Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Да, ние също пазаруваме от Зара и ХиМ, но напоследък имаме нов фаворит - магазин Cropp. В мол Сердика и Парадайс сме посещавали, яке, долнище анцуг и суитчери взехме. Вътре само тийнове има. Евтини са дрехите, ама модерни и моя им се кефи. Аз пък съм доволна, че бързо влизаме, купуваме и бягаме.
Благодаря! Hug

# 571
И на нас този магазин Cropp, ни е фаворит.

# 572
  • София
И моят харесва Кроп, но повечето неща там все още са му големи, особено панталоните са му много широки.

# 573
  • Пловдив
Ние в Пловдив го нямаме тоя магазин...

# 574
И не е онлайн. Grinning

# 575
Здравейте! Simple Smile
Бихте ли споделили от къде пазарувате дрехи ?
Аз съм затруднена, предимно от Зара и HM му пазарувах,  но ето сега му търся ватирани анцузи и от там вече не мога да пазарувам, малки са му, 168 см. е висок.
Основно онлайн пазарувам и ще ви бъда много благодарна, ако ме насочите. Hug
От NEU YORKER, купих долнище на синковеца, сега са на 19,90 лв.

# 576
Здравейте! Simple Smile
Бихте ли споделили от къде пазарувате дрехи ?
Аз съм затруднена, предимно от Зара и HM му пазарувах,  но ето сега му търся ватирани анцузи и от там вече не мога да пазарувам, малки са му, 168 см. е висок.
Основно онлайн пазарувам и ще ви бъда много благодарна, ако ме насочите. Hug
От NEU YORKER, купих долнище на синковеца, сега са на 19,90 лв.
Благодаря.

# 577
И моят е 164, но купувам от мъжката секция и подкъсявам.

# 578
Аз купувам от мъжките колекции,размер S(висок-174см. и слаб е-56кг.)

# 579
И аз съм се насочила към тях.

# 580
  • София
Да, аз също имах предвид мъжките колекции на Зара и H&М, идеално му стават вече размери ХS или S.

# 581
И аз се включвам по темата с обличането - от HM, мъжката серия, панталоните му са размер L, висок е 177, тежи 80 кг. Всичко се харесва онлайн, тогава в магазина, ако да налични. Но не иска да пазарува, не винаги съм сигурна за да поръчам онлайн, без него не става-вкусове различни. Доста трудно ми е по отношение на пазаруването с него.

# 582
Пазаруването ни е вече изцяло он- лайн, още повече предвид Корона- пандемията. От поне година е от мъжката секция, размерът му е 34/L 32 за дънките.
Трудно става избирането, защото не можем да уцелим вкусовете си, но с малко повече търпение и такт, а и при толкова голям избор, "проблемите" се решават.

# 583
  • София
При нас проблема са дънките - много трудно може да се намери модел, който да му става, защото той има "бутчета". Повечето момчета на неговата възраст израстват рязко и стават слаби и високи, а той расте съразмерно и краката са си му "бутчести" /мое определение Joy/. И, когато мери дънки или на талията му стават, а на краката са му тесни, или са му добре на краката, а на кръста са широки. Отделно тази мода сега - дънки, които се стесняван надолу ме дразни адски много и категорично отказвам да му купувам подобен модел дънки. В началото на учебната година обиколих всякакви магазини в опит да намеря нещо и успя да се сдобие само с 2 чифта дънки и 1 спортен панталон. Друго нищо не стана. И двата чифта са с еднакъв цвят и сега се ядосва, че така изглежда все едно носи едни и същи дънки постоянно. Ама какво да го правя. Категорично отказвам да го пускам на училище с анцуг!

# 584
Моя синковец е по-скоро нормален /75кг/ и висок /182см./, но пак е проблем в намирането на дънки и анцузи. Стават му размер S, но му са къси, а размер М му са широки от всякъде. Та купуваме S и си ходи с къси панталони, но сега така било модерно по неговите думи.

Общи условия

Активация на акаунт