Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И моя се е наточил за басейн /нямаме аквапарк наблизо, иначе сигурно там щеше да отиде/. Направил си е цял списък с неща, които ще прави още от първия ден, след като му свалят гипса и драска дните, като в казарма Simple Smile
Другият понеделник ще избухне /както той сам се изрази/.

# 166
  • Варна
Не разрешавам, ама кой ли ме пита. Моят е почти на 15 и откарва до 2-3 ч.

# 167
  • Пловдив
Почти 2 седм.беше на ремонт лаптопа след като го заля със сайдер /не помня дали не казах Relaxed/ и хич не предприе нещо различно...опитах се всячедски да пробутам книга - не и не! Как не се запали по нещо по-различно незнам Close Надявам се след време да му дойде акъл, че с тия игри само си пропилява дните...

# 168
  • София
Моят хубостник от утре започва да чете - всеки ден по 1 час. Естествено не беше много съгласен, но аз му дадох право на избор - или ще чете всеки ден по 1 час, или ще стои всеки ден без устройства по 2 часа. Стиснахме си ръцете, че ще се отдаде на Дръндьо и това е. Е, разбира се предпочитам да чете нещо друго, но и това става - по-добре е от нищо.

# 169
  • Пловдив
Уф...аз не успях да го изнудя Head Band  ама и баща му не ме подкрепя баш в тая посока и не успявам...

# 170
  • София
Не позволявам нощни игри. Понякога се случва да гледа анимета на телефона през нощта, но само, ако не го усетя. Прибирам телефона обикновено Smiling Imp
Той обаче спортува активно и е наясно, че режимът е важен. Уморява се, така че обикновено най-късно в 11 е заспал.

# 171
И аз не позволявам игри до късно,защото вика,тропа,че си разбива и сън и всичко.Преди лягане носи тел.,лаптоп и таблет.Това го наложих,защото го хванах да чати и играе със съученици по време на уч.година и съответно сутрините бяха кошмарни,че и ученето след това.Остана му нещо,като навик.

# 172
И аз не позволявам игри до късно,защото вика,тропа,че си разбива и сън и всичко.Преди лягане носи тел.,лаптоп и таблет.Това го наложих,защото го хванах да чати и играе със съученици по време на уч.година и съответно сутрините бяха кошмарни,че и ученето след това.Остана му нещо,като навик.
Да,точно, превъзбужда се от тия игри и после не може да заспи дълго време.

# 173
И в нашата къща телефоните на децата остават в хола, когато тръгнат да си лягат. Синът ми преди го взимаше с оправданието, че иска да гледа колко е часа, но получи и будилник, и смартчасовник, така че вече няма поводи. Иначе, преди това го бях "хващала" да го ползва и след като са си легнали. Сега, през ваканцията лягат доста късно - всъщност преди 23,30 за тези два месеца не са лягали, но в учебно време (когато училището беше присъствено) лягаха с около час по-рано.
Иначе, четат - за това не отстъпвам и  лишавам веднага от телефон, ако не го спазават. Синът ми доста се запали по "Винету", а не искаше да го пипне, защото не била фентъзи...Сега пък му дадох "Следите остават" и тя се оказа интересна. Същевременно има и някаква задължителна литература, която също премята из ръцете си. Малката пък чете на Дейвид Уолямс поредицата, която е по-бебешка, но поне чете нещо. Прочете също и книгите на една влогърка - Изабел, които имат приемливо съдържание и езикът, на който са написани не е лош.
Но е факт, че са се отдали на игри и забавления и не са решили нито една задача, например...Връщането в реалността ще е трудно!

# 174
Моят пък прочете Конникът без глава, която на сестра му беше безкрайно скучна. Взе си книгата на пленера и я е прочел там. Дали да не опитам с винету и аз. В момента мете стивън кинг после е решил да чете челюсти. Отлага четенето на задължителната литература . ясно ми е че бай ганьо и до чикаго и назад няма как да го заинтересуват.

# 175
С "Винету" за премиери ли ги готвите ? Laughing

# 176

Хаха...поне! Да знам, че е покрил задължителния минимум...

# 177
С хигиената е добре, в тесния смисъл на думата. Сапун, шампоан, вода, паста за зъби. За средства против акне се разправям всяка вечер. Доброволно не му се получава.

# 178

Хаха...поне! Да знам, че е покрил задължителния минимум...
Не бях се замислила в този аспект, стана ми смешно

# 179
  • Перник
Калоян не иска да чете "Винету", защото вече бил прочел доста други книги Grinning
Чете по 3 часа на ден по нареждане на баща си.
И през учебната година, и през ваканцията, у нас преди 23 часа мноого трудно се ляга. Баща му е нощна птица, покрай него станах и аз, как да очакваме от детето да си ляга в 21 часа?

Общи условия

Активация на акаунт