Пловдив - 6

• 14 827
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, пловдивски мами! Много ще се радвам, ако ме приемете при вас  Stuck Out Tongue Winking Eye Казвам се Севдалина и живея до Военния хотел. Имам син на 6,5 год. а второто бебче чакаме през декември. Ще ми бъде много приятно да се запознаем  bouquet

# 76
А и аз живея до военния хотел.
Кьде се разхождате? Аз след малко отивам на градинката до баничарницата. Заповядай с мен.

# 77
  • Пловдив
Веселка, и аз така си мислех, но "Вервай" ми, д-р Минев не те е излъгал за моралната подкрепа newsm10 Незнам как го прави тоя човек- при положение, че изпитвах див ужас се чувствах толкова спокойна с него newsm10 Желая ти кураж и ще видиш, че ще мине по-добре от очакваното- случила си на невероятен лекар. Ще разбереш какво имам предвид след по-малко от 2 седмици Heart Eyes
А и щом ти е казал, че е момченце, надали е сбъркал Wink

# 78
Здравейте и от мен!
Тия дни наистина времето е хубаво за разходки.
Аз също раждах във "Весела",но при доктор Илиев -секцио.Много съм доволна от него,без уговорка пак беше много вниматален.

Лека нощ мами и само розави сънища!

# 79
Момичета,къде в Пловдив могат да се намерят детски обувки Минимен?

# 80
  • Plovdiv
Здравейте мили мами,

аз още не съм мама малко ми е раничко,но с удоволствие чета из форумите.Да се представя на 19 години съм живея на една присечка на Богомил до училище Душо Хаджидеков.

# 81
 Добър и усмихнат ден на всички мами!
Тази сутрин станах рано, за да разбера дали не съм пропуснала нещо тези дни във форума, че бяхме на гости при мама .
Е, за щастие нищо сериозно! Laughing
Днес ви чакам на срещичка на Каменица, че ми домъчня за вас!

# 82
  • Пловдив
Здравейте мами, добре дошли и на новото попълнение  bouquet

На 07.09.2006г. от 17 до 19ч. е АКЦИЯТА за събиране на дрехи, обувки, играчки за децата от дома в гр.Калофер. Събираме се на обичайното место - В Градската градина до катерушките /там където свърши протеста на 01.07/ . За тези които не успеят да дойдат там ,а са подготвили нещо за този дом могат да пишат на mili.m или на мен , за да се разберем допълнително къде и кога да се видим.
За повече инфо може да погледнете и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107003.120

Момичета, очакваме ВИ и нека отново зарадваме децата  bouquet

# 83
Искам да се похваля, че вече си  имам   Християнче .Беше  много  кротка  въпреки цялала  лудница .  party023 cook    за вас.     може ли да ми обясните как да кача снимки на моето Веронче. На  новите мами добре дошли ,а за мамата в    Тракия   дано да се оправят. Praynig  Все още не сме в списака отпред аз съм от Кършака до Мегата  и имам бебе Вероника вече  почти 7 мес.

# 84
  • Пловдив
Зравейте Пловдивски Мами!
Надявам се скоро официално да се запиша привас  Joy
а за сега искам да ви попитам... къде в Пловдив се прави фетална морфология, съответно при надежден специалист?
Все още не съм говорила с док по този въпрос, но определено ми е много важно да получа инфо от хора, коите вече са минали през това  Wink

# 85
Това за феталната е добър въпрос.И аз бих искала да знам.Аз ина4е ходя при Калинов в Тракия ама е пълна скръб.За вси4ки тия месеци ме е гледал не ехо само първия път и не ми обръща никакво внимание.Като се опла4а нещо и го кара смао на дрън дрън.Общо взето квото и да ти иам той никога няма да разбере

# 86
  • Пловдив
Sandy, a  какво ти преглежда тогава?!?!?
Аз съм при Бабаков - до ВСИ и за сега съм доволна

# 87
  • В света на мечтите
Здравейте момичета!
За първи път пиша в темичката ви въпреки че редовно чета затова първо да ви се представя - казвам се Ани, на 29 г. - Кючука /до марса/- в очакване на моята малка принцеса която трябва да се появи до края на този месец и вече тръпна в очакване.

Зравейте Пловдивски Мами!
Надявам се скоро официално да се запиша привас  Joy
а за сега искам да ви попитам... къде в Пловдив се прави фетална морфология, съответно при надежден специалист?
Все още не съм говорила с док по този въпрос, но определено ми е много важно да получа инфо от хора, коите вече са минали през това  Wink

Това за феталната е добър въпрос.И аз бих искала да знам.Аз ина4е ходя при Калинов в Тракия ама е пълна скръб.За вси4ки тия месеци ме е гледал не ехо само първия път и не ми обръща никакво внимание.Като се опла4а нещо и го кара смао на дрън дрън.Общо взето квото и да ти иам той никога няма да разбере

За феталната морфология и аз се чудих какво да правя. Направих проучване в целия град и накрая се оказа че най-доброто място на което я правят е Торакс - аз там ходя от началото на бременността ми. Искам да ви кажа, че има огромна разлика в това което е по време на прегледа в Торакс и при държавният лекар, а държавният е един от най-добрите в града но да не споменвам имена сега .
В Торакс хода при доктор Даскалов - невероятен специалист е.
Мисля да раждам там и това което ме интересува мен е дали има мами от Пловдив които са раждали там - секцио и колко време след него са се въззстановили.
На мен ми се налага секцио по медицински причини, но предпочитам да си платя в Торакс, заото разбрах че там операцията е правят по някакъв нов метод по който възстановяването е много по бързо.
Моля да споделите опит - така ли е?

А всички мами които ходите на Белите брези - ще се радвам да се запознаем - парка ми е на 10 мин път. Дано да хванем с моята бебка като се роди топлички дни че да съберем слънчеце за зимата.

Лека вечер на всички!

# 88
АЗ ходя при Д-р Минев,още от началото все исках да ме гледа с ехограф-почти всяка седмица,понеже се притеснявах(имам 1 аборт в 8-9 седмица и се бях наплашила)Та когато го попитах за фетална морфология-той ми каза че всеки път ме гледа.Стига ехографа да е качествен и д-ра да знае какво да гледа..Иначе и аз съм чувала за Торакс и Даскалов.

# 89
Искам да се включа и аз с нещичко ,но незнам какво събирате.

Общи условия

Активация на акаунт