Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Много благодаря на всички, че така бързо се отзовахте на тревогата ми.
Правили сме панорамна снимка на 8г и всички зъби са там. Чакат си. Около Коледа пак ще правим, защото се оказва, че може да има постоянен зъб, но млечният така да е застанал, че да нямат контакт. И постоянният да не може да избута млечния. Така ми казаха.
Да, аз ще търся още мнения, но зъболекарката ни е много готина и компетентна. Опитва се да ме подготви за такъв вариант, а на мен толкова ми трябва да се параноясам...

Успешна година! Пожелавам на всички ни повече усмивки, по-малко тревоги и повече поводи за гордост с растящите ни бъдещи мъже Simple Smile

# 391
  • София
Успешна, здрава и присъствена учебна година на прекрасните ни деца!

# 392
  • София
Хайде спорна да е новата учебна година!

Ан Мари, това за баба-та ме разсмя на твой гръб. И аз моя съм го родила на 35, а можех да стана баба на тази възраст и сега да съм загърбила вече пубертетските драми Joy

# 393
# 394
или че всъщност сте от цигански род и си прабаба му? Joy
Много сме бели, особено децата Joy
Няма смисъл да се обяснява в такъв случай. Ядосвам се и пасувам Simple Smile

Успешна учебна година на всички.

Идеално, тъкмо има шанс да се усетят какви тъпи коментари правят!

# 395
Честито начало на учебната година! Да е успешна за децата и спокойна за родителите.

Тази, с коментара за бабата, освен невъзпитана трябва да е била и някоя много древна. Сега първото дете се ражда след 30 а последното раждане на жените често е след 40. И това видимо ежедневно по улиците.

# 396
Здраве и успех на всички - момчетата ни и на нас, родителите, които сме до тях!🙏💓

# 397
Родих второто си дете нa 43, Божa рaботa. Досегa още никой не ме е питaл дaли съм му бaбa, но е фaкт, че немaлкa чaст от съученичките ми вече имaт внуци. Aко се осмели някой грубиян с тaкъв въпрос бих го подредилa добре. В мaхaлaтa имaме няколко тaкивa бaбки, aмa сaмо шушукaт,  не им стигa курaжa зa повече.
Aн Мaри, идеятa ти достa ми допaдa и я крaдвaм Joy , все ще се нaмери случaй дa я ползвaм.

# 398
Успешна учебна година на всички!

# 399
  • София
Ан Мари, пускала си твои снимки тук. Баба е тая с коментара, не ти.

# 400
Родих второто си дете нa 43, Божa рaботa. Досегa още никой не ме е питaл дaли съм му бaбa, но е фaкт, че немaлкa чaст от съученичките ми вече имaт внуци. Aко се осмели някой грубиян с тaкъв въпрос бих го подредилa добре. В мaхaлaтa имaме няколко тaкивa бaбки, aмa сaмо шушукaт,  не им стигa курaжa зa повече.
Aн Мaри, идеятa ти достa ми допaдa и я крaдвaм Joy , все ще се нaмери случaй дa я ползвaм.

За съжаление това е типично за Бг.В никоя друга страна го няма това ,а и не им пука и не ги интересува.Бъдете живи и здрави и се радвайте.

# 401
Е при нас детето се изцепи с баба ти е дошла....
Ама какво се прави -откровенно до болка. А малкият и аз го родих късно, та няма да се изненадам от такъв въпрос.

# 402
  • София
Хич да не ви пука Simple Smile

Имам приятелка, която роди юли месец, на почти 43год. възраст.

Вчера се събраха децата. Всички са толкова пораснали... И моят е дръпнал, но си е нисичък.

Купувах подвързии от кварталната книжарница. Отпред се бяха събрали момчета и ритаха топка. Едвам ги познах, съученици на моят. Какво чуха ушите ми... Една клиента се потресе от изразите, които употребяваха децата помежду си. Идва ММ. Питам го "знаеш ли кои са?", "Не", "Ами от класа на синът ти са" Joy

# 403
Моят е 8 клас сега, но от началото на 5 отказва да излиза в кварталната градинка и да играе футбол в двора на съседните училища, тъй като от децата там можел да научи само нови псувни Scream
Вече има пъпки и черни точки. Не е много сериозен в ползването на козметиката, която съм му купила, нито в ограничаването от сладко, мазно и тесто. Още се изненадвам като ми заговори с боботещ глас или изреве като звяр, докато играе на някоя игра на компа Joy

# 404
За ръста и израстването--моето момче е почти на 15, а е 158.Беше кльощов и злояд като малък, сега е нормален. Едва мин година се появиха косми по краката, но са руси и незабележими, под мишниците няма. В сравнение с много съученици е направо с детски вид и работим по преодоляване на комплекси. В класа има момчета дори над 180. От тази година в класа е едно дете, с което бяха заедно 1 и 2 клас, моят син вчера с възхищение и леко доловима завист ми каза, че момчето имало брада! Това много не го вярвам, вероятно косъм, два на брадата.
Иначе моят син носи 40, 41 номер обувки, направо Малкият Мук.

Общи условия

Активация на акаунт