Вещи, много да ви радва, здраве и късмет.

след Сточна гара-има два строежа/на гърба на ПУ-то/,вече няколко месеца-то не бъркаха бетон на улицата,то греди ли не оставяха...и като гледам скоро няма да се махнат.А пред рампата за инвалиди на ТУ,на тротоара,вече няколко дни има стоварена купчина строителни отпадъци....Днес реших за да си спестя нервите да стигна до Градската градина по Иван Вазов-е и там ремонт на къща/участъка м/у Библиотеката и бивщето Руско консулство/...и там опънали лентите...а аз откъде да прелетя-долу паркиратни коли/ пък те са ми такава слабост...
/...В нашия квартал също се сещам поне за 10 строежа дето са заградили тротоарите/ама и да ги изброя то смисъл няма-нали уж от общината ги проверяват...ама като гледам май нещо не го спазват закона../През подлези не мога да минавам,щото или са твърде стръмни,или не са подходящи релсите за нашия модел превозно средство...И най-вече от КАТ,вместо да правят показни акции,да вземат да ги подгонят тия дето паркират където им хрумне,карат в забранената посока / на еднопосочните улици/ и спират по кръстовищата,та да нямаме никаква видимост...

Не знам- страшничко си е за сам млад бързоног пешеходец, но за майка с количка - абсурд
То и онова кръстовище на В. Априлов и 6-септ. е гадно, ама айде...не знам какво може да се направи... поне 3 пъти щяха да ми заберат количката, завиващите с бясна скорост на ляво, а аз се оглеждах изключително внимателно
Препоръчани теми