Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
Ооох, момичета, четох, четох, не остана какво да напиша - вие сте описали всичко, което се случва у нас Stuck Out Tongue Winking Eye И зъбите, и главата, и простотиите, и нечленоразделните викове...
Мia, разсмяха ме пакостите на твоя младеж. Ние се ограничаваме само с игра на футбол из къщата (все по-рядко за щастие).

mystic woman, и аз съжалявам, че си останахме само с едно дете Sad Уж здравословни проблеми нямаме, но явно така е било писано Sad

# 136
Днес се замислих, че другата година при нас доста ще е напрегнато. Ще имаме седмокласник и ще кандидатсваме за детска градина.
Аз и сега се вълнувам покрай класирането на децата на приятелките, а догодина не знам. Предполагам трябва от рано да започна с розовите хапчета Rolling Eyes

# 137
О да, и алкохол. Много. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
  • Варна
Само да кажа, че това с алкохола не е хубаво, момичета. Ето аз така започнах миналата година, с бира и мента, а тази минах на джин. Заради яростния отпор /това ли е думата?/ на синковеца да учи. И сега, нали уж е ваканция, само леееко пийвам, щото знам ли какво МЕ чака в 9 клас..

# 139
Моите са с разлика 1г и 10м. Ами честно, когато бяха малки, беше по-лесно. После, в един момент започнаха да се драпат за всичко. Мислех, че с тинейджърството ще попрестанат, но не би. В двете крайности са - или се разбират чудесно или се джафкат като кучета.

# 140
Моите деца са на 5 и на 13 г , момчета - постоянно се дърлят за нещо. Чудя се какво имат да делят с такава голяма разлика ама на...от както се заседяха вкъщи по време на ИП положението е нетърпимо. Според мен решението е отделни детски стаи при деца с такава голяма разлика, но няма как да я осигуря на този етап.

# 141
  • На острова
red_violet, нашите са с отделни стаи, разлика 7 г., момче и момиче, още по-малко какво да имат да делят. Ама малката е малка и сама не и се седи и само ходи да му тропа, да иска да си играе с него, взима му книги, рисунките.. Съответно понякога той и обръща внимание, но не по начина, по който тя иска и са нон-стоп писъци и викове. Ти си “лайно”, не ти си “ако”, пак викове, разделяне по стаите.. И аз не знам как оживях по време на ИП, даже и мигрени нямах много, май съм свикнала на шум. Имат си и кротки, хубави моменти на спокойствие за баланс, но определено като са отделно е по-тихо 😀 Ние със сестра ми като малки си играехме, дърляхме се после (даже сме се посбивали и поскубвали в тинейджърството) и като отраснахме бяхме ок. 2 години ни е разликата.

# 142
И аз за лятото ги разделих-"харизах" по едно на всяка баба, а аз събирам сили за септември , където ме чака 7 клас и ДО.😀

# 143
  • София
Днес се замислих, че другата година при нас доста ще е напрегнато. Ще имаме седмокласник и ще кандидатсваме за детска градина.
Аз и сега се вълнувам покрай класирането на децата на приятелките, а догодина не знам. Предполагам трябва от рано да започна с розовите хапчета Rolling Eyes
Преживява се Blush . Ние тази година сме така. За радост малчо го приеха. Сега чакаме първо класиране за баткото.

# 144
  • Пловдив
Ох...и ние чакаме утре...

А инак нямам идея как да го накарам и подтикна да прави нещо смислено и умно Confused От седмица е без лаптоп понеже го заля със сайдер .. още е в сервиза. От тогава тъпее из нас като няма с кой да излезе...книга не подхваща, нещо друго да измисли-не...казах му, че ако не почне книгата няма да платя ремонта и няма да има комп..повтаря само Няма и Не искам да чета и това е. Ни с лошо, ни с добро...а ме е яд, че си пилее времето в тъпеене и нищоправене.

# 145
  • София
Аз съм го оставила да играе по колкото иска. Единственото ограничение е до 23.00 вечер.
Заслужи си го след толкова учене цяла година.
Бяхме и една седмица на село при баба. Правихме си разходчици из селото.
Чакаме класирането утре Hug .

# 146
  • София
На мен честно казано ми писва все да чакам нещо - чакам НВО, чакам резултати, чакам изчисляване на бал, чакам класиране....... Както казва Хепи - не знам дроба ми дали ще издържи до края на класиранията Joy

Един тъп въпрос, но не ми се пита в седмокласната тема, че нещо не е моето място там - ако запиша синковеца след второ класиране в училището, в което е приет, мога ли след това, ако реша, да кандидатствам за трето класиране? Знам, че се губи мястото, но ако все пак видя свободните места за 3-то класиране и реша да рискувам, мога ли да го направя, въпреки, че вече съм го записала?

# 147
Мисля да, ама си теглиш документите, тоест губиш и това място. А то пък остава за 4 класиране...

# 148
  • София
Мисля да, ама си теглиш документите, тоест губиш и това място. А то пък остава за 4 класиране...

Много благодаря Hug Като видя свободните места за 3-то класиране, ще реша дали да се боря.

Относно игрите - оставила съм го да прави каквото поиска, но нещата, които може да прави не са много, защото си счупи палеца на дясната ръка и до края на месеца ще е с гипс. Та само игрите му останаха. А пък и след толкова много учене през тази година съм го оставила да разпуска, както на него му хареса. Единствената война, която водим е за разхождането на кучето

Обаче има едни четири девойки от компанията, които всяка вечер го викат под балкона ни. Та, като го викнат слиза за 30-ина минути долу, за да ги види и се прибира. Някаква любов се заформя там, но за сега нищо не казва. Само дето се чудя за кога, като докато му свалят гипса ще сме се преместили в новата къща.

По този повод да попитам - може ли да ми препоръчате хубав геймърски стол в черно и червено?

# 149
Аз купих стол от юск ,след пробване. Седяхме на доста столове, препоръчвам да харесаш първо удобен стол и после цвят Simple Smile или поне седни на различни червени столове и избери.

Общи условия

Активация на акаунт