Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Моля, препоръчайте ми шампоан против пърхот/ за сина ми/ от който сте доволни.
,
От години ползвам шампоанът на Себa Мед срещу пърхут. Много добре ми се отразява и съм много доволна от него.
Скрит текст:

# 511
Моля, препоръчайте ми шампоан против пърхот/ за сина ми/ от който сте доволни.
CLEAR-MENTOL, но не турския, а оригиналния-аз го взимам от Кауфланд. Всички в къщи го ползваме и тийна-също. Нямаме пърхут, откакто го ползваме, т. е. от няколко години. Напоследък пробвах и Здраве- също е добър.

# 512
От години големият тийн и ММ ползват черната Шаума и са доволни, малкият също я пробва , но на него не му действаше добре. В момента е със Здраве и засега е май "неговия" шампоан.

# 513
И моят ползва Здраве с чаено дърво,по препоръка на педиатърката.(вече,може би от  2г.)Видях,че му се отразява добре и не сме го сменяли от тогава.

# 514
  • Пловдив
Сега го карам да се мие с черния сапун на Биотрейд...уж е ок. Взех и един обикновен коприва. Преди това черната Шаума, Низорал обаче помогна.

# 515
  • Русе
Ни Низорал, ни медикаменти, ни всякакви шампоани помагат при моя големия Sad. Направо в чудо съм се видяла. Ужасен сух, сърбящ пърхут. Скалпът му е в рани от това, че постояно го чопли. Започнах с бабините деветини, но още не съм открила "нашата". Приемам съвети Hug

# 516
  • Пловдив
Хм...лошо така. С тоя черния сапун да опиташ? Или катранен?

# 517
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ни Низорал, ни медикаменти, ни всякакви шампоани помагат при моя големия Sad. Направо в чудо съм се видяла. Ужасен сух, сърбящ пърхут. Скалпът му е в рани от това, че постояно го чопли. Започнах с бабините деветини, но още не съм открила "нашата". Приемам съвети Hug

Пробвай някакви мултивитамини с Омега 3 и да намали сладкото

# 518
Ели, и аз бях така. Помогна ми маска с чесън. Има различни варианти в интернет - с яйце, зехтин, алкохол. Скалпът ми е сух и беше абсурд да сложа алкохол. След няколко опита открих най-подходящото за мен - няколко скилидки, пресовани слагам в разтопено кокосово масло. Изчаквам 10 минути и с пипета или спринцовка нанасям на скалпа като деля косата на редици. Слагам шапка и стоя поне две часа. Страшна смрад е (ако намериш бг чесън или испански (имаше в Т маркет) ще е по-добре). Измива се с шампоан и накрая  се изплаква с вода с лимон или оцет, за да се премахне останалата миризма. Още първият път се отървах от сърбежа, който ме измъчваше години наред и какво ли не бях пробвала.

# 519
  • На морето!
За лягането- през седмицата в 22ч ляга, става в 6:50. Всяка сутрин има тренировка, следобед е на училище.
През уикенда могат да лягат по-късно, защото събота и неделя има само курсове от 11ч.

# 520
  • Русе
Благодаря, дами. Ще ги пробвам всичките. Hug

# 521
От личен дългогодишен опит със сърбящ и чувствителен скалп, освен низорал, ето този шампоан ме е спасявал винаги:
Скрит текст:

Младежът също от време на време пърхутясва, но сега не сме в БГ и тук ползва един шампоан, който му се отразява добре, но не мисля, че по нашите ширини го има.
Иначе, в по-младите ми години и ето този съм ползвала и също ми беше добре от него:
Скрит текст:

# 522
Келуал дс наистина е много хубав!

# 523
Момичета, кажете някоя книга за първите любовни трепети. Май главата на моето момче е завъртяна от едно момиче от новия клас Hug. Един ден се прибира супер весел, друг депресиран. И си казва - депресиран съм, оставете ме на мира!

Чел е всички тийн книги на Юлия Спиридонова- Юлка - препоръчвам ги с две ръце за 13-15 годишни - засягат темите са първия секс (Макс), наркотици - (Кромид), наднормено тегло (Тина и половина) и различни деца (Графиня Батори).

Май имаше някаква книга от сорта на 'Мъжете са от Марс, жените от Венера' за тийнове, но не мога да си спомня как се казваше.

# 524
На колко е момчето? Книга не мога да ти препоръчам, но те съветвам да си говорите, но без да го разпитваш. Да се научи да отсява качествените хора.

Общи условия

Активация на акаунт