СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 35 004
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз пък от събота съм с железно спокойствие. Миналия понеделник бях на крушата, а не говорим за предната събота и неделя. Явно си го преживях ли, или защото, каквото направили, направили....Но съм доволна на това положение.

# 526
Изпуших 100 цигари от четири насам. Черна котка ни мина път на излизане от вкъщи. Не съм суеверна, но днес полудях.

# 527
Миналата година някъде около 12.30 се появи в темата тестът, ако не се лъжа. Отговорите на МОН по-късно.
Не е трудно подаването на документите за кандидатстване. Миналата година подадох за детето на приятелката ми. Не се притеснявайте!

# 528
  • Велико Търново
Забравих покрай суматохата, и всички пожелания тук - защо така прощално, мили дами, догодина не продължаваме ли темата с наборите в 8 клас ? Wink

# 529
Ще продължаваме
Ние вече живеем далече, но съм се  намърдала у приятелка срещу входа на училището Simple Smile
А би трябвало да съм притръпнала и никак не обичам такива неща

# 530
Влизам с един важен въпрос: Темата в сайта на МОН ли излиза първо или в бг-мамма? Smile

# 531
  • sofia
Сутринта си направихме музикално парти в колата, пяхме и слушахме "Get lucky". Казах му, че е отлично подготвен, само трябва да го покаже и че изпитът няма да е толкова  труден , че да не може да се справи прекрасно. Оставихме го на пътя, продължи до училището сам. От тогава съм като фурия в магазина и маската ми е мокра от сълзи. Не страдам, но напрежението излиза...

# 532
  • София
Ааа и при мен напрежението излезе вкъщи като се върнах, иначе бях бетон.

# 533
  • София
Влизам с един важен въпрос: Темата в сайта на МОН ли излиза първо или в бг-мамма? Smile
Първо е в бг-мамма, поне така беше с темата на ДЗИ-то Innocent

# 534
Всичко първо  тук- теми , резултати , класиране , емоции...Благодаря !

# 535
Темата вече се движи доста бързо. Може би е време да попитате в модераторската дали може да стане седмична.

# 536
Наистина е като раждането, ужасни нерви ме тресат, не знам на кой свят съм. Треперя, ужас.
Тя беше напрегната, но уверена, милата ми.
И страшно ми е мъчно колко я тормозех цяла година и колко сурова бях с нея.

Изпитвам искрено съчувствие към децата, които са кълбо от нерви, аз бях такова дете и до ден днешен съм така, хем съм преминала през десетки изпити, интервюта за работа на международно ниво и какво ли не. Но това е част от интелекта, да осъзнаваш какво ти се случва. Най-готиното е, че съм успявала повечето пъти да бъда като хладнокръвен убиец, веднъж щом започна да работя над изпита, вярвам че и притеснителните деца ще се справят така!

# 537
Изпуших 100 цигари от четири насам. Черна котка ни мина път на излизане от вкъщи. Не съм суеверна, но днес полудях.
                И аз така .....с цигарите!А за черната котка не се притеснявай - на теб може и да не ти върви,но на детенце обезателно ще донесе късмет!
                 Нашата мама изобщо не се вълнува и е напълно спокойна.Аз подскачам,а тя си урежда срещи с приятелки и...след като вчера счупих поне 5 чаши /все едно някой ми ги издърпваше от ръцете/ тя заяви,че "счупеното носи щастие" , а аз все още се съмнявам дали е на добро или не! Rage Мама обаче вярва на детето и даже на въпроса ми "как ще се прибере след изпита" тя отговори "както си иска"!
                  Сега след работа ще ходя да купувам учебник по БЕЛ,защото вчера го потърсиха и....се оказа липсващ! Мама заяви,че само нашата госпожица може да не ходи на у-ще и да си изгуби учебника.Та трябва да го набавим за връщане!

# 538
Полека с цигарите, че да останат и за втората част😀

# 539
  • софия
Вече трябва да са на преразказа.

Общи условия

Активация на акаунт