Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз кола маска също не правя, разчитам на IPL вкъщи и съм много доволна от резултатите, но човекът е нетърпелив да има косми и да ги маха, луда работа.
Специално за комедоните - или е малък и не му пука още, или защото няма приятелка и още повече не му пука, или защото не го е подгонило акнето (следствие на вече появилите се черни точки), или имам най-мързеливия син и май е точно това. Уморих се много.

# 616
  • София
Момичета, ще водя синковеца да си вади ЛК в четвъртък. Какви документи трябва да нося?

# 617
Абсолютно му е забранено сам да стиска пъпки и черни точки.
Баща му го прави, че има богат опит.
Иначе чат пат се маже с лавандулова вода и лосион, който купих от ДМ.
Като намали сладкото и тестото, пъпките също рязко намаляха.

# 618
  • София
Момичета, ще водя синковеца да си вади ЛК в четвъртък. Какви документи трябва да нося?
Доколкото помня акт за раждане и твоят паспорт (или на таткото ако той го води). Но ако има задграничен паспорт  вземи за всеки случай и него. И да се разкраси за снимка Simple Smile

Не само че едвам го мъкна за дрехи и обувки, но в началото на учебната година ми скрои жесток номер с 2 чифта маратонки. Понеже това лято кракът му е пораснал с 4 номера бях малко неориентирана. Мери маратонките, но понеже това да си набута крака беше най-голямото мъчение, за стотна от секундата каза: "Да, добре са, взимай ги и да се махаме". Взех ги, на следващия ден отива на училище с тях и се връща с подпетени маратонки и плюски. Стягали му, убивали му, повече нямало да ги носи. И ги смачкал и подклефал - ни мога да ги върна, ни нищо.

Иначе има претенции - дрехите да са или дюс или най-много на рае. Никакви други шарки, картинки, дори и на любими игри или герои. В никакъв случай худи или пуловер, въобще ако се нахлузва през главата да е с огромен отвор. Всичко трябва да е мекичко. Дънки хич не обича, че му били твърди, но от училище забраняват ходенето с анцузи и затова му купувам едни дънки, които горе са на трикотажна лента с ластик. И без това дънките с копче и цип не биват разкопчавани когато ходи до тоалетна. Дърпа ги надолу директно и после пак така ги вдига. Е малко е зор ама мързела не мори а мъчи.

# 619
  • Пловдив
Аз носих акт за раждане копие, ама така и не ми го поискаха.

Моят сладко не яде и пак има пъпки.

# 620
  • София
Благодаря момичета.
Айде да ни е честита ДО на гимназистите

# 621
  • Пловдив
Благодаря момичета.
Айде да ни е честита ДО на гимназистите
кога бе? Няма още...
Казаха, че го мислят.

# 622
  • София
Прието е. От четвъртък за 2 седмици ще са ДО. Важи за цяла България. Поне това обявиха в новините сега в 19.00 ч

https://btvnovinite.bg/bulgaria/zatjagat-merkite-gimnazistite-pr … na-obuchenie.html

# 623
  • Пловдив
И аз слушах Нова...казаха, че само се обмисля като вариант.
Уф...смотаняци! Кво им пречат гимназистите?

# 624
Утре сутринта пак ще проверя новините....може да са си сменили мнението...

# 625
  • София
Лошото е не това, че ще са ДО 14 дни, а това, че най-вероятно няма да са само 14 дни.

# 626
  • Пловдив
М да..след мини ваканцията няма да ги върнат. Това мътят... Идиоти!

# 627
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2823992107858386& … =1622143941376548
Вярно е за гимназистите. Дано работи линка от страницата на Министерството

# 628
Момичета, аз бих се радвала ако тук въведат поне десет дена локдаун и няма струпване на ученици.
В гимназията на сина ми е пламнало.  Уж имаше само при абитуриентите, но вече слезе и в другите випуски.
Ясно е, че трябват драстични мерки за този вирус. Иначе много бързо се разпространява.

# 629
  • София
Нямам нищо против ДО, ако се провежда качествено. В старото училище на синковеца миналата година ДО беше такъв абсурд, че направо ми се плачеше, защото беше точно 7-ми клас. Пълна абдикация и от страна на учителите, и от страна на директорката. Особено учителките по БЕЛ и Математика - не преподадоха нито един урок и двете през целия втори срок. А гимназията там е една от най-желаните в София. Дано сега в новото училище ДО да е на ниво, че иначе направо не ми се мисли как ще научат английския на необходимото за 9-ти клас ниво.

Общи условия

Активация на акаунт