Пловдив - 6

• 14 843
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Мисля да раждам там и това което ме интересува мен е дали има мами от Пловдив които са раждали там - секцио и колко време след него са се въззстановили.
На мен ми се налага секцио по медицински причини, но предпочитам да си платя в Торакс, заото разбрах че там операцията е правят по някакъв нов метод по който възстановяването е много по бързо.
Това е най-добрия избор , който можеш да направиш. Аз също си изкарах цялата бременност там и раждах , но нормално при Карагъозов. Но там всички са невероятни професионалисти. Мойта приятелка роди секцио... близнаци и на 4-5 ден вече беше на разходки из града. Възтанови се невероятно бързо.
На теб ти пожелавам успех и те очакваме бързо с много добри новини newsm32  bouquet

# 91
avana,аз съм раждала при Даскалов,но и аз като Elisir минах  с нормално/въпреки ,че имах показания за секцио,но  ми се размина/...незнам как е след операция,но ти гарантирам,че е страхотен специалист и човек.Стискам палци и те чакаме да се обадиш/ и аз съм от Кичука-точно до парка на Белите Брези живея/
За бременните мами-ако ви е удобно в ДКЦ Кичук Париж има невероятен акушер-гинеколог:д-р Мерджанов се казва-работи със Здравната каса,но отношението му е невероятно..Ако ви интересуват координати-пишете ми на ЛС.
Джони-пиши наистина от какво конкретно имат нужда децата...пък дано да можем да помогнем

# 92
  • Пловдив
Мили мами, днес малката Елисавета има имен ден .

Черпя всички ви -  beer beer3 beer2 Wine Glass Popcorn  food010 Coffee cook

а и днес следва да стане Християнче  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 16:27 от Devil In Disguise

# 93
  • В света на мечтите
Честит имен ден на Елисавета! Да си носи със здраве името и мнго късмет в живота да има! newsm51

kambanska и аз се надявам да ми се размине секциото. Даскалов каза че ще опитаме естествено раждане и ако се наложи тогава ще  режи. Мен от секциото по ме е страх от колкото от естественото раждане.
В началото май за съвсем малко се изкарват бебчетата навън и може и да не стигам чак до парка, но на пролет сме там  newsm68 1stroller
Сега само се моля да не раждам до понеделник че доктора е в отпуска  newsm17

# 94
  • Пловдив
Искам да се включа и аз с нещичко ,но незнам какво събирате.
Момичета - събираме всякакви дрешки от нашите деца /от бебета до 18 год./, обувки /сандали, чехли, ботуши/, играчки всякакви, книжки, топки и каквото друго ви дойде на ум и ви е излишно. Който има възможност събираме и дребни суми, с които после купуваме плодове и пакетирана храна. Ако нещо друго се сетите питайте Laughing Ще се радвам да се видим и запознаем в четвъртък 07.09. в парка  Laughing
Ако някой е приговтил нещо и не може да дойде нека ми пише на лични.

# 95
Честит имен ден на Елисавета!Да ви е жива и здрава и много да ви слушка!
 avana,мога да ти пожелая най-лекото и бързо нормално раждане!Щом Даскалов е казал,че може да стане...съм почти сигурна че е така...Ако ще те успокоя,ще ти кажа,че въпреки всички прогнози,че няма да ми се размине без рязане-в крайна сметка родих за час и 48 минути/от изтичането на водите/,с три напъна и почти без последствия....а на втория час вече се разхождах...За разходките -ще ви изчакаме да порастнете,но като родиш гледайдасе похвалиш и да ни разкажеш как е минало.
Джони-питах те,защото моите излишни дрешки са прекалено малки/все още/,но щом и от друго има нужда...

# 96
[size=14pt]Честит Имен Ден на нашата съседка Елисавета! newsm51 newsm51 smile3525

Честито Свето Кръщение![/size]

Да расте здрава и много щастлива, а и да не забравя, че имаме ерген!
 luvbed newsm76 txtloves
Чакаме снимки от кръщенето!

# 97
  • Пловдив
Avana,
аз също се ужасявах при мисълта за секцио, но трябва да ти кажа от личен опит, че секциото в Торакс никак не е страшно. На мен бременността ми следеше д-р Шехова, а след операцията повече дежурства имаше д-р Даскалов. Там екипите наистина са невероятни. Професионализмът и вниманието към пациента са на първо място. Аз също тръгнах по разходки веднага след като ме изписаха (на четвъртия ден), а с бебето сме били ежедневно навън откакто тя стана на 7 дена, това беше в края на септември. Не се притеснявай, довери се на специалистите и всичко ще бъде наред. Леко раждане ти желая.

# 98
Можете абсолютно да се доверите на Торакс. Аз родих там, макар не точно при техен лекар, а асоцииран, който само там изражда. За 1/2 час се събра екип от 6 човека, за моето нормално раждане, 1.00ч посред нощ, в почивен ден. Всички внимателни и спокойни.
Момичета от курса за бременни към Торакс, с които се запознахме, родиха масово Секцио там, захранването и раздвижването стават много по-рано от др. болници. наистина ползват някакъв различен метод на 'шев" да се изразя така, който позволява мин. травми и постоперационни болки.
Успех и здрави бебета от сърце ви желая!

# 99
 Мами от "Гребната база","ХЕИ","Малчика"и района,хайде да си направим една срещичка да се запознаем Grinning
  Аз и бебка се разхождаме всеки ден към "Братската могила" и "Гребната база"

# 100
:
а за сега искам да ви попитам... къде в Пловдив се прави фетална морфология, съответно при надежден специалист?

аз ходих при д-р П. Делев, доволна съм. Работи и със здравната каса

това което ме интересува мен е дали има мами от Пловдив които са раждали там - секцио и колко време след него са се въззстановили.
На мен ми се налага секцио по медицински причини, но предпочитам да си платя в Торакс, заото разбрах че там операцията е правят по някакъв нов метод по който възстановяването е много по бързо.
Моля да споделите опит - така ли е?

.

какво разбираш под "бързо възстановяване"?

# 101
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЕЛИСАВЕТА !!!
Нека Бог бъде винаги с нея и я закриля!!!

# 102
По темата с детските кухни искам да споделя, че и аз съм чувала, че трябва да се чака с месеци докато ти дойде реда. По тази причина днес ходих до тази на "Богомил", където ми казаха, че при тях записването става в началото на всеки месец и не са чували за такива предварителни записвания.
Моля за информация майките, които вече ползват кухня - как, кога и къде да се запишем!!!

# 103
Честит Имен Ден на Елисавета и честито християнче на мама Ники и тате Митко.

Да ни е жива и здрава,все така пухкава и послушна,всичко да си папка и много да спнка. А мама и тате да й дадат най-добрия пример,да я вьзпитат в най-добрите християнски добродетели и честност и любов.

# 104
По темата с детските кухни искам да споделя, че и аз съм чувала, че трябва да се чака с месеци докато ти дойде реда. По тази причина днес ходих до тази на "Богомил", където ми казаха, че при тях записването става в началото на всеки месец и не са чували за такива предварителни записвания.
Моля за информация майките, които вече ползват кухня - как, кога и къде да се запишем!!!

ами ако се запишете от сега на кухнята на детска ясла 19 ,тькмо като се захраните ще ви е излязьл реда. Аз записах детето,когато беше на 3 месеца. Реда ни излезе,но още не сме захранени. Една друга мама ни ползва купоните.

Общи условия

Активация на акаунт