Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
В началото, преди повече от година, го почиствах със стискане, маска с активен въглен, розова вода и лентичките на Нивеа. А, бяхме взели и машинка. Сега е пламнал с акне и черни точки и нищо не стискаме, а ползва продуктите за успокояване на акнето. Черните точки са на втори план.

# 346
Стискам, не излизат гадовете. За акнето може да пробвате един разтвор на амрита, не лосион. Шишето е като лак за нокти, а разтвора е бял.

# 347
И аз се пробвам да му почиствам лицето, но напоследък става все по-зле. В началото черните точки излизаха, сега обаче са като залепени. Имаме машинка която почиства с вакуум, тоник против акне на Здраве, почистващ гел  и някакъв метален уред от Лили за почистване на черните точки. С нищо не мога да ги махна, затова и аз мисля да го заведа на козметик.

# 348
  • Пловдив
Момичета...аз взех да се притеснявам, че още не съм купила нищо за осмокласника Head Band  То вярно, че от училище казаха да изчакаме, ама...

# 349
  • София
Ааа как ще се притесняваш за това, и аз не съм купила нищо още, дори сме още на морето. Стока в магазините има, пари като има, за нула време ще го стегна. Тепърва ни предстоят преглед при личната, РС тази седмица, а на мен не ми се почва нищоооо.

# 350
Helene S и аз така си мислех, но не е съвсем така
звънях до фирмата за риза, правели само с поръчка
и сега на първия учебен ден не знам с какво ще се облече
а предни години до декември нямаше фанелки с къс ръкав, сигурно защото бяхме само две паралелки

# 351
  • София
Да, така е, когато има униформи, този филм го играхме до миналата година. Но сега във ФЕГ няма униформи и затова не се притеснявам изобщо.

# 352
  • Някъде в Европа...
Моят осмокласник е почти готов..Преди 2-3 седмици накупих тетрадки от Лидъл, вчера случайно се сдобихме с комплекта учебници за ПМГ (СХН) без АЕ и музика, общо за 35 лв..Синковецът за толкова ги спазарил, днес ги взел дори...За дрехи не съм мислила и не смятам нещо специално..Едни гащи( предполагам, че дънки няма да иска да облече), една тениска и толкова...
Въобще не се вълнува...
В акъла му е само колоездачното състезание в Ловеч предстоящия уикенд - за него се гласи. Там ще прекараме уикенда, имало и панаир, така че предполагам, ще е интересно и в самия град...
Иначе в групата на бъдещия му клас имало вече дразги - момчетата се заформили на два лагера: баскетболисти и байкъри...Интересни времена ме чакат...🙄🙄🙄

# 353
  • Русе
И аз нищо не съм гласила.
Купих 5 химикала и 5 молива и туй то. Имат дрехи за 15-ти, останали тетрадки и др. пособия.
Според ситуацията, ще пазарувам. Вече 5 анцуга съм нагласила за даряване. Я са обувани по 2 пъти, я не. Изкараха по гащи учебната година.

# 354
  • Пловдив
Аз тр.да отида за още две блузки от униформата...и долнища спортни му трябват.
Направо не ми се вярва, че дойде време да влиза във форма Simple Smile

# 355
Ние пазаруваме по списък, който се дава от училището. Това става обикновено в първата седмица ог началото на учебната година. Купуваме наведнъж всичко, а после само някои добавки, при необходимост.
По принцип винаги е било много лесно и удобно организирано, в една верига за канцеларски, козметични и домакински стоки. Назначени са асистенти със сигнални жилетки, които да ни упътват.
Тази година обаче, ще избягвам струпването на хора, ако ще и да са с маски.

# 356
  • Русе
И аз по принцип още юли месец съм готова с пазаруването, ама тази година ще си затрая. Живея с идеята, че пак ще ги затворят децата Sad
И без това вися у дома, тъкмо ще си намирам работа покрай тях.

# 357
Ученическите пособия ги осигурих юли,а вчера заредих гардероба с два чифта дънки,едно долнище за физкултура(тениски има доста),есенно яке и маратонки.Това ще да е на този етап,ако се задържи в у-ще,ще докупя,ако са у дома-гащи си има😁.

# 358
Миналата седмица минахме през Джъмбо и взехме тетрадки, химикалки и разни други неща за училище. Купили сме и тениски, долнища, блузи, маратонки и есенно яке. Аз обичам да пазарувам много преди началото на учебната година.

# 359
  • там някъде...
Дрехи не съм купувала, освен едно есенно яке,има дрехи, още е топло и така или иначе ходи с къси гащи и тениски. Скоро беше рожденият му ден и пожела от баба си раница за училище,а преди два дни им дадоха учебниците и купих тетрадки. Консумативи има от миналата година, така че ще докупувам според нуждите. Лежерно го раздавам, повече се напрягам сякаш за първоклассничката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт