат по подреждане с мойте 😀, та остана да се надяваме на добри резултати; не ми се мисли ако трябва да включваме други ако изкара малко точки 😣..просто защото няма какво да пишем, което той да иска 😵

# 248
И на нашия желанията са все високобалови. Включихме последно ФЕ и Порт. в 4ЕГ с миналогодишен бал 354,5...Simple Smile Ако и за там не стане, ще се принудим да изкарваме медицинско за техникум Wink

# 249
  • София
Ами то от толкова висене у дома и похапване, дрехите са отеснели. Та като нищо накрая да иде с някакво долнище и тениска/суитчер. Важното е да са му удобни и да не ги мисли.

# 250
А аз се чудя как заслабна и се издължи толкова много, като даже напоследък го е ударил през просото с храненето - яде по един хляб на хранене. Има един ръжено -пшеничен  в Лидл- изяжда го.  А миналото лято ме побърка с неговото пилешко в различни варианти. Закусваше само овесени ядки и кисело мляко, обядваше пилешко с ориз, на вечеря риба със зеленчуци.
Техникумите понякога е възможно и да се окажат по-удачното решение...Покрай идеята за ТОХ си мисля, че едно е сигурно - хората се хранят по три пъти на ден. Строителният техникум ми харесва много, ама сякаш няма желание за там, а рисува доста прилично.
Почнах да се чудя дали съм му взела удачните химикалки. Взех най-обикновени  http://www.mikrokobg.com/?nav=10&pid=238&aid=2821001 Питах дали са му удобни, а той с подигравателна усмивка ми отвърна, че всичко е перфектно - перфектните химикалки, маска и плик съм измислила Simple Smile

# 251
  • Велико Търново
Страхотна атмосфера цари тук Simple Smile Благодаря на всички за хубавите думи, подкрепата и споделеният опит!
Моята девойка също напоследък прави тестове с нисък резултат, успокои и се отпусна след изпитите в АК ли, преумори ли се...не знам, повечето грешки, естествено, са от бързане и недоглеждане, много ме хваща яд заради това; ако беше от незнание или несигурност иди-дойди, ама да знаеш верния отговор и да бъркаш заради непрочетено например ВЯрно или НЕвярно...Както и да е, днес само си препрочете стихотворенията, които влизат в материала, и два разказа. Утре - почивка.
Наздраве от мен Wink

# 252
И ние се отпуснахме с това стоене в къщи. Преди хляб почти не купувахме, сега по един на ден не ни стига. В къщи сме основно на свинско Wink Пилешко изобщо не купуваме. Риба и телешко понякога. Зеленчуците са само за гарнитура на свинското. Та и набора е качил килограми, но сега откакто тръгна пак на тренировки, след всяка се връща вир вода...и се надявам да влезе бързо във форма.

Въпросът ми за облеклото е конкретно за униформата.
Иначе е ясно къс ръкав и панталон. Яке ако е много студено.

Пликовете при нас май ще са осигорени от училището.

# 253
  • София

Въпросът ми за облеклото е конкретно за униформата.
Иначе е ясно къс ръкав и панталон. Яке ако е много студено.

По-скоро ако е изрично обявено за училището ви децата да са с униформи, но ако не е, не бих го пратила с такава.

# 254
Нашите нямат униформа, така че поне това не го мисля. Дънки, тениска и евентуално едно горнище, според времето навън. Училището е на 200м от къщи. И плик не съм приготвяла, но има разни найлонови торби вкъщи. Ще му връча една. Реално няма и какво да слага в нея - да си пъхне вътре нагъната празната раница.
Викат ги най-късно в 8:15, но моят хубостник щял да отиде в 7:30, защото било по-добре да са по-навреме там според класния му. Стиснахме си ръцете за 7:50 😂

Общи условия

Активация на акаунт