Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Моя синковец е по-скоро нормален /75кг/ и висок /182см./, но пак е проблем в намирането на дънки и анцузи. Стават му размер S, но му са къси, а размер М му са широки от всякъде. Та купуваме S и си ходи с къси панталони, но сега така било модерно по неговите думи.
Все едно аз съм го писала ( ръст, тегло ствпоадат) . Влиза и в слимфит размер за възрастни. Малко са му широки в кръста но го решава с колан. Обаче всички тези  размери са му къси. А добрите на дължина са му торба. И той ходи като майкъл джексън. Виждат му се чорапите...последно му купих дънки като аз ги мерих, ама излиуза че краката му са по-дълги от моите а смне на един ръст ... Да ми  е жив и здрав на 13 е и има още да расте. Като се кротне с растежа  ще търся по - подходящ размер.

# 601
Два дни в седмицата ходи с екип за фвс,няма как да се преоблече,имат съблекални,но не ги пускат там,били заключени,заради вируса.И раниците хвърлят на пейките или в салона.
Като цяло пазарувам директно от магазините,пробвам аз и гледам да ми е широко или дълго,горе-долу с един размер над мен.Обувките ги мери баща му и чрез вайбър и снимка си избра цвят.Нямам нерви да мрънка по пробни и т.н.Мечтая да дойде ден и с кеф да си избира САМ.

# 602
Да избира сам, ама мързелът не мори, а мъчи! Мързи го и му е по-лесно аз да свърша работата, отколкото да обикаля и да гледа сам. Седи до мен като охрана (с ръцете в джобовете) и чака да го натикам в пробната с един куп закачалки Joy

# 603
Абсолютно същото е и при нас с фвс два пъти седмично. няма къде да се преоблекат, понякога ги задържал господина , а пък и в петък има два часа физически но са 1 и 5 час (!!!???) . купих му долници на aнцузи подобни на панталон. Върху тениската пък намята риза. Отгоре носи  горница с цип , ама не със съвсем спортна визия. Поначало да се ходи на училище с шорти, спортен екип не смятам за приемливо и от него го изсквам , а той вече е свикнал че е с панталон/дънки, риза , жилетка. След физическо пък , като се изпотят  не знам как се седи в стаята, ама това са си били винаги недомислици в системата ни на образование.

Не мисля че някога синковеца ще си избира дрехите сам. Просто е над нещата. Прилича на баща си - мъжът ми е обаче по -зле, аз му купувам всичко, ако не му купя ще ходи с каквото намери. Преди години бяха ме приели в болница, точно като бяхме канени на сватба. После гледам снимките как се е облякъл  - кафяв костюм с тъмносиня риза и черни чорапи щях да падна. Какво да се прави има и такива хора. Синковеца обича да ходи цветен , но не и да ходи по магазини, ако дрехите се самопоявяваха в гардероба щеше да е екстра. Та смятам да го предам направо в ръцете на снахата, тя да му купува каквото реши.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:58 от _re_ge

# 604
  • София
Синковецът тази година ме изненада приятно по време на пазаруването. Обикаляше си спокойно,  много неща си хареса, мереше без да мрънка и избираше много прецизно покупките си. Много държеше да си избере хубави дрехи за новото училище, в което щеше да започне.

# 605
Моят син е стандартен, но нисичък за възрастта си. Но се оказа, че в New Yorker, който съвсем не ми е любим, има изчистени модели дънки, различни точно за училище. Дори не ми се наложи да скъсявам. Имаше и модели, които можеха да се скъсят, но въпросът е, че има всякакви, на много прилични цени. Мъжът ми му поръчваше от някъде като беше по-малък, но иначе купувам от реални магазини. А пробвонето си е изпитание, да.

# 606
Не мога да го накарам да носи дънки Angry, иска анцузи и все още с къси панталони ходи.
Отвратителните анцузи!
Аз вече съм в сериозна ярост от мързела му и че работи много под възможностите си...

Как се справяте с черните точки? Започнали са да излизат в ъгълчето на носа и купих някакви ленти с въглен, но само си дадох парите.

# 607
Никак. Накупила съм неща, но ако не ида да го намажа лично, не се пипват. Ми...извинете, но на невръстна възраст мажех и обслужвах. Вече е по-висок от мене.  Ми да се маже сам.

# 608
Периодично го водя при моята козметичка. Ползва пяна за измиване.

# 609
  • В полите на Пирин планина
Връчвам лосион и памук да си чистят лицата. Както е писала Хепи - и двамата са по-високи от мен, остава да ги обслужвам. Иначе на големия акнето постихна, но гледам, че малкия има наченки...

# 610
  • Пловдив
И моя не се сеща сам...Аз мажа. Иначе, ще стане по-зле. Все мрънкоти, ама няма как.
На козметичката не съм го водила от пролетта.
Сега особено на брадата са все червеникави пъпки.Преди бяха само черни точки, сега преминава май в друго Sad Понякога са по-възпалени, а понякога утихват...Подозирам, че т.ги раздразва и това бръснене с машинката.

# 611
Седя пред него с ръце на буквата Ф и строго наблюдавам как се маже Joy иначе отдавна е по-силен, а сега вече и 10 см по-висок от мен. Няма начин да го обслужвам, особено ако не иска...

# 612
Ами докторката каза, че непочистените черни точки стават пъпки. Факт. Ако ще. Дано си хване гадже, да го стимулира. Подозирам, че като почне да се бръсне, ще разнесе инфекции, ама...то опита учи.

# 613
Моят е по-висок от мен, но още няма наченки на брада и понеже е много светъл има много светъл мъх над устните.
Онзи ден ме пита да му покажа как да се бръсне..., първо, че няма какво, второ нямам идея.
Мъжът ми си купи един тример Филипс, уж за брада, но не му допадна (аз го взех, поредния) и обясних, че ще му купя и на него тример, когато дойде времето.
За мишници, ако издържи кола маска (няма косми и там засега). За слабините съм обяснила - кола маска, лазер или бръснене - което си хареса като метод.
Опитвам да стана мъж, не се получава Satisfied.

# 614
  • Пловдив
Със сигурност няма да поиска кола маска Laughing  То аз я избягвам, та...

За черните точки и пъпките е много индивидуално...и до кожа. Понякога не е до това дали се почистват /ръчно/ или не...гадно ми е като го гледам така моя, ама...опитвам поне да помагам с козметика. Има и по раменете...кога повече, кога по-малко...
За гаджето и стимула...мисля си, че няма да е в добра посока...Ще се срамува според мен, а няма това да го кара да се маже, че да му изчезнат пъпките.И дори да го прави няма да е стимул, понеже като не изчезват ще се подтиска.

Общи условия

Активация на акаунт