Пловдив - 6

• 15 026
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Чесатити Рожден ден. Да се здрава и много щастлива.
 И домочадието да те слуша и само радости да ти носят.  bigdance2 newsm59  bigdance2

# 226
 bdbaloniЧестит рожден ден и от мен ! Много , много щастие ти пожелавам!  bdbaloni

# 227
  • Варна
Здравейте пловдивски мами!
Извинявайте, че се намесвам в темичката ви, но ви моля за съвет. Търся добър педиатър в Пловдив, който/която е и хомеопат, т.е. да не бърза с изписването на антибиотик при всяко кихване и кашляне. Тъй като ще се наложи с бебка 5месеца да гостуваме в Асеновград, а за тамошните педиатри не ми се говори.
Благодаря ви предварително!

# 228
Честит Рожден Ден!

Да си здрава, обичана и винаги много щастлива!

НЕ ГИ БРОЙ, А ПРАЗНУВАЙ newsm51 newsm59

# 229
mama Sasi ,и аз търся все още такъв педиатър,но честно нещо не намирам...пък като дойдете в Пловдив се надявам да се обадите/все пак сме почти познати от юнските../
На зла Вещица,честит рожден ден и в тази тема ,да и пожелая...много късмет и любов...а за годинките-не се коси...важното е да си млада по душа/пък като ти чета постингите-младееш Wink/
И нека ви приканя- да видим какво ще правим с общофорумската Пловдивска среща:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125929.0;topicseen

# 230
Някой слу4айно да знае какво направление е нужно за да платиш по малко за курса за бременни?

# 231
  • Пловдив
Не мисля, че има направление за курса. Все пак е по желане. Аз се записах на този на Понеделник пазара, 52 лв. е, започва от 26-ти. До колкото разбрах може и разсрочено да се плаща.

# 232
И аз съм се записала за същия от 26-ти оба4е ако вземеш направление от ли4ния лекар, май за физиотерапевт, ще платиш по малко.Ам аз питам щото не съм сигурна дали то4но такова трябва да вземеш?

# 233
  • Пловдив
 newsm59 newsm67  Gift  party023
Честито!!! Да си жива и здрава!!!! Много щастие и радсто ти желаем, както и много любов!

Момичета аз съм твърдо за срещата!!! Нека се съберем  Praynig

# 234
Момичета, аз пак за хепатита... Преди малко се върнах от срещата и да ви кажа какво стана... Първо - присъстваха началника на инспектората Буздрев и неговия заместник; д-р Станева (дано не бъркам името Embarassed ) от ХЕИ, както и директора на училището в Столипиново. От цялото бърборене през 2-та часа се казаха 2 неща: 1. Буздрев нищо не може да направи без становище от ХЕИ; 2. ХЕИ не може да има становище за епидемия, защото не се обявявала епидемия за хепатит А, само болните се поставяли под карантина. В крайна сметка - НИЩО няма да направят. Няма да отложат програмата за интегриране на ромчетата докато мине инкубационния период Close И само едно ромче от училището било болно, другите 2 вече били преболедували  Twisted Evil Казахме, че ще повдигнем въпроса и на международно ниво ако се наложи Crossing Arms (Защото вече сме пуснали молби до министерствата.) И медиите ни отразяват, макар и откъслечно Confused Не зная какво ще стане, синът ми не беше на училище тези 2 дни, но понеделник е последния ден, когато може да отсъства по семейни причини Sad И после трябва да ходи или да лъжа с фалшиви медицински бележки... Полудявам направо! Поне от ХЕИ обещаха да проверят ромчетата за антитела на 28.09. ... И това е нещо, ще хванат болестта, ако я има... Но това не помага на децата ни, които са били контактни, разбира се... Моля, подписвайте петицията и я разпространявайте, ще принтираме и ще пращаме до Министерствата...

# 235
Честит рожден ден, Вещи! Здраве, любов и късмет, годините се търкалят, но зад гърба ти три деца вървят!

ЛСС, в централните новини на БТВ имаше хубав репортаж в първата част на емисията, където са по-важните новини.

За срещата и аз съм твърда, ще бъда сама, защото искам да съм бял човек поне за няколко часа, пък Crossing Arms

# 236
  • Пловдив
Благодаря ви много момичета! Да ви се връща всичко многократно  Hug

# 237
Момичета, черпя! cook beer3 Wine Glass
Днес ставаме на 9 месеца!

P.S. Какво става със срещичката????????????????? newsm78 newsm78 newsm78

# 238
  • Пловдив
Честито на Тошко!!!
Да е жив и здрав и много да слушка мама и тати  newsm51 smile3525

А среща ще има, за желаещите   bouquet

# 239
Ниото честито. Да ви е жив и здрав малкия бандит.

Общи условия

Активация на акаунт