Пубертетът при момчетата - тема 8

• 38 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Страшна работа е с това обличане.
А моя е и КАПРИЗЕН!
Да няма ципове и копчета на блузите, дънки се обуват два пъти годишно.
Все мрънка, че нещо не му било удобно...

# 586
  • София
И при нас това в проблемът - 171 см на 50 кг - което му е ОК като дължина, е много широко обикновено. Абсурд да купуваме онлайн, всичко трябва да се премери.

# 587
  • Пловдив
Лейди, що да не ходи с анцунг на у-ще? Като имат Физкултура моя си ходи..това е три пъти в седмицата. Няма как да го накарам да се преоблича там.През останалите е с дънки.
Сега му поръчах панталон, прав и подплътен ...ама не е вата, а просто тънък плат. Не съм сигурна, че ще му стане и се чудя дали да отказвам поръчката или да дойде и да мери все пак.
Вчера му намерих по-плътни дънки от НМ /поръчката е пак от там/ за 15лв в магазина.

# 588
И моя ходи с анцунг освен в един ден, когато нямат физическо
В Уайкики дрехите са за бутчета . Пак трябва мерене, но има и доста прави и седят много добре, а цената е доста добра за мъжко.  За съжаление магазините не предлагат еднакъв и пълен асортимент, а онлайн сайта е жива мъка.

# 589
  • София
В училището, в което беше до 7-ми клас всички деца ходеха само с дънки или спортни панталони. Анцузите бяха само за физическото - носеха си ги и се преобличаха. В училището на дъщеря ми, която е 1-ви клас също е така. Дори учителя им по физическо каза, че специално ще ги изчаква да се преоблекат след часа, защото така било редно - да не се ходи със спортно облекло в часовете. Лично аз подкрепям това. Смятам, че стила на обличане на децата в тази възраст е много важен, защото ги учи как да си подбират дрехите, как да ги комбинират и т.н. Анцузите са си спортно облекло и са си за часовете по ФВС или за през почивните дни.
Това са си мои размисли, но определено гледам и другите деца в училището как се обличат.
Примерно в сегашното ни квартално училище всички си ходят постоянно с анцузи  - там това си е нещо нормално.

# 590
Аз купих два панталона за новото училище...има и съблекалня. Ама...поогледа се и подкара анцузите пак Simple Smile

# 591
  • София
Аз купих два панталона за новото училище...има и съблекалня. Ама...поогледа се и подкара анцузите пак Simple Smile

Той не е ли във 2 АЕГ? Там разрешават ли им с анцузи?

# 592
  • София
А моят футболист почна да избягва анцузите Simple Smile Преди година не бих повярвала, ако ми го кажеха.
Дори на тренировка ходи с дънки, там се преоблича.
Когато има физическо си ходи с анцуг, защото нямат съблекалня.

# 593
  • В полите на Пирин планина
Моите и двамата ходят с анцузи на училище. Отказват да се преобличат за физическо, а и сега имат по 5 минути междучасие и кога...?
Не виждам проблем да си ходят така.

# 594
174 см / 62 кг докара с много зор и фитнес... Отгоре в раменете е като гардероб, а кръстчето е тънко. Съответно всичко му виси надолу, а панталони да се намерят е ужас. Хем да са дълги, хем да са тесни в кръста, хем да са широки в краката Rolling Eyes
Купувам М размер от мъжката номерация, но само с пробване, че иначе не мога да нацеля да стоят добре.
И малко смях:
Отиваме за леко есенно яке. Продавачката, в стремежа си да ни пробута каквото и да е, настоява да пробва яке по-малък размер, защото щяло да му стане, а и той си го бил харесал. Спорихме, спорихме, накрая я накарах да ми напише бележка, че ако якето се скъса, няма да ме кара да го плащам! Написа тя, подписа се, облече детето якето, реши да изпъне ръце и якето се разцепи под мишниците и на гърба, но не по шевовете! Блягодарих ѝ за обслужването и си тръгнах, а тя как се е оправила след това не мога да кажа...

# 595
Дрехи и обувки им пазаруваме предимно онлайн, рядко в реален магазин. Не е проблем тук с връщането и спестява време да седнем с тийна за 15 мин на компютъра и да нацъкаме кошницата. В реален магазин ходим, само ако не знаят какво искат или  трябва нещо спешно. Големият е L, малкият е M от мъжката номерация.  Големия е дългокрак и дънки трябват 32(33) на 36 дължина, което се намира само онлайн. Малкият е по-стандартен.
С анцуг на училище тук не се ходи, неуважение към институцията е. В свободното време и на тренировки - да.

# 596
Като потвърждение за уважението към институцията- да, има неписан "дрес код " за държавните училища. В някои от частните  има униформи. С анцузи съм виждала само бежански деца и деца на мигранти на училище.

# 597
  • В полите на Пирин планина
Явно всички училища в нашия град са такива... ха-ха...
Масово се ходи по този начин на училище. Единствено се прави забележка за свръх къси поли и панталонки.

# 598
Големият е L, малкият е M от мъжката номерация.  Големия е дългокрак и дънки трябват 32(33) на 36 дължина, което се намира само онлайн. Малкият е по-стандартен.

Големи момчета си отглеждаш Simple Smile

# 599
А колко ядат... не е за разправяне. Добре, че спортуват.

Общи условия

Активация на акаунт