Пловдив - 6

• 15 074
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми е просто абсурдно, че някой е поел ангажимент за детските площадки.
Миналата година направихме подписка за място до нас отредено за площадка. Дойдоха от Общината казаха, пари няма, можем да ви дадем дъски да си сковете пейки. Нищо повече, нито поддръжка на зелените площи, нищо
Обясниха, че вече са направили три в Кичук Париж, но как ги поддържат, не знам.
До нас има една площадка - стара и прастара, неподържана, буренясала, мръсна, с ръждясала пързалка.
Белите брези са горе долу ОК, но са ми далеч.
Нямат пари хората в бюджета.
Аз пък никъде по света не съм чула за такива някакви безплатни площадки, всичко е към някакви центрове, детски занимателни и тн.т.

# 136
Скапи мамчета от пловдив аз сам от Стара Загора и мислим да идваме към вашия град да пазарим разни работи на нашето съкровище иш искам да ми кажете какво мислите за децката борса на Вис Виталис-много искам отида там
А също така и гледам по списаниЯта за някакъв огромен магазин като метро голям- пак за бебешки и децки стоки в Пловдив.
мол ви кажете някакви отзиви за тези магазини или препорачайте ми някой

Информирай модератор   

# 137
  • Стара Загора
Питай тук... В тази тема...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122537.0;all

П.С. Правилно е да се напише детСКи, а не деЦки...

# 138
  • Пловдив

Каспър знаеш ли коя е една от трите площадки, които се тупат по гърдите, че са направили - това е площадката към обновеното заведение "Рандеву" /до високия блок където преди беше данъчното/ - това е подигравка. Но...

# 139

Каспър знаеш ли коя е една от трите площадки, които се тупат по гърдите, че са направили - това е площадката към обновеното заведение "Рандеву" /до високия блок където преди беше данъчното/ - това е подигравка. Но...
Ами, сигурно. Това е стара схема, за да се ползва общинска земя без да се плаща тротоарно право се води, че се облагородява и все едно е правено от общината. Почти всички площадки към заведения са на този принцип.
Там не е лошо, но все забравям да ходя.
Пък и сега вече време няма.

# 140
  • Пловдив
Нищо не си изпуснала Mr. Green
Масите около площадката са наблъскани една да друга, сутрин пече адски и чадърите им не покриват и половината площ, сервитьорките не обслужват мамите по масите около катерушките - чакаме по 30 мин. да дойдат и все троснати... Да не говорим, че нищо ново не сложиха като катерушки - всичко е от старата площадка само пребоядисано...
За капак на всичко и трите пъти , в които си поръчахме храна беше различно приготвена и грамажа беше различен / сигурно има значение кой готвач е на смяна/. Зарекох се повече да не ходя там по желание. Само при необходимост  Mr. Green
То и без това идва студеното време и ще досаждаме при теб Mr. Green Алекс е очарован и само за детското парти говори Laughing

# 141
 smile3501 благодаря ви много за отговорите  love001

# 142
Честит рожден ден на Devil In Disguise ! Да е жива и здрава и много щастлива мама на двете принцески!  bouquet  bouquet  bouquet
За детските площадки в Кичука Париж,аз честно казано не мога да кажа лоша дума/напоследък определено са много по-добре подържани въпреки малкото пари с които разполагат от общината/-но това е само в района около Белите брези....иначе като гледам колко мами идват с децата си до тук ,явно са малко...доколкото знам,надолу към онкологията,Рум Родопи ,Коматевския възел няма къде да се изведат деца....
А като захванахме темата за градинките-Коала,много те моля,питайте какво стана с тия гъсеници...откакто напръскаха май са повече.....направо няма спасение от тях....

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 15:13 от Анонимен

# 143
То и без това идва студеното време и ще досаждаме при теб Mr. Green Алекс е очарован и само за детското парти говори Laughing
Всичките ми момичета са го забелязали и после като си говорихме кой с кой се е запознал, всички включително и свекърва ми го помнеха. Много е сладък и прави впечатление, съвсем сериозно и без четки го казвам.

Позволявам си да пусна програма за следващите две седмици в детски парти център Тон Бонбон.
Главната улица, шопинг мол Екселсиор, ет.4, тел- 625 900
Всеки е добре дошъл!

16 септемри, събота:
11 часа - Куклен театър - Как Магьосницата Магьо Стана Добра
17 часа - Арт Ателие "Оранжево Небето" - ръководител Силвия Малакова, етнолог и художник с изяви във Франция и България.
 Тема: Запознаване и цветна игра. Всеки може да си избере сам какво ще рисува!

17 септември, неделя:
11 часа - Да играем на английски с Елмо и Тинго от езиков център Берлиц

23 септември, събота:
11 часа - Салса за деца със Спортен Клуб Есприт
17 часа - Арт Ателие "Оранжево небето"
Тема: Веселата Тениска - Заедно ще изрисуваме и украсим тениски, които ще станат нашето работно облекло.

24 септември, неделя:
11 часа - Детска Дискотека

Ако ви е интересно, ще публикувам и следващите седмици допълнително!

# 144
Скъпи,

най-почтително и дръзновено ви примолвам да се разпишете в

Общофорумска ПЛОВДИВСКА среща

# 145
  • Пловдив
Девил, честит Рожден ден!
Щастие и късмет!

newsm51  bigdance2  party023

# 146
  • Plovdiv
Коала,аз искам да съобщя за подлеза на ПУ-то.Не знам скоро минавали ли сте от там ама просто е ужасно.Тъмно,страшно и неугледно,Преди беше чистичко с магазинчета,с пазач,а сега няма нищо.Да го е страх човек да мине.

# 147
Здравейте и от мен Simple Smile Аз напоследък рядко влизам във форума, ама обещавам да се поправя Mr. Green
Честит Рожден Ден на Девил!  bouquet  bouquet  bouquet
Коала, ние пък искаме още 2-3 пейки за нашата градинка Wink И да сложат малко детски играчки - катерушка, пързалка, люлки... Има място. Иначе е хубава, поддържат я. Всъщност по-голямата част е детски полигон - с работещи светофари, колело, маркировки, знаци... Жалко, че е само една в квартала и понякога е просто претъпкана с майки и деца...
Също така да питаме кмета какво става с всички подлези - нали обеща да сложат нещо върху релсите, да станат като рампи, за да могат да минават всички колички, даже и двойните! А нищо не е направено, разбира се Close
Хайде лека нощ от мен Hug

# 148
16 септемри, събота:
17 часа - Арт Ателие "Оранжево Небето" - ръководител Силвия Малакова, етнолог и художник с изяви във Франция и България.
 Тема: Запознаване и цветна игра. Всеки може да си избере сам какво ще рисува!
Да питам аз нещо по  програмата... Мога ли да я доведа или още е малка? Thinking Замислила съм се дали да не започнем вече с боичките...

# 149
  • Пловдив
Всичките ми момичета са го забелязали и после като си говорихме кой с кой се е запознал, всички включително и свекърва ми го помнеха. Много е сладък и прави впечатление, съвсем сериозно и без четки го казвам.

Благодаря ти, това ме радва много, НО при по дълга среща с него всички са уморени до крайност Mr. Green така, че смятам какичките ще разберат скоро какъв е тайфун bowuu

Общи условия

Активация на акаунт