Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ох...и ние чакаме утре...

А инак нямам идея как да го накарам и подтикна да прави нещо смислено и умно Confused От седмица е без лаптоп понеже го заля със сайдер .. още е в сервиза. От тогава тъпее из нас като няма с кой да излезе...книга не подхваща, нещо друго да измисли-не...казах му, че ако не почне книгата няма да платя ремонта и няма да има комп..повтаря само Няма и Не искам да чета и това е. Ни с лошо, ни с добро...а ме е яд, че си пилее времето в тъпеене и нищоправене.

И при нас е същото. Аз се опитвам с добро,след това с лошо-нищо. Сега съм го оставила сам,да видим докога.

# 151
  • Русе
Някоя няма ли да се похвали вече?

# 152
Аз на 100000 процента на 2 класиране

# 153
  • София
Аз, аз ще се похваля - 9 ФЕГ, ФЕ с АЕ. Ще мислим дали ще играем на второ класиране.

# 154
  • Пловдив
И ние сме за второ...не съм хепи от избора на компа, та ще се пробваме да се качим маалко Simple Smile
Избран е на 6-то от 14 паралелки.

# 155
  • Някъде в Европа...
Айде и аз да се похваля тук.
Първо желание на първо класиране - Софтуерни и хардуерни науки с АЕ в Математическа гимназия - ВТ...
Доволни сме много, синковецът това желанив си беше поставил за цел..След справка със статистиката за ВТ, видях, че реално във всяка една паралелка във всички училища в града можеше да влезе с неговия бал още на първо класиране, първо желание...

# 156
За какво иде реч,ако не е тайна?Какви са тези класирания?

# 157
  • София
И ние сме щастливи!
Второ желание- рекламна графика в ПГД "Елисавета Вазова"

# 158

Седмокласни, за гимназия 😃

# 159
Да се похваля и аз. Приети по първо желанеи в две руота. Направо неможе да си намери място. Но сега идва дилемата кое да избере. Доста са далече от нас и двете иначе щеше да ги посетим предвапително и да решим. Сега ще решаваме само по профил, защото са напълно различни, но и двете професии му харесват

# 160

Седмокласни, за гимназия 😃

Извън Бг сме и си нямам на идея.За това питам.Благодаря.

# 161
Здравейте! Моят син е на 11г.и 7 м. Напоследък се караме най-вече защото иска да стои до късно-12ч. , до 01 ч. или дори до 2ч през нощта да играе на плейстейшъна или да е до това време на телефона-най-вече в ю-туб. Разбирам,че вече е голям и не иска да си ляга в 22-23 ч. като нас,но когато играе,той се вълнува и се случва и да вика ,а хората спят. Иначе през деня излиза, разхожда се с приятели и после стоят пред блока до 21-22 часа. И после се къпе,вечеря и  сяда на играта и така... Къпането е със зор де,въпреки непрестанните подтиквания. Вие разрешавате ли на тийновете си да стоят до късно?

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 17:17 от maca-niki2008

# 162
  • Русе
23.30 часа рутерът се изключва у нас. И това по лятно часово време Simple Smile След това си лягат, защото няма какво да правя. Крясъците у нас са забранени след 22 часа. Неспазването на това води до автоматично прекъсване на нета.

Лекцията за рационалният сън я знаят, но сега са добри и послушни и затова им пуснах малко повече време вечер.

# 163
  • София
Синковецът скоро ще стане на 14. Това лято за пръв път си ляга в 0.00 ч. До минатоло лято часа за лягане беше 23.00 ч. През учебната година си ляга в 21.00 ч., когато са първа смяна и в 22.00 ч., когато са втора. Петък и събота - 23.00 ч. И аз изнасям лекции за здравословния сън, и как той помага на децата да растат на височина. Слушам разни изказвания, че само аз не му давам да стои до късно, пък едикойси стоял до 2 ч, обаче мен това изобщо не ме впечатлява
Когато играе се случва да вика - през деня му е разрешено. Но вечер не гъква, защото знае, че иначе рутера се спира и играта приключва.

# 164
  • Пловдив
И моят от няколко вечери прави такива среднощни игри, но хич не съм ок...Снощи го скатрих и приключи бързо-бързо Simple Smile
Днес за сефте е сам на аквапарк с още 7-8 деца. Хич не ми е спокойно, ама реших, че не мога само него да спирам и разреших. Дано само да се пазят.

Общи условия

Активация на акаунт